- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Sen google amcayı dinle 39dur canım oAyy ben yaşımı yazmamışım.
Vallahi 40 ahah hahhh 40'a girip hep 40'da kalmadım inanın 1977 Aralık doğumluyum, kaç yaşındayım diye sorunca google'da 39 çıkıyo yaşım :)
Aaa 74Gecen hafta 75
Bu hafta 74.600
Gecmis olsun neyin var canimgoldenheart canım ben hastayım çok ya ne su içebiliyorum nede hareket var nasıl olur böyle hiç bilmiyorum
Canım dizimde zaman zaman şişlikle beraber ağri oluyor .belimde fıtık var zaten.3.hamileliğimde de sağ kalça kemiğim çıkmış gibi ağrı yaptı.sirtina kamburlasti kolaylıkla doğrulamiyordum.bunların hepsi d vitamini ve b12 eksikliğinden oluyormuş bir de brufen diye bi romatizma ilacı kullanıyorum. Elhamdülillah ağrılarım sihirli değnek degmiş gibi geçti.Amin canim. Omuruliginde ki egrilme icin doktor ne dedi. Oneri ve tadavi acisindsn. Diz agrilari bende de cok oldu hala sona ermedi sekil degistirdi sadece. Dizlerime hacamat yaptirdim. Sonra sülük yaptirdim doktor sabret gecer 3 aya demisti alay eder gibi ama 4 sene filan gecmedi. Bende biseyler deniyorum. Saniyorum dizlerdeki bag dokularin guclendirilmeye ihtiyaci var bazen yirtiliyo gerdiriliyor gibi hissedyrm
Simdide ozon yagi alip uygulayacagim. Dizlerin sadece agriyor mu yoksa hareketlerini kisitliyor mu
Omuruligindeki eğrilikte kalça daki tutuluma bağlıymış. Vücut kalça ya yük binmesin diye sola doğru egrilmis. Bence her kadın mutlaka d vitamini ve b12 sini kontrol ettirmeli. Vitamin deyip geçmeyin çok büyük şeylere sebep oluyor bunların eksikliģiAmin canim. Omuruliginde ki egrilme icin doktor ne dedi. Oneri ve tadavi acisindsn. Diz agrilari bende de cok oldu hala sona ermedi sekil degistirdi sadece. Dizlerime hacamat yaptirdim. Sonra sülük yaptirdim doktor sabret gecer 3 aya demisti alay eder gibi ama 4 sene filan gecmedi. Bende biseyler deniyorum. Saniyorum dizlerdeki bag dokularin guclendirilmeye ihtiyaci var bazen yirtiliyo gerdiriliyor gibi hissedyrm
Simdide ozon yagi alip uygulayacagim. Dizlerin sadece agriyor mu yoksa hareketlerini kisitliyor mu
Gecmis olsun gercekten vitamin diyip gecmemek lazim yaCanım dizimde zaman zaman şişlikle beraber ağri oluyor .belimde fıtık var zaten.3.hamileliğimde de sağ kalça kemiğim çıkmış gibi ağrı yaptı.sirtina kamburlasti kolaylıkla doğrulamiyordum.bunların hepsi d vitamini ve b12 eksikliğinden oluyormuş bir de brufen diye bi romatizma ilacı kullanıyorum. Elhamdülillah ağrılarım sihirli değnek degmiş gibi geçti.
Çok teşekkür ederim nasıl oldu bilmiyorum ama bu havada üşütmeyi başardım ilaçlar hiç bi işe yaramıyor feci bi halsizlik ve kırgınlık var. Şuan telefonu bile tutarken ellerim titriyorGecmis olsun neyin var canim
Çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun seni inşallahCanım dizimde zaman zaman şişlikle beraber ağri oluyor .belimde fıtık var zaten.3.hamileliğimde de sağ kalça kemiğim çıkmış gibi ağrı yaptı.sirtina kamburlasti kolaylıkla doğrulamiyordum.bunların hepsi d vitamini ve b12 eksikliğinden oluyormuş bir de brufen diye bi romatizma ilacı kullanıyorum. Elhamdülillah ağrılarım sihirli değnek degmiş gibi geçti.
oooo kilomuz yakın. bende dün 74.600 çıktım ama bugün 74.300 ... kaç geliyorum ama ben yakında tıkanırımGünaydın boy 1.57 kilom 74.1 hedefim 60 kilo tabi öncelik 7 lerden kurtulmak
aaaaaa sen 76 sın şimdi farkettim kahvaltı yapmadan buraya gelince ...Aaa 74sen gorursun haftaya pazartesi
Boy 1 68 hedef 58aaaaaa sen 76 sın şimdi farkettim kahvaltı yapmadan buraya gelince ...demek sen şimdi 76 sın.
ben çok az yiyorum. azcık bişey yesem tıkanıyorum. bu sene stres hem bağırsaklarımı hem iştahımı vurdu ve birazda o sayede kilo veriyorum . yoksa özel birşeyler yapsam hızlı veririmde yapamıyrm. hedef kilon ve boyun kaçtı canımm onuda ekliyim.
Cok gecmis olsun tarhana veya tavuklu corba baharatli iyi gelebilr guclu tutar seniÇok teşekkür ederim nasıl oldu bilmiyorum ama bu havada üşütmeyi başardım ilaçlar hiç bi işe yaramıyor feci bi halsizlik ve kırgınlık var. Şuan telefonu bile tutarken ellerim titriyor
aminn Allah razı olsun tatlımSeni senden iyi bilen yok tabi kuzum bise diyemiyorum allah hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsinallahim skntilarini gidersin derdinin dermanini tez zamnda versin insallah
Yok kuzum bi hafta sonra degil iste bugunden basliyoruz
Eki Görüntüle 2038486
Bi gunlugune gittik denize canim
Sen kac kilosun bakimmm
küçük hedefler koymak daha güzel bence de. göbek varsa 77.6 ya ulaştığında mekiğe başlayabilirsin günde 30 40 tane. ve kollarda sıkılaşma için yine ufak hareketlere başlayabilirsin. ben şimdilik sadece bazen yürüyüş yapıyorum . mekik yapıyorum . iç bacağımı çalıştıran hareketleri yapıyorum. iç bacak yumuşak çünküEki Görüntüle 2038520
İlk kilom 82.6 :) ilk karar verdiğim andaki kilom bu
Boyum:1.53
Güncel kilom:81.9
1. Hedef kilom:77.6
Öyle büyük hedefler motivasyonumu düşürüyor, o yüzden küçük küçük ilerleyeceğim. Hayatım boyunca normal kiloda bir insan olamadığımdan hangi kilo bana yakışır bilemiyorum. O yüzden böyle ilerlemek daha makul geliyor bana
yaş eklemekten vazgeçtim canımAyy ben yaşımı yazmamışım.
Vallahi 40 ahah hahhh 40'a girip hep 40'da kalmadım inanın 1977 Aralık doğumluyum, kaç yaşındayım diye sorunca google'da 39 çıkıyo yaşım :)