♥haftalık kilo verme yarışması♥

pes etmiyorum tam pes edecek durumdayken bu grup çıktı karşıma umarım bundan sonra herşey daha güzel olur sporada başlamak lazım aslında eliptik bisikletim var ama işte akşam eve gidince insan hiç yapmak istemiyor
bende de eliptik var, bi program mı oluştursak yapmaya çalışsak:KK53:

sizinle kilom alakasız, atlamış gibi oldum ama, söylediğiniz şeyi tam olarak yaşıyorum bu aralar...
87'nin altına inmek çok zorluyor beni...

olsun amaçlar aynı :) biraz zorlayacak ama direnç kırılacak o yüzden pes etmek yok. birimiz pes edecek olsa burdakiler motive edicek zaten grup amacımız da bu :)

71 canım çok uzun yıllar oldu 62'yi göreli oda çok kısa bi dönem :))) Son yıllarda 70 aşağıyı hiç görmedim.75-72 arası hep gidip geldim.Hiç öyle uzun bi diyetimde olmadı aslına bakarsan. İlk ve inşallah son uzun soluklu ve tabiki BAŞARILI diyetim olacak :))
burası milat :)

pes etmiyorum tam pes edecek durumdayken bu grup çıktı karşıma umarım bundan sonra herşey daha güzel olur sporada başlamak lazım aslında eliptik bisikletim var ama işte akşam eve gidince insan hiç yapmak istemiyor

ne güzel hemen başla piskilete :KK70: 5 dk yap 10 dk yap ama yap :)

aslında yağdan giden kilo o kadar kısa sürede geri gelmiyor. sporla da destekle yapabiliyorsan geri alman zor olur öyle.20 nisandan bugüne 3,5 kilo güzel bir rakam. bu kilolar verilirken alındıkları zaman en çok hangi kiloda kalındıysa oraya gelince zor gidermiş. yani mesela ben 62 kilo oldum ama 53 kiloda uzun bir dönem kalmıştım 62 olana kadar. o yüzden 62 den bu kiloya çok da zorlanmadan indim ama burdaan sonrası kasıyor.senin de öyle bir bekleme noktan varsa orada zorlayacaktır seni pes etmek yok :)
Katılıyorum ben de önceden 60-56 arası hep gider gelirdim şimdi 2 haftadır 60 lardayım

bende de yürüme bandı var. onda yürüyorum şimdilik. ama yakında dışarı çıkıp yürümelere de başlıcam.
bende çok seviyorum yürümeyi ama akşam tekolunca eşimde istemiyor çıkmamı bende gitmek istemiyorum kardeşimle böyle bi çare bulmuştuk ama oda sınavlardan gelemiyor inşallah sınavlardan sonra devam ederiz

424207_381163035231640_10000012_00000_1.jpg

evet kızlaaarr hangi basamaktayızzz ???

olabilir neden olmasınki 1 hafta öncesine kadar yürüyüşe çıkıyordum kız kardeşim 3 gün bende kalıyordu onun geldi akşamlar çıkıyorduk şimdi finalleri var o yüzden gelemiyor bari eliptikle değerlendirsem

şöyle haftaiçi hergün 30 dak yapsak? haftasonu yatsak:confused:

424207_381163035231640_10000012_00000_1.jpg

evet kızlaaarr hangi basamaktayızzz ???

yapmak istiyoruuuuummmmm:KK47::KK47::KK47::KK47: daha deneyeceğime hazır hissedemedim kendimi:KK22:

kızlar bugünkü menümü yazayım, kınamayın sizde böyle olursunuz:KK20: henüz adapte olamadım, yarın düzelticem söz:confused:

sabah
1 kaşarlı poğaça

öğle
1 ay çöreği
2 şöbiyet:oops:
1 kase yoğurt

akşam
1 kase yoğurt

şöyle haftaiçi hergün 30 dak yapsak? haftasonu yatsak:confused:

yapmak istiyoruuuuummmmm:KK47::KK47::KK47::KK47: daha deneyeceğime hazır hissedemedim kendimi:KK22:

hafta içi 30 dk yürüsek mi gibi fikirler ürettiğine göre bence "nasıl yapabilirm " basamağındasın :KK70: hadi bir basamak daha atladın yaşasın :)

kızlar bugünkü menümü yazayım, kınamayın sizde böyle olursunuz:KK20: henüz adapte olamadım, yarın düzelticem söz:confused:

sabah
1 kaşarlı poğaça

öğle
1 ay çöreği
2 şöbiyet:oops:
1 kase yoğurt

akşam
1 kase yoğurt

kınamaya yüzüm olsa kınayacaktım da :KK70: sabah ben de börek ve simit yiyince :KK22::oops: neyse canım bundan sonrası önemli zaten. akşam az yiyeceğim dengelemek için. bir de hareket egzersiz yapacağım tabiki.

X