teşekkür ederim, yorumumu beğenmene sevindim :)
yengenç sen şu an evlilik yolundasın ama senin sevgilin de aslında daha önce denediğin ama ayrıldığın, 1 sene sonra tekrar bir araya geldiğin birisi, yanlış hatırlamıyorum değil mi?
hatta sen direkt ilgisizlik (mesajlara çok geç cevap verme) gibi bi nedenden ayrılmıştın
ama kader sizi yeniden bir araya getirdi tabi o dönem yapılan hatanın telafi edildiği bir şekilde
ya bu evlilik gibi işlerin kader olduğuna inanıyorum ben biraz da
o 1 sene içinde insanın hayatında çok şey olur, elbette başkalarıyla da görüşülür ama siz dönüp dolaşıp birbirinizi buldunuz tekrar
ben de yakın zamanda biriyle tanıştım, şimdiye kadar olan herkesten gerçekten çok farklıydı
aramızda harika bir çekim, harika bir uyum, harika bir etkileşim oldu
ancak burada bilgi veremeyeceğim, karşı tarafın kendisi ve hayatıyla ilgili (kumar gibi kötü şeyler gelmesin aklınıza veya geçmişte yaşamak gibi şeyler değil asla) bazı nedenlerden dolayı kendini geri çekti, çok kısa sürmüş oldu ve biz bi uzaklaştık
ama enteresan bi biçimde ben inanılmaz pozitifim bu kişiye karşı ve nedense dönüp dolaşıp yeniden birleşeceğimizi düşünüyorum
daha doğrusu öyle hissediyorum, sadece sanki şu an doğru zamanı değilmiş gibi geliyor
kimseyle ilgili böyle hissetmedim daha önce, şu an aslında üzgün ve belki sinirli olmam gerekirken tuhaf bi pozitiflik ve rahatlık var içimde
eski sino olsa "bir insan beni sadece 1 kere kaybeder, 2. kez kaybetme şansı bile vermem" der anında silerdi
silmedim. artık silmiyorum
bakış açım değişti. çünkü artık kendimi daha çok biliyorum ve hislerime daha çok güveniyorum
ha olmazsa ve hislerimde yanılırsam da bişey kaybetmiş saymam kendimi, yeni insanlarla tanışmaya devam ediyorum "single" biri olarak
asla evlenmek için evlenilmemeli. bu doğal akışında gelişmeli
benim teyzem 40ından sonra evlendi hem de senelerdir arkadaşlık ettiği, çok iyi tanıdığı biriyle
ciğerini bildiği bir adamla evlendi ve bundan çok memnun
bana da aynı şeyi tavsiye etti
yaşın hiç önemi yok, gerçekten ben bununla hayatımı geçirebilirim dediğin birisi çıkarsa onunla evlen çünkü bunu diyebilmek çok önemli demişti
ben de aynı şeyi düşünüyorum