arkadaşımız SU da senın gibiymıs önceden sımdı gayet te cıtır , kendısınden tavsiye alabilirsin , fizigını görsen süper :)
teşekkür ederim canım bende artma olmadı şimdilik bünye herhalde alıştı az ve sık yemeye bende 3 gün biraz değişiklik yapıp 3 ögün ve biraz fazla yedim bugün eski uygulamaya devam ediyorum bakalım pazartesi ne çıkacak sonuçhoşgeldin aramiza canim. arada oluyor öyle.birak duraklamayi bende artma bile oldu :/
hazır başlamışken leslie ile devam et canım o zamanTuh yaaa yürüyüşe basladim tam ısınırken elektrik kesildi sinir oldum
hazır başlamışken leslie ile devam et canım o zaman
hoşbuldum teşekkür ederim, gaza gelmek güzelde gazın devamı kesilmez inşallahHosgeldın cnm , ne güzel gaza gelmen
benimde bildiğim yok elektrik geldiyse zaten gerek kalmadı güzel güzel gitsin kalorilerrr :)Paketim çok az kaldı canım videosu da yok bende. Bunun programı falan da yok dimi??
Elektrik geldi ben devam edeyim kesilmez bi daha inşallah..
inşallah canim. kesinlikle faydali buralar. benim eski topik sessizlesti ben kilo aldim motivem bozuldu. bana buralar iyi geliyor. tabii en azindan birlik berabelik icinde takiliriz kilo vermek amacini unutmayizHoşbuldum teşekkürler , inşallah en kısa zamanda bol kilolalardan hep beraber kurtuluruz. Buranın faydasının gerçekten çok olduğunu düşünüyorum. Ben başlayalı 3 gün oldu ama kendimi salmamak, bırakmamak için karşılıklı iletişim şart gibi, en azından bi sorumluk olur
amin canim boy nedir .Bende memnunum cok şükür Allah başka dert vermesin
pazartesi herkes cikacak ortaya çook merak ettimO degilde bu topigin en siskosu ben oldum galiba
amin canim boy nedir .
pazartesi herkes cikacak ortaya çook merak ettim
ben 164 düm canim ama kilom kisa görünmeme sebep oluyor sanırım. Eşim boyumla dalga geçiyor sacmaliyor. 8 cm kadar bi ayakkabim var kilomla beraber giymek rahatsız ediyor dev gibi hissediyorum ama problem kiloAslında boyum iyi ama çevremdeki kişilere göre ben biraz uzun kaçıyorum, topuklu giydiğim zaman kütle olarakta yer kapladığımdan :) rahatsız oluyorum. 1,64-1,67 çok ideal bence. Topuklu giymeye hasret kaldım. Gerçi iyi tarafından bakıyım düz tabanlarda çok rahat:)
kendisi anlatsın canım o da bu topıc teSagol Canım moral oldu bu bana.
Suuuu:)) bana neler yaptığını anlatirsin dimi
Sağol canım. kafama gore takılıyorum. cokelik tereyagi tukettim ve iki bardak köy sütü ictim.yazmayi unuttum fasulyenin yaninda kendi mayaladigim yogurttan yicem bir kasemerhabalar
öncelikle geçmiş olsun
menüde sebze meyve ve süt ürünlerine yer vermiyormusunuz bu durum yapdığınız diyetlemi alakalı
boyunda gayet normal canım , kılolu halinide gordum hıcte kısa durmuyorsun , gayette hossun cnmben 164 düm canim ama kilom kisa görünmeme sebep oluyor sanırım. Eşim boyumla dalga geçiyor sacmaliyor. 8 cm kadar bi ayakkabim var kilomla beraber giymek rahatsız ediyor dev gibi hissediyorum ama problem kilo
Ahh o kilolar her şeyde,heryerde sıkıntı..Sen o kiloları ver bak o boy nasıl serpilecek, nasıl uzun olduğu ortaya çıkacak, hele topukluyla süper ..ben 164 düm canim ama kilom kisa görünmeme sebep oluyor sanırım. Eşim boyumla dalga geçiyor sacmaliyor. 8 cm kadar bi ayakkabim var kilomla beraber giymek rahatsız ediyor dev gibi hissediyorum ama problem kilo
kendisi anlatsın canım o da bu topıc te
pardon cnm yanlış okumuşumBiliyorum canım bende ona sormuştum aslında..
utanma canim. mücadele veriyorsun. bende gördüm o kilolari.Boy 1.69
Kilo en son 90.7 canım
Utanarak söylüyorum malesef
canim kot giyince üstüne bide tunik giyince baya sisman duruyor bacakalrim. bugun bende hastanedeki boy aylarindan ayyy dedim bu ne. arasi bile gorunmuyor birbirine dege dege yuruyor bacaklar kalinliktan :) spor ayakkabilarimda bir cm topuk var . yeni alcam biraz topuklu.boyunda gayet normal canım , kılolu halinide gordum hıcte kısa durmuyorsun , gayette hossun cnm
evet canim kilolar hayatimi mahvetti kiyafet alisverisi her şey sıkıntı .Ahh o kilolar her şeyde,heryerde sıkıntı..Sen o kiloları ver bak o boy nasıl serpilecek, nasıl uzun olduğu ortaya çıkacak, hele topukluyla süper ..