Aynen onumuzde uzun zaman var amacimiz saglikli kilo vermekBu sabah tartı 66.8 gösterdi malesef 800 gr almışımhaftaya telafi ederim inşallah
Üzülme, bundan sonraki haftalar azmedersen başarırsın; bişeyleri çok yemek istediğinde ben bunun tadını biliyorum zayıfladıktan sonra da yiyebilirim ama şimdilik az yemeliyim diye düşünBu sabah tartı 66.8 gösterdi malesef 800 gr almışımhaftaya telafi ederim inşallah
MaşALLAHGuuunaaaaaaydın kızlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta :76.0
Bugun :74.9
Fark :-1.1kg
sbeden
Hepimize bol eksili haftalar diliyorum
maşALLAH gayet iyiBen -400 gr.
Ama başlarken 71.8 dedim de galiba ben 72.2 falandım
Neyse artmadım azaldım.. önümüze bakalım.. çok da çabaladım inanın. Bayramda nerdeyse tüm zararlı ikramları geri çevirdim. Niye boş kaloriyi midene atayım dedim bol bol su soda çay yeşilçay içtim.
71.8'dim 71.4 geldim bugün.
-400
İnşALLAH yaparsın canım konunun sahibiKızlaar beni de alın aranıza tek beceremiyorumyaşım 21 boy 156 kilo an itibari ile 54.8 ilk hedef 52 sayısını görmek...sonra 49larda kalmak..sonra ver elini 46-47 :) hadi inşallah bu sefer yapıcam
Arti olmadiktan sonra 100 gr bile cok kiymetli canimBen -400 gr.
Neyse artmadım azaldım.. önümüze bakalım.. çok da çabaladım inanın. Bayramda nerdeyse tüm zararlı ikramları geri çevirdim. Niye boş kaloriyi midene atayım dedim bol bol su soda çay yeşilçay içtim.
-400
Kızlaar beni de alın aranıza tek beceremiyorumyaşım 21 boy 156 kilo an itibari ile 54.8 ilk hedef 52 sayısını görmek...sonra 49larda kalmak..sonra ver elini 46-47 :) hadi inşallah bu sefer yapıcam
Tesekkur ederimÜzülme, bundan sonraki haftalar azmedersen başarırsın; bişeyleri çok yemek istediğinde ben bunun tadını biliyorum zayıfladıktan sonra da yiyebilirim ama şimdilik az yemeliyim diye düşün
MaşALLAH
maşALLAH gayet iyi
İnşALLAH yaparsın canım konunun sahibisbeden o seni de katar muhtemelen aramıza şimdiden hoşgeldin
Ne guzel ozetlemissin cok kolay insani germeden bi kasmadan yapilabilecegini gostermissinEki Görüntüle 2040208
herkese hayırlı bayramlar kızlar :)))
Geçen pazartesi:81.9
Bugün:80.2
Fark:1.7 kg
bu hafta ben de bu kadar çok kilonun gitmesine şaşırdım açıkçası ama bu hafta neler yaptım onlardan bahsedeceğim...
-Bu hafta özel günün on gün sürdü muhtemelen bunun etkisi çok büyük olmuştur kilo kaybında
-bunun haricinde yediklerime hep dikkat ettim
-ekmeği olabildiğince az yemeye çalıştım
-suyu olabildiğince çok içmeye çalıştım
-akşam saatlerinde yememeye özen gösterdim
-yürüyüş yapmak için yaptığım yürüyüşte toplamda bu hafta 105 dakika yürüdüm
-sürekli oturmak yerine bol bol ne kadar hareket edebilirsen kârdır diye düşünerek daha hareketli olmaya çalıştım
-Bir de bu hafta yemeği yerken çok çiğnemeye özen gösterdim sık sık çatalı elimden bırakarak uzun uzun çiğnemeye çalıştım Buda baya doymam da etkili oldu
-Bir gün boyunca neyi ne kadar yedim diye düşünmedim sadece o anki öğünde ne kadar yemem daha ideal olur diye düşündüm
-olabildiğince şeker yememeye özen gösterdim nadiren de olsa yedim ama bazen canım çok şeker yemek istedi o zaman da şu düşünce sistemi bana yardımcı oldu ben bunun tadını biliyorum zayıfladıktan sonrada yiyebilirim bu beni durduran cümle oldu zihnimde bu cümleyi düşündükçe yeme isteğimi baskılayanbildim
Ve
-tabii ki son olarak inanç benim için çok önemli RABB'imin izniyle kilo verdiğime inanıyorum RABB'ime ebedi şükürler olsun
-kilo verdikçe insanın motivasyonu artıyor
-inşALLAH sizler de güzel kilolar verirsiniz kızlar
Kızlar tebrik ederim hepinizi benim dışımda maşallah herhes eksi de. Bana da moral oldunuz. İnşallah haftaya 100 ge da olsa bende eksi olacaiım
Çok hakkının canım 75 kiloyla başladım bu çabaya 2 likörünü geri almış olsam da 10 kilo dile kolay ama şu da var ki başlamasaydım o 75 kesin 85 olurdu. Akşam yememek insanı çok çok motive ediyor gün içinde de dikkat etmek önemli ama akşamın telafisi yok gibi geliyor bana aylardır seninle yoldaşız inşallah başarıya da beraber ulaşacağız sen 63 ben 55 inşallahFatmacığım biz üstümüze düşeni yapalım.
Gerisi gelir.
İnşallah kazanan biz oluruz, acı çekerek değil, mahrum kalarak değil mutlulukla bu süreci yaşamak önemli.
Şu son 4 gündür mutluyum tatlı yemediğim için, bol su yeşil çay içtiğim için...
Akşam yeme işini kafamdan silip attığım için MUTLUYUM!
Amaaa
Yıllardır 70'lerdeyim ne zaman 63-65 arasına düşer de o rakamlarda gezinirim o zaman başarmış sayacağım kendimi.
73'ü aşmamak da bir başarı sayılıyorsa eğer kk sayesinde, sayenizde!
Neden böyle oldu canım.Bu sabah tartı 66.8 gösterdi malesef 800 gr almışımhaftaya telafi ederim inşallah
Ben 76 gerekçesini yazip paylaştım. Sakın sevinip şımarma haftaya inecem.Guuunaaaaaaydın kızlar
Kilo bildirimim
Gecen hafta :76.0
Bugun :74.9
Fark :-1.1kg
sbeden
Hepimize bol eksili haftalar diliyorum
Önemli olan eksi de olmak . Tebrikler canim..Ben -400 gr.
-400