Bende yoktum tatlimsbeden nasilsin canim uzun bi sure giremeyecegimi soylemistim memlekete gidip dondum durumlar nasil sende gittin demi
Ayyy bende geri aldim. Suan 75 imsbeden kilo cok iyi gozukuyr hadi bakalim benden baya zayifsin diyim sana
aynen canim ozledim kiz seni :)Bende yoktum tatlim
Iyiyim cok sukur sen nasilsin. Bugun eve geri donuyorum. Burayada pek ugramadim
. Belki tekrar canlanir yavas yavas
Kisa firiyoruz ya iyi olur
yaa yine yakiniz o zaman :)Ayyy bende geri aldim. Suan 75 im
Bende özledim iyiki geldin.aynen canim ozledim kiz seni :)
yaa yine yakiniz o zaman :)
Devam ediyor ama kimse yok :). Belki bir sekilde canlanir.Merhaba arkadaşlar yarışmanız devam ediyorsa ben de katılabilir miyim :)
Ayy pazartesi bildirim yaparim sekerim soylememBende özledim iyiki geldin.
Hemen sevin aman firsati kacirmakac kilosun söyle bakalım
Olur bana uyar bu pztden itibaren başlarım en son 82.1 çıkmıştım bir iki gün önce... Bakalım sonu nereye gidecekDevam ediyor ama kimse yok :). Belki bir sekilde canlanir.
Pazartesileri bildirim yapabilirsin :)
Bende yaparım belki zamanla birileri katilir.
Tamam tatlim bekliyorum pazartesi listemize kayit ederiz. Hayat eh iste calkantili. Seneye kpss ye hazirlaniyrm. Mayistakine nasip kismet bakalim :).sende ne var ne yok nasil gidiyorAyy pazartesi bildirim yaparim sekerim soylememkuzu nasil gidiyor hayat durumlar nasil
InşAllah zatiflarsinda kurtulursun ben 90dan yavas yavas indim. Bazen cok daraldim bunaldim. Ama cok sukur 75 e kadar indim. O agirliklardan kurtulmak o kadar guzelki.. en guzeli de hafif hissetmek. Her pazartesi bekliyrm. Pazartesi detylari listeye yazariz. Duzenlicem listeyiOlur bana uyar bu pztden itibaren başlarım en son 82.1 çıkmıştım bir iki gün önce... Bakalım sonu nereye gidecek
canim napyim bende tatile girdik ama kurumdan aradilar ozel ogrencim gelmis simdi ders yaptik.napayim calisma kosusturma ev cocuk ugrasiyoruz senin bicirlar nasil esinle durumlar nasilTamam tatlim bekliyorum pazartesi listemize kayit ederiz. Hayat eh iste calkantili. Seneye kpss ye hazirlaniyrm. Mayistakine nasip kismet bakalim :).sende ne var ne yok nasil gidiyor
pis mikrop yine benden dusuksun kiz bi gayret gosterelim su 7 li rakamdan kurtulalim ya bu neydi yapisti ustumuze 6 li rakamlara inelimInşAllah zatiflarsinda kurtulursun ben 90dan yavas yavas indim. Bazen cok daraldim bunaldim. Ama cok sukur 75 e kadar indim. O agirliklardan kurtulmak o kadar guzelki.. en guzeli de hafif hissetmek. Her pazartesi bekliyrm. Pazartesi detylari listeye yazariz. Duzenlicem listeyi
Vaay maşALLAH ne güzeel :) ben de geçen sene 87.5'dan Bu kiloya düşmüştüm sonra bırakınca kaldım böyle... Bugün de 82.4 çıktım dün biraz çok yemiştim onla ilgili olabilir... Pzt kaç olucam bakalımInşAllah zatiflarsinda kurtulursun ben 90dan yavas yavas indim. Bazen cok daraldim bunaldim. Ama cok sukur 75 e kadar indim. O agirliklardan kurtulmak o kadar guzelki.. en guzeli de hafif hissetmek. Her pazartesi bekliyrm. Pazartesi detylari listeye yazariz. Duzenlicem listeyi
Devam ediyor ama kimse yok :). Belki bir sekilde canlanir.
Pazartesileri bildirim yapabilirsin :)
Bende yaparım belki zamanla birileri katilir.
inan ki tatlı koşturmacalar seninki.. yeter ki hayat arkadaşınla aran kötü olmasın . insana bi iyi eş bide iş lazım. eşle durumlar sallantılı 2 aydır ayrıydım zaten. yeni geldim memleketten. ya sabır diyorum kpss çalışıyorum. o iyi olmak istiyor kendince bazen çabalamanın dibine vuruyor bazende hakaretin sevimsizliğin dibine vuruyor. özünde kötü değil. psikolojisi dengeleri bozuk ve sorumsuz. ben 6 senedir adam olmayan insandan vazgeçtim . birileri sabret diyo çocuk için. ya benim gönlüm ne olacak. sanki sabredince çocuğa yansımıyor mu. ki sabredemiyorum sevgi bitmiş. dün gece traji komik rüya gördüm. rüuamda ufak ufak bedenime dokunuyor biri muayene gibi. benim rahatsız olduğum bölgeleri saptamaya çalışıyordu . bi sağ yanıma bide sol yanıma hafif elleyince kalbim ağlamaya başladı. resmen rüyamda kalbim ağlıyordu en kötü durumda olan yerimmiş. güleyim mi ağlayım mı. yine de bırakmıyrm kendimi bi şekilde çabalıyorum . mayısa odaklanıyrm sınav için . mp3 yaptığım tarihi dinliyorum ilk olarak .canim napyim bende tatile girdik ama kurumdan aradilar ozel ogrencim gelmis simdi ders yaptik.napayim calisma kosusturma ev cocuk ugrasiyoruz senin bicirlar nasil esinle durumlar nasil
pis mikrop yine benden dusuksun kiz bi gayret gosterelim su 7 li rakamdan kurtulalim ya bu neydi yapisti ustumuze 6 li rakamlara inelim
kesinlikle hele ki lisans . benim hocamdan çalışıyorum. tarihle başladım. 100 video var tarihten. 10 ar 10 ar mp3 e çevirdim videoları. bide video not kitabını alacam. kulaklık kulağımda sürekli dinlemeye çalışıcam. yakın zamanda coğrafyayı da araya sokacam öyle öyle diğerleride sırayla... mesela 75 almak işime yaramaz bölümsüz mesleksizim ben. 75 almakta çok zor ama.. en az 85 almalıyım ki bi umutt merkezi atamalar haricinde tabiKpss sureci cok zor bi surec bastan sıkı tut bacim benim
Vaay maşALLAH ne güzeel :) ben de geçen sene 87.5'dan Bu kiloya düşmüştüm sonra bırakınca kaldım böyle... Bugün de 82.4 çıktım dün biraz çok yemiştim onla ilgili olabilir... Pzt kaç olucam bakalım
Kızlar ben de geliim miiiii!
Haftalık kilo verme yarışması çok heyecanlı ve insanı süper motive edici geliyor!
Bende katılabilir miyim size biraz hırsa ihtiyacım var sanırım
Bana uyar pazartesi yapalım bakalım bildirimi inşallah hepimiz için güzel olurkızlar gelin tabi kiii ben fazla yazamasamda listeyi takip edeceğim. her hafta kilo bildirimi yapabileceğimiz bir yerin olması gerçekten güzel... pazartesi kilonuzu boyunuzu hedef kilonuzu ve bir de yaşınızı yazın .
bu sefer yaş bilgiside ekleyeyim dedim. sakıncası yoksa
Ben de 10 ay önce 3.sezeryanı nı yapmış 89 kiloluk 1.61 cmlik bir anneyim.Aranıza katılıp kilo verme sürecinde motive olmak istiyorum.Daha önce de kk ile zayiflamistim ama busefer son olsun istiyorum. insaAllah hepimiz sağlıkla ve kalıcı olarak zayıflarız.kızlar gelin tabi kiii ben fazla yazamasamda listeyi takip edeceğim. her hafta kilo bildirimi yapabileceğimiz bir yerin olması gerçekten güzel... pazartesi kilonuzu boyunuzu hedef kilonuzu ve bir de yaşınızı yazın .
bu sefer yaş bilgiside ekleyeyim dedim. sakıncası yoksa