Anam sen de mi burdasın çokkk mutlu oldummmKuzzuuuuum balim hosgeldinnn
Kpss hazırlanıyor musun hala ben de başladım bugün itibariyleCok gecmis olsun sizede canim.bende bu saatlerde hep kpss calisirdim kuzum yasbeden
oyyy anacim oyy bu danayi almasak mi grubaMerhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim ? Başlangıç kilom 95 cuma zayıflama takımlarına 94 ile girdim en son bu cuma 77.7 yi gördüm
Aslanim benim sen supersin zatenTeşekkür ederim :) Temmuz 14 de yarışmaya girdim işte takımlara 94 kg idim ondan önce 1 kg kendim verdim yarışmaya girince ilk 2 hafta diyet modu olmadı pek yiyip içtim her şeyden sonra tamamen paketli gıdaları pilavı makarnayı patatesi bıraktım sağlıklı şeyler yiyorum ve sık sık ara öğün vs yapıyorum akşam en geç 5de de yemek işim bitiyor tamamen ayrıca günde 2 saatten fazla spor yapıyorum daha hızlı giderdi kilo ama kas oranımı arttırıyorum
Tebrik ederim tatlimGunaydin kizlar hayirli haftalar herkese :))
Gecen hafta 75.400
Bu hafta 73.800
Giden 1.600 gr.
Önumuzdeki hafta hedef 72.500 insallah
Eki Görüntüle 2051066
Tebrik ederim canimGünaydııııın..
Kızlar ben -300 gr.
Geçen hafta pazartesi 71.3
Bu pazartesi kilom 71.0
Kiz kucumseme sakin arti olmadaGeçen hafta 76.700 ile - 400 dü
Bu hafta perşembeden beri evde hareketsizim regl.
Bu hafta 76.200 ile -500.
Demek ki ben 1000 gram vermeleri hayal etmemeliymişim. 500 400 gidermişim :/
Oyy anaaam oyy netcez biz seninle bilmiyom ki geldin buralaraboyum 164 şu an bugün tartıldım 77.3 üm. hedef kilom 49 ama kas oranım çok olursa artabilir bu kilo
Hee ben buradaki arkadaslarla zayifladim biz bi ara cok cosmustuk demiAnam sen de mi burdasın çokkk mutlu oldummm
Simdi ozel sektordeyim canim.bebegimle kpssye hazirlandim cok zor gunlerdi ya bu sene hazirlanamam herhaldeKpss hazırlanıyor musun hala ben de başladım bugün itibariyle
Buda mi salgin bir hastalikBenim kizda bademcikleri iltihaplanmis bu sebeple antibiyotik yazmayan doktor penisilinli antibiyotik yazdi
Ah ahhhhh bir gun bende senin gibi söylermiyim acabaCok gecmis olsun sizede canim.bende bu saatlerde hep kpss calisirdim kuzum yasbeden
Evet hemde nasilHee ben buradaki arkadaslarla zayifladim biz bi ara cok cosmustuk demisbeden cim
Simdi ozel sektordeyim canim.bebegimle kpssye hazirlandim cok zor gunlerdi ya bu sene hazirlanamam herhalde
Bazen Küçümsemiyorum bakmissin adim adim sessiz sessiz yanina gelmisimoyyy anacim oyy bu danayi almasak mi grubasbeden cim cok fena rakiptir kendileri
Aslanim benim sen supersin zaten
Tebrik ederim tatlim
Tebrik ederim canim
Kiz kucumseme sakin arti olmada
Oyy anaaam oyy netcez biz seninle bilmiyom ki geldin buralara
Düz memurluk için miKpss hazırlanıyor musun hala ben de başladım bugün itibariyle
Kiz atanamadim ki ben ozel sektordeyim malesefAh ahhhhh bir gun bende senin gibi söylermiyim acaba
pis rakibe bu pazartesi arti gorunmus olabilirim diger pazartesi yine seni soke edicemBazen Küçümsemiyorum bakmissin adim adim sessiz sessiz yanina gelmisimhic guvenme.74 düm diye gerilme ortalikta
Kız popişimi kaldırma fena havalanırımoyyy anacim oyy bu danayi almasak mi grubasbeden cim cok fena rakiptir kendileri
Aslanim benim sen supersin zaten
Tebrik ederim tatlim
Tebrik ederim canim
Kiz kucumseme sakin arti olmada
Oyy anaaam oyy netcez biz seninle bilmiyom ki geldin buralara
Haaa ben de özelde çalışmak istedim hep ama şimdi gaza geldim hazırlanıcamHee ben buradaki arkadaslarla zayifladim biz bi ara cok cosmustuk demisbeden cim
Simdi ozel sektordeyim canim.bebegimle kpssye hazirlandim cok zor gunlerdi ya bu sene hazirlanamam herhalde
Hayır mühendislik içinDüz memurluk için mi
Kız popişimi kaldırma fena havalanırım
Haaa ben de özelde çalışmak istedim hep ama şimdi gaza geldim hazırlanıcam
Hayır mühendislik için
Yaa bilmem buraları ne yaparım ama biraz daha motive olayım diye 2. Bir yere daha katılayım dedim yolum uzun çok uzunwalla buralari yakio kavirursun sen
Devlet isi daha iyi ya ozel sektor zor
Atanamadigini farkettimKiz atanamadim ki ben ozel sektordeyim malesef
pis rakibe bu pazartesi arti gorunmus olabilirim diger pazartesi yine seni soke edicem
walla buralari yakio kavirursun sen
Devlet isi daha iyi ya ozel sektor zor
Ama nedennnnBen bu hafta da aynıyım 70.0
Ya bilmiyorum. Hafta içinde çok dalgalanmalar oluyor 68 kusurleri görüyorum ama sanki kilitli gibi ptesi olunca 70.0 oluyor tam. İki haftadır 70.0. karbonhidrat diyeti yapıyorum. Bu hafta pek uyamadim.Ama nedennnn