- 17 Aralık 2015
- 26.425
- 48.114
- Konu Sahibi Amazing family
bir kuzenim var ben 9 yasimda falandim oda maksimum 2.5 dayim bizi aldi bakkala goturdu kuzenim abur cubur bir sey istedi ama aksama kadae abur cubur yedigi icin dayimin hayir demesiyle kendini yere atmasi bir oldu.Ben uzun zamandır merak ettiğim bir soruyu konunuz vasıtasıyla sormuş olacağım izninizle.
Arkadaş 2 yaş sendromu 3 yaş sendromu 4 yaş sendromu.
Mübarek her yaşın bir sendromu var.
Hiç rahatlık yok o zaman öyle mi?
Biz çocukken de var mıydı bu sendromlar, yoksa bizi totosuna takan olmadı mı?
Annemin 6 çocukla sendrom mendrom uğraşacağını sanmıyorum da :)
kafasini boyle betona betona vuruyor ozaman tabi nerde sendrom bilenler anlamaya calisanlar ozaman ki egitim sekli sen kal burda biz gidiyoruz seklinde.
dayim cidden kizi orda birakti cikti bakkaldan bizimki kendini yere atan baskasiymis gibi guzel guzel geldi hemen.
simdi dusununce sendrom atlatiyomus demek ki diyorum.
kizimdada 2 yas sendromu var boyle kendini yere atarak aglama yok ama eminim biraz gevsek biraksam onuda yapar.
dovmuyorum tabiki kisitlamiyorum oyun oynarken istedigi kadar ozgur disarda canina zarae gelmedigi her alanda istedigi kadar ozgur ama kurallar cocuklarda cok ise yariyor ona eminim.
cocuguna soyle kaşıni bile catmamis her yaptigi seye gülen eğlenen bir iki tanidigimin cocuklari aynen bu sekilde kafasini duvarlara falan vuruyor basinda bekliyorlar siniri gecsin diye belki dogru belki yanlis kimin yaptigi dogru bilmem ama disiplinde şart bana göre