♥haftalık kilo verme yarışması♥

Supersin canimmm
Tebrik ederim
tesekkur ederim canimm

nettin ki kiz o da neydi
Bana şok etkisi yaptın

Nasil verdin söyle bakalim. Tebrik ederim
Canim hergun pilates yapmaya calistim gun be sayilari artirdim cok yorgjn olsam bile gece 2 bucukta spor yapip yattigimi biliyorum.bide pazar gunu karanfil cayi ictim canim

Bu haftanın

1.si smykmy -2500

Ve

2.si sbeden -400

Tebrikler smykmy
Haftaya umarım 73 leri görürsün

tesekkur ederim hep beraber canim

Gecmis olsunn inşaAllah sebebi bulunur. Ama unutmaki kilonla alakasi yok. Asiri kilolu degilsin. Ogrenirseniz benimle paylas
Teşekkür ederim doktora gideceğim tekrar bakalım ne çıkacak yazarın size yine.kilo ilgisi var mı yok mu bilmiyorum gerçekten yine de zayıflamaya bahane :)

Dün ve bugün evden cikmadim.
Dün hedefim 9500 adimi yuruyus bandinda tamamladim. Ama tempolu olduğu için çok yordu. Çokta ter attim. Suan banttayim yine 9500 adim icin. Bu sabah tartildim. Pazartesiye göre -400 deyim. Yani pazartesi 76.700. Bugün 76.300.
Ve hala regl olmadim. Pazartesi gelmeden olurum

Evde fırsat bulursan leslie yapabilirsin

Bu tarz seyler hep yapmacik geliyor. Ayar tutturamiyrm. :) o yuzden yuruyus mekik kol bacak egzersizleri yapiyorum

Aslında bir alışkanlığa dönüşebilse... İster yürüyüş ister mekik isterse evde leslie. Ben hepsine varım! Yeter ki hareket olsun, düzenli olsun.
Leslie için büyük tv de internet var bizim spor ayakkabılarımı giyip yapıyorum baya da terletiyor terlemek çok hoşuma gidiyor, bitince de viledayla siliyorum odayı.

Ahhh ah hareket etmek o kadar önemli ki!

İşte bu!!!
Ben de bugün 30 dakika tempolu yürümeliyimmmm!

Kesinlikle oyle. Metabolik hizi yuksek tutmak icin hareket sart. Senin ki eglenceli olur. Saat 2 bucuk gibi evden cikacam 5 e kadar yuruyecegm. 9500 tamamlanmazsa evde bantta tamamlarim. Bugun reglide oldum şükür. Benim bu kilolarim yillandi. Zor gidiyor bakalim -1000 olacak mi pazartesiye. Onca emege

İki gündür falan tartılamıyorum galiba ama en son 53.9 u görmüştüm. Günde 10.000 adım koşu bandında yürümeye çalışıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum yarın tartı alıyorum sonunda. ama etrafındakiler hafif kilo vermişsin demeye başladılar yuppiii

Bantta 10 bin çok zor oluyor. Zaman gecmek bilmiyor. En iyi disarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…