- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
vayyy müthişsinGeçen hafta 76.700 ile - 400 dü
Bu hafta perşembeden beri evde hareketsizim regl.
Bu hafta 76.200 ile -500.
Demek ki ben 1000 gram vermeleri hayal etmemeliymişim. 500 400 gidermişim :/
Ben bölgesel çalışıyorum yürüyüş ve koşu dışında. Dambıl kaldırıyorum plank yapıyorum squat lunge iç bacak için ayrı çalışıyorum liste uzar gider :) akşam menü bildirimi yapıcaksak onları da detaylı yazarım bugün kol çalışma günüm neler yaptığımıTamamdir. Hizli kilo verecegine eminim. ne tür bir spor yapiyorsun. Ben sadece yuruyus yapiyorum
ne onerirsin
İç bacaklarim gergin değil bende 105 le dogum yaptim. Suan 76 yim. Ic bacak hareketlerine baslamaliyim . Mekik yapiyordum yürüyüs disinda.Ben bölgesel çalışıyorum yürüyüş ve koşu dışında. Dambıl kaldırıyorum plank yapıyorum squat lunge iç bacak için ayrı çalışıyorum liste uzar gider :) akşam menü bildirimi yapıcaksak onları da detaylı yazarım bugün kol çalışma günüm neler yaptığımı
Geldiginde 66 idinKilo 67 yinebu surat aynı ben şuan bu noktadayım
Mekik pek faydali değil Uzun vadede. Onun yerine bisiklet hareketi filan daha faydalıİç bacaklarim gergin değil bende 105 le dogum yaptim. Suan 76 yim. Ic bacak hareketlerine baslamaliyim . Mekik yapiyordum yürüyüs disinda.
ciddi mi o zaman o hareketi yapayim. Yada karma yapayimMekik pek faydali değil Uzun vadede. Onun yerine bisiklet hareketi filan daha faydalı
Şöyle diyim karın her haklardan elbet düzeliyor sen özel olarak oraya çalışmasan bile düzelir bacak ve kol asıl zor düzeliyor özel ilgi gerekiyorciddi mi o zaman o hareketi yapayim. Yada karma yapayim
Malesef öyle sinirlerimi bozuyor su içemiyorum nedense bi türlü onun dışında bi aksi durum yok aslında. Ona çözüm bulmaya çalışıyorumGeldiginde 66 idin
Malesef öyle sinirlerimi bozuyor su içemiyorum nedense bi türlü onun dışında bi aksi durum yok aslında. Ona çözüm bulmaya çalışıyorum
Aynen bende su icemiyorum. Su icebilsem daha kolay zayiflicam. Simdi carsidayim. Moralim bozuk. Kilomdan igreniyorumMalesef öyle sinirlerimi bozuyor su içemiyorum nedense bi türlü onun dışında bi aksi durum yok aslında. Ona çözüm bulmaya çalışıyorum
Ben bu ara az iciyorum ama limon elimin altinda. Suya limon sıkıyorum toksinleri atsin diye. Hem c vitamini cilt sagligi icin cok onemliLimonlu su güzel oluyor.
Belki aromalı sular işe yarar, ben bugün zencefilli su içiyorum. Taze zencefil koyuyorum suyuma.
Sabah yap. Listeyi yarin yaparim.Ay ben bugün kilo bildirimi yapacaktım ama evime yeni gidiyorum şimdi yine tartılırım ama sabah aç karnına tartılmayı tercih ediyorum
Iyi geceler canim. Ders calisiyorum masa basindayim. Gecmis olsun salgin varmis diyorlar. Bizde hastaneden geldik. Bademciklerindenmis ateş . Agumentin filan verdi. Yarinda gondermicem okula. Ben 76.200 canim. Gecen hafta -400 düm bu hafta - 500 yaptimIyi geceler hanimlar
Nasilsiniz biz hastayiz kizimla doktora gittik geldik covuk hasta olunca cok zor oluyo
Gelelim kiloya
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 75.3
Eki Görüntüle 2051393
Malesef fark:+900 gr
sbeden kuzum napiyon nasilsin
Kuzzuuuuum balim hosgeldinnnBen bölgesel çalışıyorum yürüyüş ve koşu dışında. Dambıl kaldırıyorum plank yapıyorum squat lunge iç bacak için ayrı çalışıyorum liste uzar gider :) akşam menü bildirimi yapıcaksak onları da detaylı yazarım bugün kol çalışma günüm neler yaptığımı
Benim kizda bademcikleri iltihaplanmis bu sebeple antibiyotik yazmayan doktor penisilinli antibiyotik yazdiIyi geceler canim. Ders calisiyorum masa basindayim. Gecmis olsun salgin varmis diyorlar. Bizde hastaneden geldik. Bademciklerindenmis ateş . Agumentin filan verdi. Yarinda gondermicem okula. Ben 76.200 canim. Gecen hafta -400 düm bu hafta - 500 yaptim
Ama persembeden beri evdeyim yurumedim regl yuzunden. Verdin hemen alma bari