♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canim bu yarin mi yani yoksa taaa diger pazartesi mi
taa diğer pazartesi canim. bu pazar bu sene son sinavim var. kafamda rahat olacak insalah yürüyüşlere de başlarım kötü haber 73.900 den 77 bucuga firladim o kadar dagildim ki :KK42::KK42::KK42::KK42: ama stresten her akşam yedim iki gün dikkat etsem hemen 75 bucuklara inerim

Selam canim yeni topigin hayirli olsun.kabul edersen katilmak isterim ama enerjim cok dusuk son zamanlarda.bir turlu konsantre olamadim.yaz geldi bile ama kendimi de salmak istemiyorum.diger topigimizde 4 kilo civari verdim pek fazla degil ama iyi oldu yinede.

Selam canim yeni topigin hayirli olsun.kabul edersen katilmak isterim ama enerjim cok dusuk son zamanlarda.bir turlu konsantre olamadim.yaz geldi bile ama kendimi de salmak istemiyorum.diger topigimizde 4 kilo civari verdim pek fazla degil ama iyi oldu yinede.
slm tatlim sağolasın . benimde enerjim düşük ama pes yok bu işi bir şekilde ilerletmeliyiz :) ben 4 kilo filan aldim ayy hemde bir bucuk haftada bana biseyler oldu ama durdum yaz geldi diye pes yok tekrar devam. boy hedef yazar misin

Merhaba bende geldim :)
Boy: 1,58
Kilo: 61,1
Hedef kilo: 52
Bende bu sabah yeniden diyete başlamıştım :)

slm tatlim sağolasın . benimde enerjim düşük ama pes yok bu işi bir şekilde ilerletmeliyiz :) ben 4 kilo filan aldim ayy hemde bir bucuk haftada bana biseyler oldu ama durdum yaz geldi diye pes yok tekrar devam. boy hedef yazar misin
insallah canim veririz.bende aldim bayagi bu hafta.
Kilomu baslayinca yazayim olur mi?

Boy.:1.60
Hedef: bu defa 70 insallah

Daha 80 in bile altina inemedim ama umudumu kaybetmicem.

selam kızlar ; yenı topık hayırlı olsun sbeden sbeden cım bende kılo aldım 70 71 arası gıdıp geliyorum maalesef motıvasyon dusuklugu yasıyorum bı turlu toparlayamadım bende yarışta varım :KK55:ınsallah bu sefer kılocuklar patır patır gıder artık kılo vermekle uğraşmaktan bıktım :mad:

Merhaba Sbedencım ,
Benı 55,7 ile başlatırsan sevınırım tatlım 1,58 boy gerçi 1 haftadan uzun suredır tartılmıyorum ama pazartesı tartılacağım tatlım ,
yeni topiğin hepimize hayırlı olsun , güzel güzel kılolar verelim inşallah ,

merhaba ben de kilolarımdan şikayetçiyim kaç hafta sürecek acaba yarışmanız

X