Hala şoktayım (Eşim bana tokat attı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizin üçüncü hamileliğinizin başından itibaren eşinizle ilgili olan konuları hatırlıyorum ve ben bile şaşırmadım eşinizin hareketine, siz niye şaşırdınız onu da anlamadım. Eşiniz bu durumun geleceğinin sinyallerini veriyordu davranışlarıyla. Ne yapacaksınız ben orasına yorum yapamam ama artık olayın şiddete varabileceğini gördünüz en azından daha kötü şeyler yaşanmaması için şiddet uygulanabilecek durumlar yaratmamaya çalışın. Bu tarz davranışların ilkini uygulamak çok zordur ama ilkinin sonrasında devam etmesi çok kolaydır. En azından kendinizi koruyun.

Neden kötü anlamak için kendinizi odaklıyorsunuz?! Arada bir tokat yediğim yok bayan 8 yıldır ilk kez oldu böyle bir şey. Neyse ben ne desem boş siz kendinizi kötü konuşmaya kurmuşsunuz.
Allahım sabır ver bana yaa
Arkadaşım ben neden kötü anlıyım olay başlı başına kötü zaten ne dememizi bekliyorsun ki kocandır yapar sabret falan denmesi için açtın konuyu o zaman herkes fikrini düşüncesini yazıyo ay yok ban yemek istemiyorum sizin yüzünüzden mutluluklar dilerim

Hayır adam gibi karşına geçip özür de dilememiş hayır başıma böyle bi şey geldi diye empati yapıyorum eşim tokatladı beni ben de ona çaktım bi tane güzelce. Aklımda boşanmak yok diyelim. anında köpek gibi yalvarmadığı özürler dilemediği yalvarıp yakarmadığı sürece atarım evden daha da giremez yanıma kimse kusura bakmasın. İyiliği de yerin dibine batsın. Herkes kendisini kontrol etmeyi öğrenecek. Benim de eşime çok sinirlendiğim adeta kan beynime çıktığı anlar oluyo ben neden yapıştırmıyorum bi tane o zaman? Siz bile bebeğinizin poposuna vurmaya kıyabilmişsiniz o sinirle bakın suratına vurmamış ya da canını yakmamışsınız o da yanlış ama bi yere kadar kendinizi kontol etmişsiniz anlatabiliyor muyum? Ha bi kere yolunu açmış şiddetin bu tokatın devamı gelecek buraya yazıyorum okursunuz.

Aynen öyle eşim iyidir eşim çocuklarımla ilgilenirbugun ben çocuğumu dövdüm eşim bana Tokat attı ben ona Tokat attım. Çocuklara yazık sadece onlara üzüldüm bide 3.sü geliyor yazık

Çocuklar bunu gördüyse , çocuklarınıza şiddet kötü bir şey birbirinize / kimseye vurmayın diyemezsiniz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X