Bakış açımı değiştirmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var

Evlenince sabah yataktan heyecanla çıkılmıyor ki 😁
Az önce bir konu okudum forumda. Kadın hamile libido sıfır. Kocası her gün kadını darlıyor, kadın isyanda 🙈

Bence kendinize vereceğiniz bir hediye olarak terapiye başlayabilirsiniz. Benim kendim için geçmişte yaptığım müthiş bir deneyimdi. İlla psikolojiniz bozuk olacak diye bir şey yok. Hedefler koyardık terapistimle,o vesile ile sup board a basladım, bisiklet aldım, yeni arkadaslar edindim. Bana çok güzel kapılar açtı. (Tavsiye)

Ha sonra ne mi oldu , evlendim ve ilk haftadan hamilelik . :halay:
Bahsettiğim zaman henüz geçen sene, evliliğim de güzel, eşimi de seviyorum ama yalnızlığımı da özlüyorum ...
Senin mesaj iltifat etmeye çalışırken hakaret etmiş gibi birşey olmuş.

Ben realist bi yorum yapmak istiyorum bence evlenin odak falan değişmeyin😄 Her şeye doydum diyorsunuz, aile kurmayı istemek kötü bir şey değil ki, sevdiğin sevildiğin bi ilişkide olmak, çocuklarının olması. Artık hayatın farklı bi leveline geçme vaktiniz gelmiş.
Bakkalda mi satılıyor?

Madem kendinizle.ilgili her seye doydunuz baskalarina faydaniz olsun. Dunyayi temizlemek, tabiat icin calismak, cocuklara, hayvanlara ve yardima ihtiyaci olan milyarlarca canliya yardim etmek gibi... bu gibi motivasyonlariniz yoksa baska seyler ogrenmek bilim sanat.. cok heyecan verici bir suru sey bunlar. Yok hicbirini istemem derseniz psikolojik destek alin belkide doygunluk amacsizlik tedavi edilecek sonuclar dogurmustur sizin icin.

Evliliği kötüleyenlerle dolmuş site. Elbet evliliğinden memnun olmayan biri evliliği övmez ancak genel konuşulması hoş değil çünkü her evlilik birbirinden farklı. Bazen güzel giden evlilikte rutine bağlamak bile çok güzel bir şey şükür sebebi hatta. Kötü giden evliliğe diyecek bir şey yok elbet. Yani hiç mi akrabanız arkadaşlarınız yok? Söyleseniz ben biriyle tanışmak istiyorum diye. Artık kadını erkeği kalmadı bu işlerin bazen adım atmak lazım. Evet aramakla bulunmuyor demişsiniz ama yine de arada bir aramak kötü değil. Bunlar işe yaramazsa sosyal medyaya da bakabilirsiniz. Pek önerilen bir şey değil ama artık birçok kişi sosyal medyadan tanışıyor. Şansını denemek lazım olsun ya da olmasın. Hala genceciksiniz ancak yavaş yavaş etrafı soruşturun bence

Merhabalar, görsel olarak, kariyer olarak, ekonomik olarak bulunduğum halden memnunum, İstanbul gibi imkanların geniş olduğu bir şehirde yaşıyorum. 30 yaşındayım ve elimde olmadan odağım çok fazla evlilik merkezli. İstediğim gibi birisi şuanda yok, flörtüm de yok potansiyelde yok. Bu durumu kabul ettim, sadece odağımı değiştirmek istiyorum başaramıyorum. Gün içerisinde çok fazla bu durumu düşünürken buluyorum kendimi. Aşırı geç kalmış hissediyorum, böyle olmadığını biliyorum ama elimde değil bu duygulara kapılıyorum. Hayatımdan çoğu alanda çok memnunum, bu yüzden odağım bu sanırım duygusal olarak eksik hissediyorum. Genel bir bakış var bugünler bir daha gelmez bekarlığın tadını çıkar gibi, ben size bekarlığın tadını nasıl çıkarırım bunu danışmak istiyorum. Herşeylere de doydum artık tabii. Seyahat eğitim kariyer yeme içme giyme sınırsız yaptim içimde kalmadı hiç bir şey. Vücudumdan memnunum spora gitmek konusunda güdülenmiyorum. Eğitim olarak hedeflediğim noktadayım vb. durumlar. Yapacak hiç bir şey bulamıyorum. 4 gün çalışıyorum 3 gün boşum. İşte olduğum günlerde de müsaitliğim çok oluyor başka şeyler ile ilgilenmeye, kitap okumak dizi izlemek gibi konular ile dolduruyorum. Eve geldiğimde tüm gün benim ama evde yapacak bir şey yok. Bazen yemek yapıyorum iyi geliyor terapi gibi. Biraz uzun oldu ama anlaşılsın istediğim için böyle oldu. Vaktim çok fazla var ama dolduramıyorum.

Diyeceksiniz ki evlenince ne olacak. Ne bileyim sorumluluğum olur yemek yaparım, kendi evim der evim için bir şeyler yaparım, eşimle seyahat ederim(artık tek seyahat pek fazla zevk vermiyor) çocuklarım olur onlar ile ilgilenirim gibi düşünüyorum.

Bakış açımı evlilikten nasıl çekip günlerimi nasıl dolu ve anlamlı hale getirebilirim? Sabah beni yataktan heyecanla uyandıracak bir şey , sanki üzerimde ölü toprağı var gözümü açıyorum bomboş hayat diyorum..
Bu denklemde eğlenceli, hareketli bir arkadaş grubu ve yakın arkadaşlar eksik sanki.

Doğru insanla evlilik gerçekten güzel. Evet burada okuyoruz kabus gibi kocalar var. Onlara bakıp asla evlenme demek saçma, ama mutlu evlilikleri görüp balıklama evlenmek de saçma.
Bence akışına bırak doğru hissettiğin ilk ilişkinde ise ciddi düşündüğünü açıkça söyle.

Bir sivil toplum kuruluşuna katılabilir, ilgi alanınıza göre orada bişeylere faydanız dokunabilir. Atıyorum okul çağındaki maddi durumları olmayan kızlara yardım gibi. Hem yeni insanlarla tanışır hemde faydalı bir işle meşgul olmak size iyi gelir.

Bireysel değil de toplumsal aktivitelere katılın. STK'lar ile hem topluma fayda sağlarsınız hem de yardımda bulunduğunuz için mutlu olursunuz. Sizin için meşgale olur. Hem o tip yerlerde denginize denk gelmeniz ve tanışmanız olası.

Bekarlığın tadını yeni şeyler öğrenerek çıkarıyorum. Evli olsam vakit ayırmam zor olacak, biliyorum.

sız rutinden sıkılmışsınız ama evlilikte bi süre sonra rutinleşiyor çok büyük sabir işi vesselam 😁😁 hele eşin sizin kadar gezmeyi sevmiyorsa kıskançsa işkence

Evlenmek istiyor ama aday bulamıyor. Asıl sorun o kafaya takmamak için de ne yapabilirim demiş.
Mesleğiniz nedir?
Stklara katılın bence de. İnşallah hayırlı biri çıkar evlenirsiniz

bu kadar imkaniniz varsa neden terapi almadınız? kesinlikle gidin bir terapiye en iyi o değiştirir pencerenizi.
bu arada 33 yaşındayım,bekarim bir gun olsun gec kaldim diye düşünmedim.
ayrica bana göre seyahat de 'gezdim tamam bitti' denecek bi sey degil:)
ayrica "kendi evim der evim için bir şeyler yaparım" demissin. belli ki evcimen birisin simdi yap kendi evine - sana iyi hissettirir. mesela beyaz avize ışıklı salondansa lambader al koltugunun basina onun sari isiginda takil. sadecr isik bile insani daha mutlu ediyor bence. sonucta es ile evlenince kiraya cikma ihtimalin var. simdi de kiradasin. yani ne degisiyor ki:)
ayrica istanbuldaysan arama kurtarma egitimlerinde aradigin yas grubunda cok erkek oluyor 😅😅 hem her insanin almasi gereken bir egitim bence araştır m ile baslayanin kendi ilcende olanina katil:))
onun disinda ben genelde sevgililerimi yolda bulurum, seyahat etmeye devam et ama turu bırak bireysel çık. varsa sehirdeki couchsurfing etkinliklerine falan katilabilirsin.
onun disinda ilgi alanin neyse ona yogunlasip o alanda birilerini bulabilirsin. bisiklet mi mesela? tonla bisiklet grubu var.trekking grubu var, kitap gruplari var... ibbnin sehirici gezileri var mesela ibb kültür sayfalarını falan takipte kal. ben sevgili degil ama cok harika sanatsever iki arkadas buldum oradan hayatim guzellesti :) onun disinda tiyatrolar da sosyallesmek icin iyi yerler. arkadaslarin etkinliklerini de kacirma. kalabaliga karis
evde dursan kimse seni görmez.
ayrica 30 yas yas degil genceciksin:)
onemli olan evlenmek degil, seninle ayni pencereden bakan adami bulmak. benim cok sevgilim,flortum oldu hayatimda yalniz kaldigim zamanlari pek hatirlamiyorum. istesem 21de,23te,25te,28de evlenirdim. evlilige hevesli koca adaylarim - kavgasiz iliskilerim vardi. ama yani evlilik cok büyük bir olay. hem tum hayatını gecireceksin hem colugun cocugun ona benzeyecek. sana toz pembe geliyormus bana tam tersi gelirdi. keisnlikle hayata ayni pencereden bakmiyorsak evleneyim neye yarar diye düşünüyordum. ki eminim o zamanlar o beylerle evlensem su an 33 yasinda yine bekar olurdum:))
su an 33 yasindayim ilk defa hic suphesiz - mutlu olacagima emin olduğum icin evliligi düşünüyorum. ama onda da acele etmiyorum :) yasim gecti diye düşünmüyorum. son bekarlik aylarinin tadini cikartiyorum:) cunku evlilik bir amac - varilacak bir yol degil. guzel bir ömür yasama derdindeyim evlilik degil ama destekleyici karakterde biriyle dogru evlilik benim icin bu yolda bir arac olabilir.
bence sen de boyle dusun. yoksa coook meshur bir erkek kesimi var. azicik bdvde gezsen sen de görürsün. 30 yas ustu kariyer sahibi ama evlilik istegi olan kadınlara kendilerini bonkor ve iyo gosterip sonradan maddi olarak sömürüyorlar. bu yeni bir sey degil benim teyzemin ilk kocasi da öyleydi. kadin adama bakti, cep harcligi verdigi adam tarafindan sistematik olarak asagilandi, kirk olmak uzereyken adami damizlik olarak kullanip cocuk dogurdu ve şükür ayrildi. normalde o adamla o kadin yanyana gelmez ama iste evde kalma korkusu insanin gözünü kör ediyor.
dun cok guzel bir yorum okudum hatta bununla alakalı, paylasiyorum.
böyle adamlar genellikle 30 yaş üstü evlenmek isteyip bi şekilde evlenememiş ve çevresinde evlilik baskısı da gören (az bile olsa)
mutlaka bir yuvası olsun hatta çocuğu olsun isteyen kadınları hedef alıyorlar
evlilik vaadiyle her şeyi yaptırabiliyorlar çünkü
bakıyor şimdi kadına, işi gücü var eğitimi var hayatta belli bi yere gelmiş ama bekar
yalnızlık çekiyor, bir yuva özlemi var, uygun adam bulsa %90 evlenmek isteyecek
bu kadının parası pulu var ama hayatındaki tek eksik ya da en büyük eksiklik koca diye düşünüyor
çünkü o kadın aslında öyle düşünüyor, işi gücü her şeyi hallettim ama gönlüme göre biri çıkmadı, her şeyim var ama bi yuvam yok diye düşünüyor
bu da bu tarz adamların çok net anlayabildiği bişey.
ne yapıyor yanaşıyor kadına, lovebombing bilmem ne diğer erkeklerden farklı olma rolleri
tabi ki buluşmalarda asla kadının elini cebine attırmıyor yemekleri hesapları ödüyor bu erkek kişisi
gerçek hedefine ulaşmadan önce bu kadının gözünde iyi bir imaja sahip olması lazım çünkü
hesapları falan bilerek ödüyor ki kadın bunu cimri sanmasın ve yarın öbür gün adam para istediğinde "ya gerçekten adamda para yok demek ki, bugüne kadar bana hesap ödetmeyen adamda olsa kesinlikle benden istemezdi, demek ki sahiden yok" düşüncesine kapılıyor
sonra bi bakmışsın kadın zaten leyla, daha 6 ayda "bütçemiz, senin paran benim param yok" moduna giriyor, dile de getiriyor
ondan sonra iste allah iste.
kadın 6 ay boyunca kendisini mutlu etmiş ve kendisiyle evlilik düşünen bu adamı kaybetmemek için veriyor paraları
düşün ki konu sahibi adam kartından teknoloji alışverişi yapmasına, annesi için 100 bin küsürlük harcamayı kendisine kitlemiş olmasına rağmen hala daha takım elbise talebi geldiğinde "buna paramız yetmez, uygun fiyatlı bişey bakalım" gibi "biz" diliyle konuşabiliyor ve hala o parayı vermeye meyilli
yani atıyorum o takım elbise linkindeki ürün 10 bin lira değil de 4 bin lira olsa kadın zaten anında alacak
almaya hazır
kadını durduran tek şey o linkteki kıyafetin PAHALI olması olmuş
uygun fiyatlı olsa kesinlikle alacaktı ve buraya konu bile açmayacaktı
anlatabildim mi mantığı . zaten sen dahil herkes konudaki ilk mesajdan direkt anladı da anlamayanlar için uzunca yazmış oldum işte ben de

Evlenince sabah yataktan heyecanla çıkılmıyor ki 😁
Az önce bir konu okudum forumda. Kadın hamile libido sıfır. Kocası her gün kadını darlıyor, kadın isyanda 🙈

Bence kendinize vereceğiniz bir hediye olarak terapiye başlayabilirsiniz. Benim kendim için geçmişte yaptığım müthiş bir deneyimdi. İlla psikolojiniz bozuk olacak diye bir şey yok. Hedefler koyardık terapistimle,o vesile ile sup board a basladım, bisiklet aldım, yeni arkadaslar edindim. Bana çok güzel kapılar açtı. (Tavsiye)

Ha sonra ne mi oldu , evlendim ve ilk haftadan hamilelik . :halay:
Bahsettiğim zaman henüz geçen sene, evliliğim de güzel, eşimi de seviyorum ama yalnızlığımı da özlüyorum ...
boyle guzel yorumu kim eksilemis diye baktim ki şaşirmadim 😅😅 mutluluguna gicik olmustur

Bakkalda mi satılıyor?
Bakkalda satılıyor demedim, odak değiştirmesine bu fikirden vazgeçmesine gerek yok dedim. Hayatında bir çok şeyi yapmış bir kadının evlenmek, sevmek sevilmek istemesi, aile kurmak istemesi çok normal. Yine normal akışında belki yine yeni ortamlara girerek insanlarla tanışmaya devam edicek. Böyle ideal bi kadını kaçırmak istemeyen bir çok erkek var. Gayette istediğini elde edebilir.

bu kadar imkaniniz varsa neden terapi almadınız? kesinlikle gidin bir terapiye en iyi o değiştirir pencerenizi.
bu arada 33 yaşındayım,bekarim bir gun olsun gec kaldim diye düşünmedim.
ayrica bana göre seyahat de 'gezdim tamam bitti' denecek bi sey degil:)
ayrica "kendi evim der evim için bir şeyler yaparım" demissin. belli ki evcimen birisin simdi yap kendi evine - sana iyi hissettirir. mesela beyaz avize ışıklı salondansa lambader al koltugunun basina onun sari isiginda takil. sadecr isik bile insani daha mutlu ediyor bence. sonucta es ile evlenince kiraya cikma ihtimalin var. simdi de kiradasin. yani ne degisiyor ki:)
ayrica istanbuldaysan arama kurtarma egitimlerinde aradigin yas grubunda cok erkek oluyor 😅😅 hem her insanin almasi gereken bir egitim bence araştır m ile baslayanin kendi ilcende olanina katil:))
onun disinda ben genelde sevgililerimi yolda bulurum, seyahat etmeye devam et ama turu bırak bireysel çık. varsa sehirdeki couchsurfing etkinliklerine falan katilabilirsin.
onun disinda ilgi alanin neyse ona yogunlasip o alanda birilerini bulabilirsin. bisiklet mi mesela? tonla bisiklet grubu var.trekking grubu var, kitap gruplari var... ibbnin sehirici gezileri var mesela ibb kültür sayfalarını falan takipte kal. ben sevgili degil ama cok harika sanatsever iki arkadas buldum oradan hayatim guzellesti :) onun disinda tiyatrolar da sosyallesmek icin iyi yerler. arkadaslarin etkinliklerini de kacirma. kalabaliga karis
evde dursan kimse seni görmez.
ayrica 30 yas yas degil genceciksin:)
onemli olan evlenmek degil, seninle ayni pencereden bakan adami bulmak. benim cok sevgilim,flortum oldu hayatimda yalniz kaldigim zamanlari pek hatirlamiyorum. istesem 21de,23te,25te,28de evlenirdim. evlilige hevesli koca adaylarim - kavgasiz iliskilerim vardi. ama yani evlilik cok büyük bir olay. hem tum hayatını gecireceksin hem colugun cocugun ona benzeyecek. sana toz pembe geliyormus bana tam tersi gelirdi. keisnlikle hayata ayni pencereden bakmiyorsak evleneyim neye yarar diye düşünüyordum. ki eminim o zamanlar o beylerle evlensem su an 33 yasinda yine bekar olurdum:))
su an 33 yasindayim ilk defa hic suphesiz - mutlu olacagima emin olduğum icin evliligi düşünüyorum. ama onda da acele etmiyorum :) yasim gecti diye düşünmüyorum. son bekarlik aylarinin tadini cikartiyorum:) cunku evlilik bir amac - varilacak bir yol degil. guzel bir ömür yasama derdindeyim evlilik degil ama destekleyici karakterde biriyle dogru evlilik benim icin bu yolda bir arac olabilir.
bence sen de boyle dusun. yoksa coook meshur bir erkek kesimi var. azicik bdvde gezsen sen de görürsün. 30 yas ustu kariyer sahibi ama evlilik istegi olan kadınlara kendilerini bonkor ve iyo gosterip sonradan maddi olarak sömürüyorlar. bu yeni bir sey degil benim teyzemin ilk kocasi da öyleydi. kadin adama bakti, cep harcligi verdigi adam tarafindan sistematik olarak asagilandi, kirk olmak uzereyken adami damizlik olarak kullanip cocuk dogurdu ve şükür ayrildi. normalde o adamla o kadin yanyana gelmez ama iste evde kalma korkusu insanin gözünü kör ediyor.
dun cok guzel bir yorum okudum hatta bununla alakalı, paylasiyorum.
teşekkür ederim, yorumumu beğenmene sevindim :)
yengenç sen şu an evlilik yolundasın ama senin sevgilin de aslında daha önce denediğin ama ayrıldığın, 1 sene sonra tekrar bir araya geldiğin birisi, yanlış hatırlamıyorum değil mi?
hatta sen direkt ilgisizlik (mesajlara çok geç cevap verme) gibi bi nedenden ayrılmıştın
ama kader sizi yeniden bir araya getirdi tabi o dönem yapılan hatanın telafi edildiği bir şekilde
ya bu evlilik gibi işlerin kader olduğuna inanıyorum ben biraz da
o 1 sene içinde insanın hayatında çok şey olur, elbette başkalarıyla da görüşülür ama siz dönüp dolaşıp birbirinizi buldunuz tekrar
ben de yakın zamanda biriyle tanıştım, şimdiye kadar olan herkesten gerçekten çok farklıydı
aramızda harika bir çekim, harika bir uyum, harika bir etkileşim oldu
ancak burada bilgi veremeyeceğim, karşı tarafın kendisi ve hayatıyla ilgili (kumar gibi kötü şeyler gelmesin aklınıza veya geçmişte yaşamak gibi şeyler değil asla) bazı nedenlerden dolayı kendini geri çekti, çok kısa sürmüş oldu ve biz bi uzaklaştık
ama enteresan bi biçimde ben inanılmaz pozitifim bu kişiye karşı ve nedense dönüp dolaşıp yeniden birleşeceğimizi düşünüyorum
daha doğrusu öyle hissediyorum, sadece sanki şu an doğru zamanı değilmiş gibi geliyor
kimseyle ilgili böyle hissetmedim daha önce, şu an aslında üzgün ve belki sinirli olmam gerekirken tuhaf bi pozitiflik ve rahatlık var içimde
eski sino olsa "bir insan beni sadece 1 kere kaybeder, 2. kez kaybetme şansı bile vermem" der anında silerdi
silmedim. artık silmiyorum
bakış açım değişti. çünkü artık kendimi daha çok biliyorum ve hislerime daha çok güveniyorum
ha olmazsa ve hislerimde yanılırsam da bişey kaybetmiş saymam kendimi, yeni insanlarla tanışmaya devam ediyorum "single" biri olarak
asla evlenmek için evlenilmemeli. bu doğal akışında gelişmeli
benim teyzem 40ından sonra evlendi hem de senelerdir arkadaşlık ettiği, çok iyi tanıdığı biriyle
ciğerini bildiği bir adamla evlendi ve bundan çok memnun
bana da aynı şeyi tavsiye etti :KK70: yaşın hiç önemi yok, gerçekten ben bununla hayatımı geçirebilirim dediğin birisi çıkarsa onunla evlen çünkü bunu diyebilmek çok önemli demişti
ben de aynı şeyi düşünüyorum

teşekkür ederim, yorumumu beğenmene sevindim :)
yengenç sen şu an evlilik yolundasın ama senin sevgilin de aslında daha önce denediğin ama ayrıldığın, 1 sene sonra tekrar bir araya geldiğin birisi, yanlış hatırlamıyorum değil mi?
hatta sen direkt ilgisizlik (mesajlara çok geç cevap verme) gibi bi nedenden ayrılmıştın
ama kader sizi yeniden bir araya getirdi tabi o dönem yapılan hatanın telafi edildiği bir şekilde
ya bu evlilik gibi işlerin kader olduğuna inanıyorum ben biraz da
o 1 sene içinde insanın hayatında çok şey olur, elbette başkalarıyla da görüşülür ama siz dönüp dolaşıp birbirinizi buldunuz tekrar
ben de yakın zamanda biriyle tanıştım, şimdiye kadar olan herkesten gerçekten çok farklıydı
aramızda harika bir çekim, harika bir uyum, harika bir etkileşim oldu
ancak burada bilgi veremeyeceğim, karşı tarafın kendisi ve hayatıyla ilgili (kumar gibi kötü şeyler gelmesin aklınıza veya geçmişte yaşamak gibi şeyler değil asla) bazı nedenlerden dolayı kendini geri çekti, çok kısa sürmüş oldu ve biz bi uzaklaştık
ama enteresan bi biçimde ben inanılmaz pozitifim bu kişiye karşı ve nedense dönüp dolaşıp yeniden birleşeceğimizi düşünüyorum
daha doğrusu öyle hissediyorum, sadece sanki şu an doğru zamanı değilmiş gibi geliyor
kimseyle ilgili böyle hissetmedim daha önce, şu an aslında üzgün ve belki sinirli olmam gerekirken tuhaf bi pozitiflik ve rahatlık var içimde
eski sino olsa "bir insan beni sadece 1 kere kaybeder, 2. kez kaybetme şansı bile vermem" der anında silerdi
silmedim. artık silmiyorum
bakış açım değişti. çünkü artık kendimi daha çok biliyorum ve hislerime daha çok güveniyorum
ha olmazsa ve hislerimde yanılırsam da bişey kaybetmiş saymam kendimi, yeni insanlarla tanışmaya devam ediyorum "single" biri olarak
asla evlenmek için evlenilmemeli. bu doğal akışında gelişmeli
benim teyzem 40ından sonra evlendi hem de senelerdir arkadaşlık ettiği, çok iyi tanıdığı biriyle
ciğerini bildiği bir adamla evlendi ve bundan çok memnun
bana da aynı şeyi tavsiye etti :KK70: yaşın hiç önemi yok, gerçekten ben bununla hayatımı geçirebilirim dediğin birisi çıkarsa onunla evlen çünkü bunu diyebilmek çok önemli demişti
ben de aynı şeyi düşünüyorum
evet dogru hatirliyorsun 3 sene önce takiliyorduk, seyahatlere cikiyorduk ama resmi olarak sevgili degildik. her tatil sonrasi biraz daha yakinlasiyorduk vs vs. ama mesajlarima gec cevap verirdi. geçiştirmek icin yazmayi sevmiyormus vakti olunca uzun uzun yazmayi seviyormus beyefendi😡 yuzyuze de soyledim bundan rahatsiz oldugumu, attigim mektuba da yazdim "gec cevap almak isteyince mektup atıyorum zaten, mesajlarima cabuk dön" diye, gec cevap yazınca trip de attim.
baktim adam hala ayni askimdan olsem istemedigim seyde israrci olan insani çekemem diye hic konuşmadan engelledim:) kendi hayatıma baktim. cok da iyi oldu, düşünüp pisman olmak icin bir sene zamani oldu. sonrasinda resmi olarak sevgili olduk, hic sevmem dedigi telefona bagimli yasar oldu gunde 8 saat bile mesajlastigimiz oldu.
simdi şükür benim sehrime tasindi. telefonu okunmamis mesajlarla dolu 😅 cevap yazsana diyorum "gecistirmek istemiyorum, vaktim olunca uzun uzun yazicam" diyor. aslinda adamin huyu buymuş, önemsemediginden degilmis:)
sizin konuda da kendi hayatina bakman iyi olmus. eğer bir gun gelirse onu da o günkü sartlarinla degerlendirirsin. "beni insan bir kere kaybeder, ikincide bu sansi vermem" gibi keskin tavirlara hic gerek yok. hayatın insana ne getirecegi hic belli olmaz , hayat suprizlerle dolu.

evet dogru hatirliyorsun 3 sene önce takiliyorduk, seyahatlere cikiyorduk ama resmi olarak sevgili degildik. her tatil sonrasi biraz daha yakinlasiyorduk vs vs. ama mesajlarima gec cevap verirdi. geçiştirmek icin yazmayi sevmiyormus vakti olunca uzun uzun yazmayi seviyormus beyefendi😡 yuzyuze de soyledim bundan rahatsiz oldugumu, attigim mektuba da yazdim "gec cevap almak isteyince mektup atıyorum zaten, mesajlarima cabuk dön" diye, gec cevap yazınca trip de attim.
baktim adam hala ayni askimdan olsem istemedigim seyde israrci olan insani çekemem diye hic konuşmadan engelledim:) kendi hayatıma baktim. cok da iyi oldu, düşünüp pisman olmak icin bir sene zamani oldu. sonrasinda resmi olarak sevgili olduk, hic sevmem dedigi telefona bagimli yasar oldu gunde 8 saat bile mesajlastigimiz oldu.
simdi şükür benim sehrime tasindi. telefonu okunmamis mesajlarla dolu 😅 cevap yazsana diyorum "gecistirmek istemiyorum, vaktim olunca uzun uzun yazicam" diyor. aslinda adamin huyu buymuş, önemsemediginden degilmis:)
sizin konuda da kendi hayatina bakman iyi olmus. eğer bir gun gelirse onu da o günkü sartlarinla degerlendirirsin. "beni insan bir kere kaybeder, ikincide bu sansi vermem" gibi keskin tavirlara hic gerek yok. hayatın insana ne getirecegi hic belli olmaz , hayat suprizlerle dolu.
aynen öyle. demek ki öyle olması gerekmiş ki öyle olmuş
hepimizin huyu suyu var ağaç kavuğundan çıkmadık, hepimizin karakterimize özgü alışkanlıkları, davranışları var
ama insan birine gerçekten değer veriyorsa orta yolu bulmak için bazı şeylerini değiştirebilir
iletişim kurmadan nasıl olacakmış ki? bence doğru yolu bulmuş seninki :KK70:

tabii ki kendi hayatıma bakıyorum. 2 senedir benden kopamayan, ara ara uğrayan bir eski sevgilim var
2. şansı da vermiştim zamanında, kullanamadı. ben de ona hiçbir zaman onunla sevgili olmayacağımı söyledim ve bundan geri adım atmadım
arada görüşür, takılmaya devam ederiz. aramızda hiç kopmayan bazı şeyler var.
çok fazla şey yaşadık, başkası olsa yüz yüze bakmaz. biz hala birlikte olabiliyoruz ilk günkü şehvetle.
ki bu insan yani 2 senelik eski sevgilim dediğim, hiç öyle birine takılı kalacak birisi değil
ama bende de bişeylere takılı kaldı. hani demek istediğim, ben de gideri olmayan bi kadın değilim, alışkanlık yapıyorum, bişeyler var ki çekiyorum demek ki insanları ben de bilmiyorum
bıraktım bakalım o yeni tanıştım dediğimi kendi haline. dönüp gelecek olursa ki bunu şu an için en azından isterim, o dönem de istersem bakar yeniden değerlendiririz. belki yeniden tanışırız :KK70: öyle bi espirim vardır benim
eski sevgili geri dönmek istediğinde, sıfırdan tekrar tanışmak gerekir diye :KK53:
artık keskin tavırlar içinde değilim, şu an olmadıysa vardır hayatın bir bildiği. bir süre sonra olursa, o zaman da vardır hayatın bir bildiği.

Bakkalda satılıyor demedim, odak değiştirmesine bu fikirden vazgeçmesine gerek yok dedim. Hayatında bir çok şeyi yapmış bir kadının evlenmek, sevmek sevilmek istemesi, aile kurmak istemesi çok normal. Yine normal akışında belki yine yeni ortamlara girerek insanlarla tanışmaya devam edicek. Böyle ideal bi kadını kaçırmak istemeyen bir çok erkek var. Gayette istediğini elde edebilir.
Aslında evlilik fikrinden vazgeçmiyor. Şu an evlenemediği için sık sık aklına gelmemesi, kafaya takmamak, üzülmemek için odağını değiştirmeye çalışıyor ( ben de öyleyim o yüzden çok iyi anlıyorum)

X