- 29 Haziran 2022
- 556
- 1.171
- 39
Yahu şiddeti başlatan sizsiniz. Esinizde gayri ihtiyari refleks yapmisSizlerin bu erkek savunuculuğunuzu anlamıyorum ya.Hem cinslerinizi her durumda haksız çıkarabiliyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu şiddeti başlatan sizsiniz. Esinizde gayri ihtiyari refleks yapmisSizlerin bu erkek savunuculuğunuzu anlamıyorum ya.Hem cinslerinizi her durumda haksız çıkarabiliyorsunuz.
Daha önce başka konuda yazdım yine yazayım. Millet cidden kafayı yemiş. Nasıl bir ortamda yaşam savaşı veriyoruz belli değil.Ben de yaz kış takarım. Ama konu sahibi eltisinin kışın güneş gözlüğü takma sebebinin kendisine hava atmak olduğunu iddia ediyordu. Kocası da konu sahibini destekliyordu. Karısının her saçmalığını desteklerse maniküre gitmedi diye böyle dayak yiyip oturur işte.
Normal hayatımıza devam ediyoruz ama ben soğuk davranıyorum kendisine o günden beridir.Hiçbir yakın temasta bulunmadım.Olayların soğumasını bekliyorum şuanAaa bu konu yine gündeme gelmiş ana sayfama düştü merak ettim barıştınız mı sorunlar halloldu mı?
Bu bilerek istiyerek yapılan bir şey değil ki. Böyle itişip kakılırken benim ayagım kırıldı hala eşiöe derim seniMerhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)
Hayır kapanmazdımSadece kendinizi kocanızın yerine koyun. Sizin yaptığınız her şeyi tam tersi onun size yaptığını hayal edin. Siz ayaklarına kapanır mıydınız
Eşinizi kendinizden soğutacaksınız, yanlış yapıyorsunuz. İki tarafta hatalı hala alttan almamış olmanız… bilemedim.Hayır kapanmazdım
O zaman hatanızı kabul edin ve bu konuyu uzatmayın. Böyle bir sebepten evliliğiniz biterse pişman olabilirsiniz üstelik haksızlığınızın farkına çok sonra varırsanız her şey için geç de olabilir.Hayır kapanmazdım
Ayaklarına kapandığı için zaten aklının olmadığını anlamıştık.Normal hayatımıza devam ediyoruz ama ben soğuk davranıyorum kendisine o günden beridir.Hiçbir yakın temasta bulunmadım.Olayların soğumasını bekliyorum şuan
Hiç pişman olmaz zaten eşini sevmiyor ki, ailesinden kaçmak için evlenen, eşinin her hareketine kulp takan, adam kahvaltı hazırlıyormuş sabahları bunu bile bana ebeveynlik yapıyor diye şikayet eden, sırf aile evine dönmemek için evli kalmaya devam eden biri kendisi.O zaman hatanızı kabul edin ve bu konuyu uzatmayın. Böyle bir sebepten evliliğiniz biterse pişman olabilirsiniz üstelik haksızlığınızın farkına çok sonra varırsanız her şey için geç de olabilir.
Adama yanaşmamak icin bahane oldu desene sen şuna :)Normal hayatımıza devam ediyoruz ama ben soğuk davranıyorum kendisine o günden beridir.Hiçbir yakın temasta bulunmadım.Olayların soğumasını bekliyorum şuan