tesekkur ederim canimmSupersin canimmm
Tebrik ederim
Canim hergun pilates yapmaya calistim gun be sayilari artirdim cok yorgjn olsam bile gece 2 bucukta spor yapip yattigimi biliyorum.bide pazar gunu karanfil cayi ictim canimnettin ki kiz o da neydi
Bana şok etkisi yaptın
Nasil verdin söyle bakalim. Tebrik ederim
tesekkur ederim hep beraber canim
Evde fırsat bulursan leslie yapabilirsinHerkese günaydınlar...
Kizim grip oldu okula gönderemiyorum. Yuruyusumu nasil tamamlayacagim bilmiyorum
Way canına süpersin tebriklerCanlaar isten geldim cook yorgunumm
Sabah tartildim yazamadim.
Gecen pazartesi :76.9
Bugun :74.4
Fark :2.5 kg
Eki Görüntüle 2048979sbeden
Teşekkür ederim doktora gideceğim tekrar bakalım ne çıkacak yazarın size yine.kilo ilgisi var mı yok mu bilmiyorum gerçekten yine de zayıflamaya bahane :)Gecmis olsunn inşaAllah sebebi bulunur. Ama unutmaki kilonla alakasi yok. Asiri kilolu degilsin. Ogrenirseniz benimle paylas
Tesekkur ederim kuzum verimli bi hafta gecirdim sonucu mukemmel olduWay canına süpersin tebrikler
Amin inşallah aynı tempoyu devam ettirebilirsin sonuçlarda hep güzel olurTesekkur ederim kuzum verimli bi hafta gecirdim sonucu mukemmel oldu
Darsi her hafta hepimizin basima
Insallah canim hep boyle olmaz tabi bazen az bazen cok almayalim tek mesele buAmin inşallah aynı tempoyu devam ettirebilirsin sonuçlarda hep güzel olur
Tamam canim bekliyorumTeşekkür ederim doktora gideceğim tekrar bakalım ne çıkacak yazarın size yine.kilo ilgisi var mı yok mu bilmiyorum gerçekten yine de zayıflamaya bahane :)
Bu tarz seyler hep yapmacik geliyor. Ayar tutturamiyrm. :) o yuzden yuruyus mekik kol bacak egzersizleri yapiyorumEvde fırsat bulursan leslie yapabilirsin
Evde fırsat bulursan leslie yapabilirsin
Bu tarz seyler hep yapmacik geliyor. Ayar tutturamiyrm. :) o yuzden yuruyus mekik kol bacak egzersizleri yapiyorum
Dün ve bugün evden cikmadim.
Dün hedefim 9500 adimi yuruyus bandinda tamamladim. Ama tempolu olduğu için çok yordu. Çokta ter attim. Suan banttayim yine 9500 adim icin. Bu sabah tartildim. Pazartesiye göre -400 deyim. Yani pazartesi 76.700. Bugün 76.300.
Ve hala regl olmadim. Pazartesi gelmeden olurum
Kesinlikle oyle. Metabolik hizi yuksek tutmak icin hareket sart. Senin ki eglenceli olur. Saat 2 bucuk gibi evden cikacam 5 e kadar yuruyecegm. 9500 tamamlanmazsa evde bantta tamamlarim. Bugun reglide oldum şükür. Benim bu kilolarim yillandi. Zor gidiyor bakalim -1000 olacak mi pazartesiye. Onca emegeAslında bir alışkanlığa dönüşebilse... İster yürüyüş ister mekik isterse evde leslie. Ben hepsine varım! Yeter ki hareket olsun, düzenli olsun.
Leslie için büyük tv de internet var bizim spor ayakkabılarımı giyip yapıyorum baya da terletiyor terlemek çok hoşuma gidiyor, bitince de viledayla siliyorum odayı.
Ahhh ah hareket etmek o kadar önemli ki!
İşte bu!!!
Ben de bugün 30 dakika tempolu yürümeliyimmmm!
Bantta 10 bin çok zor oluyor. Zaman gecmek bilmiyor. En iyi disardaİki gündür falan tartılamıyorum galiba ama en son 53.9 u görmüştüm. Günde 10.000 adım koşu bandında yürümeye çalışıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum yarın tartı alıyorum sonunda.ama etrafındakiler hafif kilo vermişsin demeye başladılar yuppiii