:/ bu hafta bi degisiklik istiyorum senden 500 grama kadar zorla. Su ic spor yapYa bilmiyorum. Hafta içinde çok dalgalanmalar oluyor 68 kusurleri görüyorum ama sanki kilitli gibi ptesi olunca 70.0 oluyor tam. İki haftadır 70.0. karbonhidrat diyeti yapıyorum. Bu hafta pek uyamadim.
Hani nerdeAy ben bugün kilo bildirimi yapacaktım ama evime yeni gidiyorum şimdi yine tartılırım ama sabah aç karnına tartılmayı tercih ediyorum
Pek dinamik bir grup degil cogunluk yerinde sayoyor malesef.Sağol canım,
Bu hafta baya bi çabalayacak gibiyim. çok kararlıyım! Şimdilik çok iyi gidiyor.
Çaba gösteren vazgeçmeye herkese bravo!
yaaa cok kotusunnn benAtanamadigini farkettim
InşaAllah atanirsin. Ben vazgectim ögretmenlikten mulakat ciktktan sonra. .. daha bi irite oldum. Düz memurluk icin calisiyrm nasip.
Edersin öbür hafta yine artiyla dönersinBen yerimde saymayacam heralde. 77 den kurtuldum. Pazartesi 76 dan kurtulmus olarak 75 le gelecem.
Sonra 74 73 .... sende bir ileri bi geri
aynen kuzuTabi ki. Özel ansizin isten cikarabiliyor mesela ve farklar elbetteki cok
Haftaya bekle bakalim nasil olcak o birincilik
Tabi tabi kesin gostericen 73 olcanyaaa cok kotusunnn ben
Hasta oldum bu hafta amaaa
Bi ikeri bi geriyi gorursun sen o laflari sana hatirlaticam hanimefendi
aynen kuzu
Haftaya 74 değil 75 olacamHaftaya bekle bakalim nasil olcak o birincilik
kz ozel gunumdeyim allah allh deli etcen beni yaaaTabi tabi kesin gostericen 73 olcan.hasta olunca insan daha da zayiflar bakiyorumda sende istah acilmis
hadi insallah caaanimm hep birlikteHaftaya 74 değil 75 olacam
Ama eksi olacak saglam sağlam ilerleyecem.
İnşallah evet suyu azaltinca da kiloda eksilme olmuyor. Düzenli yapmaya çalıştığım egzersizlerim var aslında ama 4 aydır memleketteydim. Eve gelince düzeni oturtuncaya kadar egzersizlere ara vermek zorunda kaldım ki dermanım da kalmıyordu aslında biri bebek iki çocukla. Ptesiden itibaren spora da başlıyorum inşallah:/ bu hafta bi degisiklik istiyorum senden 500 grama kadar zorla. Su ic spor yap
Hiii o mesela tamammkz ozel gunumdeyim allah allh deli etcen beni yaaa
hadi insallah caaanimm hep birlikte
Cok yorma kendini agri varsaHiii o mesela tamamm
.benimde bitmek üzere. Bugun bacagimda kasilma seklinde agri var boydan boya. ama yinede yurucem..cocugu 1 saat babasina birakicam
.spor sart.
Anliyorum. Duzen oturmak sart hevsle yapabilmek icin. Ne zaman doneceksin eve.İnşallah evet suyu azaltinca da kiloda eksilme olmuyor. Düzenli yapmaya çalıştığım egzersizlerim var aslında ama 4 aydır memleketteydim. Eve gelince düzeni oturtuncaya kadar egzersizlere ara vermek zorunda kaldım ki dermanım da kalmıyordu aslında biri bebek iki çocukla. Ptesiden itibaren spora da başlıyorum inşallah
Amaaan bir gun agri olur bir gun baska bisey olur bunlara takilirsam varya hic yuruyemem. Engelleri Tepe tepe gitmem lazimCok yorma kendini agri varsa
dikkatli olmakta fayda var canimAmaaan bir gun agri olur bir gun baska bisey olur bunlara takilirsam varya hic yuruyemem. Engelleri Tepe tepe gitmem lazim
Himm benim telefonunda kendisinde biyle bir uygulama var ama oturum acmadim gunde kac adim attigimi sayiyor odasmykmy hem telefonumda samsung heartin adimsayari var. Orda oturum actim. Dunya geneli küresel yarış var her ay parkur resmi yildizlar ilerleme filan gosteriliyor. . Yaklasık 1 milyon kisi katiliyor. Orayoda takip ediyorum geri kalmak istemiyorum. Mesela bu yeni biten yarismada malesef 1 milyondan 440 bininci filan oldum. 300 bininci filanda olabilirdim . Cok daha iyisi olmaz cunku 1 gunde 200 bin adim atan bile var belki daha fazlasi
Döndüm ve düzeni de artık oturttum sayılır. 1 kasıma hedefim 65 inşallahAnliyorum. Duzen oturmak sart hevsle yapabilmek icin. Ne zaman doneceksin eve.