♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim ? Başlangıç kilom 95 cuma zayıflama takımlarına 94 ile girdim en son bu cuma 77.7 yi gördüm
oyyy anacim oyy bu danayi almasak mi gruba sbeden sbeden cim cok fena rakiptir kendileri :KK70::KK70:

Teşekkür ederim :) Temmuz 14 de yarışmaya girdim işte takımlara 94 kg idim ondan önce 1 kg kendim verdim yarışmaya girince ilk 2 hafta diyet modu olmadı pek yiyip içtim her şeyden sonra tamamen paketli gıdaları pilavı makarnayı patatesi bıraktım sağlıklı şeyler yiyorum ve sık sık ara öğün vs yapıyorum akşam en geç 5de de yemek işim bitiyor tamamen ayrıca günde 2 saatten fazla spor yapıyorum daha hızlı giderdi kilo ama kas oranımı arttırıyorum
Aslanim benim sen supersin zaten :KK68::KK68:

Gunaydin kizlar hayirli haftalar herkese :))
Gecen hafta 75.400
Bu hafta 73.800
Giden 1.600 gr. :KK73::KK73::KK73:
Önumuzdeki hafta hedef 72.500 insallah
Eki Görüntüle 2051066
Tebrik ederim tatlim

Günaydııııın..
Kızlar ben -300 gr.
Geçen hafta pazartesi 71.3
Bu pazartesi kilom 71.0
Tebrik ederim canim

Geçen hafta 76.700 ile - 400 dü
Bu hafta perşembeden beri evde hareketsizim regl.
Bu hafta 76.200 ile -500.
Demek ki ben 1000 gram vermeleri hayal etmemeliymişim. 500 400 gidermişim :/
Kiz kucumseme sakin arti olmada :KK66:

boyum 164 şu an bugün tartıldım 77.3 üm. hedef kilom 49 ama kas oranım çok olursa artabilir bu kilo
Oyy anaaam oyy netcez biz seninle bilmiyom ki geldin buralara :KK70:

oyyy anacim oyy bu danayi almasak mi gruba sbeden sbeden cim cok fena rakiptir kendileri :KK70::KK70:

Tebrik ederim tatlim

Tebrik ederim canim

Bazen Küçümsemiyorum bakmissin adim adim sessiz sessiz yanina gelmisim :KK53: hic guvenme.74 düm diye gerilme ortalikta :rolleyes:

Ah ahhhhh bir gun bende senin gibi söylermiyim acaba
Kiz atanamadim ki ben ozel sektordeyim malesef

Bazen Küçümsemiyorum bakmissin adim adim sessiz sessiz yanina gelmisim :KK53: hic guvenme.74 düm diye gerilme ortalikta :rolleyes:
pis rakibe bu pazartesi arti gorunmus olabilirim diger pazartesi yine seni soke edicem :KK11::KK11:

Tebrik ederim tatlim

Tebrik ederim canim

Kız popişimi kaldırma fena havalanırım :KK70:
Hee ben buradaki arkadaslarla zayifladim biz bi ara cok cosmustuk demi sbeden sbeden cim

Simdi ozel sektordeyim canim.bebegimle kpssye hazirlandim cok zor gunlerdi ya bu sene hazirlanamam herhalde
Haaa ben de özelde çalışmak istedim hep ama şimdi gaza geldim hazırlanıcam
Düz memurluk için mi
Hayır mühendislik için

:KK70::KK70::KK70:walla buralari yakio kavirursun sen :cool:
Devlet isi daha iyi ya ozel sektor zor
Yaa bilmem buraları ne yaparım ama biraz daha motive olayım diye 2. Bir yere daha katılayım dedim yolum uzun çok uzun

Aynen özel zor bir de evlenicem o asker ben özelde zor olur il değiştirirken memur olursam daha kolay olur işler

Kiz atanamadim ki ben ozel sektordeyim malesef

pis rakibe bu pazartesi arti gorunmus olabilirim diger pazartesi yine seni soke edicem :KK11::KK11:
Atanamadigini farkettim
InşaAllah atanirsin. Ben vazgectim ögretmenlikten mulakat ciktktan sonra. .. daha bi irite oldum. Düz memurluk icin calisiyrm nasip.
Edersin öbür hafta yine artiyla dönersin :KK48:Ben yerimde saymayacam heralde. 77 den kurtuldum. Pazartesi 76 dan kurtulmus olarak 75 le gelecem.
Sonra 74 73 .... sende bir ileri bi geri :KK48:

X