Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kim sevmez hamur işiniaynen hareket etmesem hamurişi gibi pofidik pofidik olurdum(böyle diyince bi hoşuma gitti, hamurişini çok seviyorum yaaaa)
inşallah canım :)Çok teşekkürler, umarım hepimiz hedefimizi görürüz :)
evet kızlaaarr hangi basamaktayızzz ???
tamam teşekkür ederim :)bitmedi daha ekliyorum tatlim bildirimini görmüştüm
canim bemi dw bu kiymalilar civiklilar mahvetti.bi de pastirma sucuk tabiiYok eksik yazmadım Kayseri'de kıyamlı derler, develide cıvıklı, diğer yerlerde ne derler bilmiyorum :))
resim ekte ama 3 küçük dilim yedim
aynen hedefe ulaşıncaya kadar hayatımdan çıkardım bugün itibariyle hepsini. Bu zamana kadar ye ye ne faydası oldu bolca yağ ve kilodan başka. Ah şu iştah yokmu. iştahı kaçanlara soruyorum nere gönderdiyseniz söyleyin nolur benimkini de gönderecem diye:)) yok arkadaş o iştah nerelere gidiyorsa benim ki hep sabit, hep hazırda bekliyo maşallahcanim bemi dw bu kiymalilar civiklilar mahvetti.bi de pastirma sucuk tabii
Biz geç mezun olacaz degilmi?Bu arada nasil olsa ilk gun 1 hafta da az da olsa zayiflarim deyip de kandirip kendinizi yemeyin kizlar. Bu sureci uzatir.
kendinize gelin bakalim yarinda menulerize bakacam bakalim. Kacamak yok.... sizin mezun olmaniz bize gore daha kolay ama....
Aynı ben, sürekli istahliyim kesilmedi gittiaynen hedefe ulaşıncaya kadar hayatımdan çıkardım bugün itibariyle hepsini. Bu zamana kadar ye ye ne faydası oldu bolca yağ ve kilodan başka. Ah şu iştah yokmu. iştahı kaçanlara soruyorum nere gönderdiyseniz söyleyin nolur benimkini de gönderecem diye:)) yok arkadaş o iştah nerelere gidiyorsa benim ki hep sabit, hep hazırda bekliyo maşallah
al benden de o kadarmenümü söylemeye tırssstııımmmm
Biz geç mezun olacaz degilmi?
al benden de o kadar
Yapabilirimmmm
evet kızlaaarr hangi basamaktayızzz ???
sbeden gelip paralayacak bizi
aynen hedefe ulaşıncaya kadar hayatımdan çıkardım bugün itibariyle hepsini. Bu zamana kadar ye ye ne faydası oldu bolca yağ ve kilodan başka. Ah şu iştah yokmu. iştahı kaçanlara soruyorum nere gönderdiyseniz söyleyin nolur benimkini de gönderecem diye:)) yok arkadaş o iştah nerelere gidiyorsa benim ki hep sabit, hep hazırda bekliyo maşallah
evet ben deBiz geç mezun olacaz degilmi?
Bu arada nasil olsa ilk gun 1 hafta da az da olsa zayiflarim deyip de kandirip kendinizi yemeyin kizlar. Bu sureci uzatir.
kendinize gelin bakalim yarinda menulerize bakacam bakalim. Kacamak yok.... sizin mezun olmaniz bize gore daha kolay ama....
bence sizlerin kilo vermesi daha kolay olacak hedefe yaklaşıldıkça zorlaşıyor olay malumBiz geç mezun olacaz degilmi?