♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben bildirim yapamayacağım tartım yok burda :KK43: ama düzenli hergün yürüyüşe başlıcam koşı bandım var ve hergün yulaf ezmesi, yeşilçay :KK16:

smykmy smykmy
Bugün yürüyüşe başladım.
9640 adım
Her gün kaydedecem..kiloma da sadece pazartesi bakacam.. 1 hafta boyunca hedefim 9000 adimin altina inmemek..1 haftadan sonra 9500 sonra ki hafta 10 bin oyle oyle biraz bakayim ne kadar etki edecek

Hosbuldum canim benim:KK19::KK200:
Aramizda 10 kilo mu var 1 kilo demek istedin heralde sıfır fazla olmuş :))
Canimm ben seni 65 sanıyordum. Şimdi anladım ayyy aynı kilodayiz. Zaten bu sefer yarismada 70 grubu agırlikta. Sen ben ve smykmy smykmy çok yakınız.
Bu beni hirslandirdi. Daha keyifli hale geldi simdi benim için. Kendime bir haftalıgına 9.000 adim siniri koydum. Sonra 9500 e yükselticem..
Gunluk adim sayimi ictigim suyu kaydediyorum. Birakmak yok. Hemen zayiflamak istiyorum

Gecmis gecmiste kaldi canim
Bundan sonra fuul motivasyon ile diyetine uyup boll eksiler alma zamani geldi artik kizinda okula basladi daha rahat uyarsin diyetine. Bu sene bitirelim şu kilo işini bende bıktım kilo ile ugrasmaktan .
Aynen öyleee :KK5::KK5:
Bitirelim. Bende biraz önce zayiflayip bir kac islemden gecmek istiyorum. Once burun ameliyati. Sonra ufak tefek benlerimi aldirmak..sonra sonralaei da var iste sirayla :))).

Ben bildirim yapamayacağım tartım yok burda :KK43: ama düzenli hergün yürüyüşe başlıcam koşı bandım var ve hergün yulaf ezmesi, yeşilçay :KK16:

Buradan ayrılma, bir de ne kadar kalacaksın orada seyda586 seyda586 canım? ne kadar süre tartılamayacaksın?

smykmy smykmy
Bugün yürüyüşe başladım.
9640 adım
Her gün kaydedecem..kiloma da sadece pazartesi bakacam.. 1 hafta boyunca hedefim 9000 adimin altina inmemek..1 haftadan sonra 9500 sonra ki hafta 10 bin oyle oyle biraz bakayim ne kadar etki edecek

Bravo smykmy smykmy eminim çok etki edecek. Bugün ben de yürüyeceğim!

Gunaydın kzlaaarr:KK200:
Dun aksam spor yapip yattim yogurt kurune bi kac gunlugune basladim.
Dun 76.9
Bugun 76.2
Fark -0.7 kg:halay::halay:

Yine bravo arkadaşım, çabalayınca sonuç almamak mümkün mü? Bravo bizlere!

Haftaya mutlaka 69 görmeli ve 60 grubuna girmenin sevincini yaşamalisın :KK66:

İnşallah @sbeden ciğim yaa.. 60 grubuna iniyorum iniyorum orada duramıyorum. Aynen yazmışsınız ya kızlarla bıktım artık kilo verme uğraşısından yani artık sabitleyelim, in çık olmasın inşallah.

Buradan ayrılma, bir de ne kadar kalacaksın orada seyda586 seyda586 canım? ne kadar süre tartılamayacaksın?
Öğrenciyim okuduğum yere gelmiştim şimdi tekrar memlekete gidiyorum bikaç günlük artık okul var malum tekrar dönücem. Öğrenci evim var dönünce tartı alıcam inşallah burdan ayrılmayı düşünmüyorum ah bi tartımı alayım hemen :KK200: bu arada yarın akşam 6 gibi evde olurum kaç kilo oldum merak ediyorum ama büyük ihtimalle aynıyımdır. Yarın akşama yazarım :KK70: Neyse almayım da dönünce tartımı da alıp düzenli bir şekilde başlıyorum tekrar :KK49:

Bravo smykmy smykmy eminim çok etki edecek. Bugün ben de yürüyeceğim!

Yine bravo arkadaşım, çabalayınca sonuç almamak mümkün mü? Bravo bizlere!

İnşallah @sbeden ciğim yaa.. 60 grubuna iniyorum iniyorum orada duramıyorum. Aynen yazmışsınız ya kızlarla bıktım artık kilo verme uğraşısından yani artık sabitleyelim, in çık olmasın inşallah.

Aynen öyleee :KK5::KK5:
Bitirelim. Bende biraz önce zayiflayip bir kac islemden gecmek istiyorum. Once burun ameliyati. Sonra ufak tefek benlerimi aldirmak..sonra sonralaei da var iste sirayla :))).
Ben ikinci kez burun yaptırdım da burun güzel Olunca ne oluyo al kilolarla başımız dertte :KK70: aman neyse vercez hepimiz inşallah :KK15:

Ben ikinci kez burun yaptırdım da burun güzel Olunca ne oluyo al kilolarla başımız dertte :KK70: aman neyse vercez hepimiz inşallah :KK15:
Bende zayifken yaptirmak istiyorum. Kilosuzken. Cunku simdi burnumda kilolu etleri kalin :KK48:
Vercez vercez inşaAllah. Ben iki gundur 9 bin adim hedefimi gerceklestirdim :KK6:
Pazartesi 9500 e baslicam :KK73:

X