♥haftalık kilo verme yarışması♥

424207_381163035231640_10000012_00000_1.jpg

evet kızlaaarr hangi basamaktayızzz ???

Ben kendimi yapacağım basamaginda hissediyorum kendimi

Bu arada nasil olsa ilk gun 1 hafta da az da olsa zayiflarim deyip de kandirip kendinizi yemeyin kizlar. Bu sureci uzatir.
kendinize gelin bakalim yarinda menulerize bakacam bakalim. Kacamak yok.... sizin mezun olmaniz bize gore daha kolay ama....

canim bemi dw bu kiymalilar civiklilar mahvetti.bi de pastirma sucuk tabii:KK43:
aynen hedefe ulaşıncaya kadar hayatımdan çıkardım bugün itibariyle hepsini. Bu zamana kadar ye ye ne faydası oldu bolca yağ ve kilodan başka. Ah şu iştah yokmu. iştahı kaçanlara soruyorum nere gönderdiyseniz söyleyin nolur benimkini de gönderecem diye:)) yok arkadaş o iştah nerelere gidiyorsa benim ki hep sabit, hep hazırda bekliyo maşallah

aynen hedefe ulaşıncaya kadar hayatımdan çıkardım bugün itibariyle hepsini. Bu zamana kadar ye ye ne faydası oldu bolca yağ ve kilodan başka. Ah şu iştah yokmu. iştahı kaçanlara soruyorum nere gönderdiyseniz söyleyin nolur benimkini de gönderecem diye:)) yok arkadaş o iştah nerelere gidiyorsa benim ki hep sabit, hep hazırda bekliyo maşallah
Aynı ben, sürekli istahliyim kesilmedi gitti

ARA 3 kuru kayısı 2 adet diyet bisküvi
ben ayça kaya diyeti yapıyorum kızlar 42323
buna göre 4 tahıl 2 et 3 süt 2 meyve 3 yağ yeme hakkım var:))

:KK48::KK48::KK48:
Biz geç mezun olacaz degilmi? :rolleyes:
evet ben de:rolleyes:

Bu arada nasil olsa ilk gun 1 hafta da az da olsa zayiflarim deyip de kandirip kendinizi yemeyin kizlar. Bu sureci uzatir.
kendinize gelin bakalim yarinda menulerize bakacam bakalim. Kacamak yok.... sizin mezun olmaniz bize gore daha kolay ama....

haklısın valla :) aynen de nasılsa ilk gün rehavetine kapıldım. ama pişmanım:oops: yimem bundan sonra :eek:

Biz geç mezun olacaz degilmi? :rolleyes:
bence sizlerin kilo vermesi daha kolay olacak :cool: hedefe yaklaşıldıkça zorlaşıyor olay malum :KK66:

X