- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 39
41 ben menepoz kilolarını vermeye çalışıyorum
al benden de o kadar :) günlük ne kadar su tüketimin oluyorsu içmek güzelde wc mekanım olacak yakında
genetik 37 yaşımda menopoz kapımı çalmaya başladı
canım öyle lt hesabı tutmuyorum ama 3lt buluyo hareket olsun diye mutfağa gitgel yapıyorum :) Aynen akşam yemeği benim içinde çok sıkıntılı 7:30 buluyo yemek saati daha öncesi maalesef olmuyokızlar akşam yemeklerini kaç gibi yiyorsunuz ben o konuda biraz sıkıntılıyım işten çık eve gidip yemek yap ye biraz geç oluyor
Ayy çok erken Allah yardımcın olsun. Şimdi drlar hapla falan bu dönemi uzatıyo diye biliyorum.Ateşlenmede oluyor mu? ben zaten sıcakta alev alırım menopoz dönemimi düşünemiyorumgenetik 37 yaşımda menopoz kapımı çalmaya başladı
benimde 8 falan buluyor fazla kaçıırmamaya çalışıyorum akşamları birde ben ofiste çalışıyorum fazla hareketli değilim elimden geldikce akşamları bişeyler yapmaya çalışyorumcanım öyle lt hesabı tutmuyorum ama 3lt buluyo hareket olsun diye mutfağa gitgel yapıyorum :) Aynen akşam yemeği benim içinde çok sıkıntılı 7:30 buluyo yemek saati daha öncesi maalesef olmuyozor zapdediyorum kendimi inan saldırmamak için çokta yemiyorum, akşamları da mutfakta dolaşıyorum öyle, resmen kendimle savaşıyorum
Hosgeldın cnm , ne güzel gaza gelmenkızlar hepinize hayırlı günler, uzun zamandır takip ediyorum, kk bayanları sayesinde bi gaza geldim sormayın:)), benide gruba dahil edebilirmisiniz.
boy:170
kilo:72,2
hedef:62
aynı durumdayız , calısan kadınların sorunu bubenimde 8 falan buluyor fazla kaçıırmamaya çalışıyorum akşamları birde ben ofiste çalışıyorum fazla hareketli değilim elimden geldikce akşamları bişeyler yapmaya çalışyorum
hosgeldın canım , sbeden ekler senıMerhaba arkadaşlar beni de aranıza alirmisiniz 1 aydır bende diyet yapıyorum 3,50 kg verdim yaklaşık iki haftadır duraklamadayim gitmiyor bir turlu
Boy 153
Kilo 60,50 kg
Hedef 55
Olsun hareket oluyo masa başında otururken.su içmek güzelde wc mekanım olacak yakında
arkadaşımız SU da senın gibiymıs önceden sımdı gayet te cıtır , kendısınden tavsiye alabilirsin , fizigını görsen süper :)O degilde bu topigin en siskosu ben oldum galiba
keşke böyle bır sorunum olsaydı , boy 1,58 hep topuklu gıyıyorum ,Aslında boyum iyi ama çevremdeki kişilere göre ben biraz uzun kaçıyorum, topuklu giydiğim zaman kütle olarakta yer kapladığımdan :) rahatsız oluyorum. 1,64-1,67 çok ideal bence. Topuklu giymeye hasret kaldım. Gerçi iyi tarafından bakıyım düz tabanlarda çok rahat:)
Evet maalesef anca yetişiyo ama önemli olan az ve hafif yemek bence erken yiyince de acıkıp sonrasında birşeyler yiyoruz.aynı durumdayız , calısan kadınların sorunu bu
hoşgeldin aramiza canim. arada oluyor öyle.birak duraklamayi bende artma bile oldu :/Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alirmisiniz 1 aydır bende diyet yapıyorum 3,50 kg verdim yaklaşık iki haftadır duraklamadayim gitmiyor bir turlu
Boy 153
Kilo 60,50 kg
Hedef 55