- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
-
- Konu Sahibi Amazing family
Şİmdi anladım.
Anlam kayması olmuş cümlede.
Daha önceki yorumunuzda da durumu normal karşıladığınızı düşünerek bunu da öyle algıladım,
ben yanlış yorumlamışım kusura bakmayın.
Ayrıca zaten yıl 2020,
'annedir sever de döver de' anlayışı çoktan tarih olmalı ve gündeme bile gelmemeli.
Azarlamanıza gerek yoktu ama canınız sağolsun.
sizin gibi söyleseler ne mutlu
rastgele okuduğum sayfalarda birçok yorum gördüm
"o da şiddet bu da şiddet, siz çocuğunuzu dövmüşsünüz adam da sizi dövmüş" diyen
aynı şey mi ya bunu izah etmeye çalışıyorum
aynı gücü uygulamıyorlar ki, anne çocuğuna vururken gücünü kullanmıyor ki
ikisini birbiriyle kıyaslıyorlar
nerdeyse adamı haklı çıkaracaklar
benim anlatmaya çalıştığım bu
benden hemen önce yorum yapmışsınız sizi de etiketliyeyim
en azından kendi adıma ne demek istediğimi burda belirttim @yenGEnC
Estağfirullah...benim izah ettiğim şeyi lastik gibi başka yerlere çekip,
aksine savunmadığım bişey için dislike yağmuruna tuttukları için ben de dayanamadım bir yerde sonra
şimdi geri dönüp bakınca ben de sert çıkıştığım için utandım siz de kusura bakmayın
Çocuğa karşı her türlü şiddete karşıyım. Ses yükseltme dahil. Bunu meşrulaştırmaya çalışmayın.burada erkeğin kadına uyguladığı şiddetle,
bir annenin çocuğunun poposuna vurması aynı şey değil diyip yırtınsak da,
"çocuğunu dövmek analık hakkı değildir"ci tayfa yok mu....
kimse demiyor ki o annedir istediği zaman döver de sever de
evet şiddete karşıtısınız, keza ben de.
ama buradaki kimse eziyet çektirsin her şımardığında dövsün demedi.
konu sahibi de ben çocuğumu eşşek sudan gelene kadar dövdüm demedi.
sanki annesi çocuğun 2 kulağından tavana çivilemiş gibi cevaplar vermeniz sadece duyar kasmanızdan bana göre
eleştirirsiniz zaten forumun amacı bu
ama çocuğu hortumla dövüp ayaklarından bağlamış tavana asmış gibi de yorumlar yapmayın bari
şimdi bu yorumuma da sayısız dislike atacaksınız
ama annenin popoya attığı acıtmayan bir tokatıyla
hamile bi kadına atılan, belki de yere devirecek kadar sert bir tokatla eşdeğer olmadığının
bence siz de farkındasınız
İnsan ilişkilerinde anlaşmazlıklar olabilir,küslükler,kırgınlıklar olabilir. Bu evliliklerde de aynı şekilde. Ben mükemmel bir evliliğim var demedim sadece günümüzde yaşanılan sorunlara baktığım zaman olumlu yönleri benim açımdan daha fazla. Evliliğimi bitireceğim bir konu yok ortada,kaldı ki boşanmalı mıyım başlıklı bir konuda açmadım. Fikir almak istedim. İnsanları meşgul etmeyin demişsinizKonu sahibi esim tokat atti diye konu actin sonraki yorumlarinda esini ove ove bitirememissin. Eski konularin da hep evliligindeki sorunlarla ilgili. Sinirliyken konu acip sinirin gecince evliliginin, esinin cok iyi olduguna inaniyorsan neden konu acip insanlari mesgul ediyorsun?
Kangren olmus iliskilerinizi bitirmeye cesaretiniz yoksa acmayin konu. Sadece sizin icin degil,burada fikir sorup sonra hic dikkate almayan herkes icin diyorum
Bence de. Aile çocuğun en güvenli yeri olmalı. Duygusal/fiziksel şiddetin normal görülmesine o kadar üzülüyorum kiTam tersi en çok yaralayan da en sevdiklerimiz değil mi zaten?
Konu sahibinin kocası da 2 kulağından tavana çivilememiş. Evire çevire dövmemiş, üstünde sigara falan söndürmemiş. Sadece 1 tokat. Darp raporu için hastaneye gitse, rapor alamaz çünkü iz yok. Çok da önemli değil.burada erkeğin kadına uyguladığı şiddetle,
bir annenin çocuğunun poposuna vurması aynı şey değil diyip yırtınsak da,
"çocuğunu dövmek analık hakkı değildir"ci tayfa yok mu....
kimse demiyor ki o annedir istediği zaman döver de sever de
evet şiddete karşıtısınız, keza ben de.
ama buradaki kimse eziyet çektirsin her şımardığında dövsün demedi.
konu sahibi de ben çocuğumu eşşek sudan gelene kadar dövdüm demedi.
sanki annesi çocuğun 2 kulağından tavana çivilemiş gibi cevaplar vermeniz sadece duyar kasmanızdan bana göre
eleştirirsiniz zaten forumun amacı bu
ama çocuğu hortumla dövüp ayaklarından bağlamış tavana asmış gibi de yorumlar yapmayın bari
şimdi bu yorumuma da sayısız dislike atacaksınız
ama annenin popoya attığı acıtmayan bir tokatıyla
hamile bi kadına atılan, belki de yere devirecek kadar sert bir tokatla eşdeğer olmadığının
bence siz de farkındasınız
İnsan ilişkilerinde anlaşmazlık olur canım doğru. Arada bi iki tokat da yerim ama otururum nolcak eşim iyi bi insan özünde olunlu yönleri Beni tokatlamasından daha fazla diyosunuz yaniİnsan ilişkilerinde anlaşmazlıklar olabilir,küslükler,kırgınlıklar olabilir. Bu evliliklerde de aynı şekilde. Ben mükemmel bir evliliğim var demedim sadece günümüzde yaşanılan sorunlara baktığım zaman olumlu yönleri benim açımdan daha fazla. Evliliğimi bitireceğim bir konu yok ortada,kaldı ki boşanmalı mıyım başlıklı bir konuda açmadım. Fikir almak istedim. İnsanları meşgul etmeyin demişsiniz
Milyonlarca saçma konu varken benim ki yanlarında gayet anlaşılır hayata dair yaşanılan bir olay. Meşgul edilmek istemeyen kişiler de bir zahmet yazmayıversin kimseyi yoruma zorlayan yok. Bu konuda hangi yorumumda eşimi övmüşüm söyler misiniz ?
Buraya yazanlar nasıl yorumlarında özgürse,bende o yorumlardan bana uygun olanı olmayanı ayırt etmekte özgürüm ki kırıcı bir tavrım olmadığını düşünüyorum yorum yazanlara karşı.
Genelde yorum yazanlar fazla kırıcılar!
Sanal bir platformda kendi kusurunu yazan az insan olur. Genelde herkes iyi eş,herkes iyi anne,herkes iyi evlat.....
Ben bu kadar acımasız yorum alacağımı bile bile açtım bu konuyu. Yorumlar karşısında emin olun sandığınız kadar umursamaz değilim. Bir çok kişiye de haklı olduklarını yazdım. Kırmadan olumlu ve doğru yorum yapanlara mesela. Konuyu nereden nerelere bağlıyorsunuz vallahi bravo
Üff abartın da abartın. Yapma etme demeyle çocuk büyütülmez bazen sesler yükselir hareketler fevrileşebilir hangimiz el bebek gül bebek büyüdük? Kadın robot mu? Kadın zaten sorunlu bir anne olsa gelip buraya konu açma zahmetinde bile bulunmazSadece sertce kanepeye koydum demissiniz ya o sertligin derecesi ne? Kocaniza karsiligini vermissiniz eliniz armut toplamiyor. Ya kucucuk cocuk nasil karsilik verecek ?
Haldır huldur adliyeye gidip boşansın mı?İnsan ilişkilerinde anlaşmazlık olur canım doğru. Arada bi iki tokat da yerim ama otururum nolcak eşim iyi bi insan özünde olunlu yönleri Beni tokatlamasından daha fazla diyosunuz yani
Ya naapsın tokatını yesin otursun öyle mi ?Haldır huldur adliyeye gidip boşansın mı?
eşiniz haksız.
bir de şu "neden ağlatıyorsun çocuğu" lafına bitiyorum. hangi insan çocuğunu bile isteye ağlatır.
bu babalar güya ilgililer hiç mi okuyup öğrenmiyorlar çocuklarla ilgili birşey yahu.
E oturmamış o da atmış zaten. Adamın yaptığı son derece yanlış fakat başka sorunları olmadığını söylüyor konu sahibi. Tek bir olay yüzünden klavye başında boşan et diyemeyizYa naapsın tokatını yesin otursun öyle mi ?
ögrenmek işlerine gelmiyor canım ne yazıkki
Neden kötü anlamak için kendinizi odaklıyorsunuz?! Arada bir tokat yediğim yok bayan 8 yıldır ilk kez oldu böyle bir şey. Neyse ben ne desem boş siz kendinizi kötü konuşmaya kurmuşsunuz.İnsan ilişkilerinde anlaşmazlık olur canım doğru. Arada bi iki tokat da yerim ama otururum nolcak eşim iyi bi insan özünde olunlu yönleri Beni tokatlamasından daha fazla diyosunuz yani