Eşime tokat attım

Koca koca insanlara, onların iyiliği için bile olsa ısrar edilmesi kadar korkunç bir şey yok. Koca adam kendi tırnak yapısını, tırnağını yediğini dusunemiyor mu siz üst üste ısrar edip çileden çıkarıyorsunuz. Çileden çıkıp aptal mısın demekte haklı bence eşiniz.
Tokat atmanıza çok şaşırdım, çok abartılı ve gereksiz bir tepki olmuş. Yani eşinden gelen tokatla bu kadar mağdur olacak bir kadin aptal sözünde ağlar otururdu en fazla benim tahminim :)

Adam keşke senden kurtulsa ya. Kim olsa tepki verir. Valla öp başına koy. Bulamazsın böyle birini bir daha

Okurken sinirim bozuldu. Nasıl da mağdur rolünü benimsiyorsunuz. Eşine tokatı kendin atıp bir de üstüne adamı suçlu çıkartıyorsun . Bu ülkede bir çok kadın şiddet mağduru malesef ve bu kadınlar için üzülüp kahrolurken sizin gibi soytarıların şu ilgi budalalığı insanı çileden çıkarıyor. Adamın iyliği için boşan adama yazık
Bunu yazdığınıza göre soytarı siz oluyorsunuz bence
Boşan dedi diye mi soytarı oluyor? Bu kadar korkuyosunuz madem baba evine dönmekten, o eliniz ayağınız bi denk dursun.
Boşan dedi diye değil sizin gibi soytarıların dediği için soytarı oluyor.Kelime iadesi yani

Bunu yazdığınıza göre soytarı siz oluyorsunuz bence

Boşan dedi diye değil sizin gibi soytarıların dediği için soytarı oluyor.Kelime iadesi yani
Yaşadığınız durumu en iyi de kendisi betimlemiş. Bunun için bi buruldunuz. Tam karşılığı o dişardan gözükenin. Kendinize çeki düzen vermezseniz burayı bırakın kendi çevrenize çok rezil olursunuz, düşmana da iyi malzeme çıkar.

Bu üye kışın güneş gözlüğü takıyo diye eltisine bileniyordu başka bir konusunda. Başka bir yoruma gerek yok bence. Nasıl bir karakter olduğunu sadece burdan bile çıkabilirsiniz. Güneş gözlüğüne bilenen insan aptal lafını duyunca tazmanya canavarına dönüşmüştür.
Kışın güneş yok mu yav ne değişik kafalar 😁

Ama ilk aptal mısın lafını eden o oldu bana onun siniri ve şokuyla ben vurdum ona
Eşiniz size "aptal mısın" derken gerçek bir anlam yükleyerek söylememiş gibi. Ama siz önce kibarlı adi altında zorla maniküre ikna etmeye, sonrada adamın boş bulunup söylediği bir söz için çocuk yerine koyup tokatla terbiye etmeye çalışmeye çalışmışsiniz. Eşiniz de size karşı nasıl dolmuşsa artık sert vurmuş. Yaptığı doğru değil elbette, ama sizin gibi egosundan dolayı insanlar üzerinde kontrol sağlamaya çalışan kadın ve erkeklerin anladığı tek yöntemde ne yazık bu.

Tokatçı kadının son durumu nedir ? En son enişte ayaklarına kapanmıştı.
Zaliiim oyunu bozan sen de bu büyüde yalan. Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var.:ıslık:

Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)
kadin olsun erkek olsun fark etmeksizin siddetin her turlusune karsi olunmali. Size hakaret eden herkese saldiriyorsaniz destek almaniz gerekiyor.
hakarete illa da siddetle mi cevap vermek gerekiyor ? esinizin soylemini de kabul etmiyorum ama baslatan ilk siz olmussunuz
hakaretinden hoslanmadiginizi belirtmenin bir cok yolu vardi ama siz ilk siddete basvurdunuz, esinizin yaptigi da dogru degil ama icgudusel bir tavir oldugu da belli.

Sizin kendinizi daha kotu hissetmeniz gerekiyor cunku aile birliginde siddete ilk adim atan siz olmussunuz , basa cikamiyorsaniz da destek alin

Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)
Hastasınız tedavi olun, adamı boşayın sizden kurtulsun.

Adamin yaptigi hakaret degildi siz cok simarik dunyanin merkezi oldugunu sanan birisniz heralde tokat atip kendini hakli gormek nedir tokat atana tokatla karsilik vermis haksiz sayilmaz ama garibim kendini suclu sanacak kadar saf salak bir adam heralde :)

Bu ne böyle ergen ergen davranışlar. Ben burda karısından şiddet gören koca konusunu okudum. Esinizde kendini savunmuş gibi okudum. Tam tersi olsaydı kadın kendini korumuş demeyecekmiydik. Böyle saçma şeyden ev mi terkedilir ya

X