♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok teşekkür ederim nasıl oldu bilmiyorum ama bu havada üşütmeyi başardım ilaçlar hiç bi işe yaramıyor feci bi halsizlik ve kırgınlık var. Şuan telefonu bile tutarken ellerim titriyor
bende tlf tutmaktan ellerim fena yorgun şimdi azcık pc başına geçtimde yazıyorum

Boy 1 68 hedef 58
Kıyamam zor gunler sana kilo verdiriyor allahim yardimcin olsun :dua:

Kiz arada yesil cay ic bari :KK76:
2 kilo yedigün içtim 2 günde. sıcaktan yanıyorum. asitli içeçeklere karşıyım sadece yazın kısa bi dönem içiyorum . siyah kola hariç. yine yılda 3 kiloyu geçmez. bi ara asitli içeçeklere değincem hatırlatma babında

2 kilo yedigün içtim 2 günde. sıcaktan yanıyorum. asitli içeçeklere karşıyım sadece yazın kısa bi dönem içiyorum . siyah kola hariç. yine yılda 3 kiloyu geçmez. bi ara asitli içeçeklere değincem hatırlatma babında
Kiz 2 kg ne 2ltre de bari:KK70:
Anlat kuzum anlat sen bize

Kızlar yarışmamız nasıl olacak?
Biraz bilgi verir misin sbeden sbeden .. pazartesi tartılacağız, tekrar bildirim yapacağız değil mi?

haydi bakalım rast gele :)

Kızlar yarışmamız nasıl olacak?
Biraz bilgi verir misin sbeden sbeden .. pazartesi tartılacağız, tekrar bildirim yapacağız değil mi?

haydi bakalım rast gele :)
Canim sadece her pazartesi kilo bildirimi yapip ilerlememizi degerlendircez. Kendi aranizda kilo vermeyle ilgili veya benzer konularla ilgili konusabilirsiniz.

Canım dizimde zaman zaman şişlikle beraber ağri oluyor .belimde fıtık var zaten.3.hamileliğimde de sağ kalça kemiğim çıkmış gibi ağrı yaptı.sirtina kamburlasti kolaylıkla doğrulamiyordum.bunların hepsi d vitamini ve b12 eksikliğinden oluyormuş bir de brufen diye bi romatizma ilacı kullanıyorum. Elhamdülillah ağrılarım sihirli değnek degmiş gibi geçti.
Çok gecmis olsun canim. Ilac kokten cozer inşAllah.D vitamini ben 40 gunde bir filan iciyorum. Ampul alip. Ama aslinda gunluk kullanmak daha mantikli damla seklinde. Yuksek doz biraz sıkıntı yaratabilir.

Kesi
Omuruligindeki eğrilikte kalça daki tutuluma bağlıymış. Vücut kalça ya yük binmesin diye sola doğru egrilmis. Bence her kadın mutlaka d vitamini ve b12 sini kontrol ettirmeli. Vitamin deyip geçmeyin çok büyük şeylere sebep oluyor bunların eksikliģi
Kesinlikle oyle canim. Benim agrilarim coktu diye gittim. Dahiliyeciye soyledim d vitamini bakarmisinz dizlerim agriyo dedim
Kapaliyim ayrica kadin gayet iyi biliyor bende d eksikliginn olacabilecegini. Kadin bana keyfe bakamiyoruz demesin mi
Adii kadin. Sonra saglik ocaginda baktirdim d degerim 4 cikti
Cook dusuk. Sagolsun doktor 4 ampul yazdi ogrendimki cokta ucuz bisey. Ama rastgele kullanilmamali damarlarda kreclenme veya baska biseye sebep olabilir diyordu karataycilar. Sonra kullandim gecmeyen bi apsem vardi. Antibiyotiklere ragmen . D vitamini gecirdi aylarca tekrarlamado apse. Sonra tekrr cikti d ictim yine gecti. B 12 bende hep yuksek cikiyor. Ne yiyorumda yuksek cikiyor bilmiyorum. Yuksek dedigimde 300 civari

Kesi

Kesinlikle oyle canim. Benim agrilarim coktu diye gittim. Dahiliyeciye soyledim d vitamini bakarmisinz dizlerim agriyo dedim
Kapaliyim ayrica kadin gayet iyi biliyor bende d eksikliginn olacabilecegini. Kadin bana keyfe bakamiyoruz demesin mi
Adii kadin. Sonra saglik ocaginda baktirdim d degerim 4 cikti
Cook dusuk. Sagolsun doktor 4 ampul yazdi ogrendimki cokta ucuz bisey. Ama rastgele kullanilmamali damarlarda kreclenme veya baska biseye sebep olabilir diyordu karataycilar. Sonra kullandim gecmeyen bi apsem vardi. Antibiyotiklere ragmen . D vitamini gecirdi aylarca tekrarlamado apse. Sonra tekrr cikti d ictim yine gecti. B 12 bende hep yuksek cikiyor. Ne yiyorumda yuksek cikiyor bilmiyorum. Yuksek dedigimde 300 civari
Evet maalesef doktorlar bu vitaminlere baktirmayi nedense pek istemiyorlar.ben cogunlukla özele gidiyorum.b12 değerleriyle ilgili canan Karatay 300un altı tedavi gerektirir diyor.ve hafife almamak gerekir çok rahatsız ediyor insanı .el ayak mide agrilari ,uyuşmalar, unutkanlık, depresyon,baş dönmesi b12 eksikliğinin bazı belirtileri.Rabbim tüm hastalara şifa versin.Amin. et süt ürünleri b12 sağlayan yiyecek grubu ,eğer onlari çok yiyorsan ondan iyidir belki.

Evet maalesef doktorlar bu vitaminlere baktirmayi nedense pek istemiyorlar.ben cogunlukla özele gidiyorum.b12 değerleriyle ilgili canan Karatay 300un altı tedavi gerektirir diyor.ve hafife almamak gerekir çok rahatsız ediyor insanı .el ayak mide agrilari ,uyuşmalar, unutkanlık, depresyon,baş dönmesi b12 eksikliğinin bazı belirtileri.Rabbim tüm hastalara şifa versin.Amin. et süt ürünleri b12 sağlayan yiyecek grubu ,eğer onlari çok yiyorsan ondan iyidir belki.
Amin canim. Yogurt ve yumurta süt tuketiyorum. Et nadir. D kan seviyesi b12 bunlar cok onemli
Aslinda doymak icin degil saglikli olmak icin beslenmek gerekir. Ama malesef keyfe gore beslenme agirlik basiyor toplumda. Mesela gunluk protein ihtiyaci c vit a vit vss.. hepsine dikkat edilmeli. Birazdan faydali bilgi paylasicam. Ben geceleri yogurt yemege basladim. Gun icine cekirdekli kuru uzumude ekleyecegim. Sonra badem findik cevizide duzenli olarak ekleyecegim ama kabulusundan
Zamanla.

YATMADAN ÖNCE BİR KASE YOĞURT YERSENİZ...
Uzun ve sağlıklı yaşamın besinlerinden yoğurdu uzmanlar, gece yatmadan önce yememizi tavsiye ediyor. Uzun ve sağlıklı yaşamanın en önemli besinlerinden YOĞURT. Yemekle birlikte yenen yoğurdun, bazı yemeklerin besin değerini olumsuz etkileyebildiğini uzmanların ağzından duymak mümkün. Bu yüzden yoğurttan tam bir verim alabilmek ve içindeki minarelleri, vitaminleri alabilmek için yemekten 2-3 saat sonra veya gece yatmadan önce yememiz tavsiye ediliyor.

1. Kilo Vermeye Yardımcı Olur
Yapılan bir çok bilimsel araştırma yoğurdun kilo vermeye yardımcı olduğunu ortaya koymuştur. Yoğurdun içerdiği kalsiyum ve amino asitler bünyede bulunan fazla yağları yakarlar. Bunun yanında kasları kuvvetlendirir. Bununla birlikte gereksiz yağların dışarı atılmasında yağ hücrelerine katkıda bulunurlar.

2. Soğuk Algınlığından Korur
Bu konuyla alakalı yapılan bir çok bilimsel çalışma yoğurdun soğuk algınlıklarını önlediğini ortaya koymuştur. Özelikle geceleri düzenli olarak tüketilen bir miktar yoğurt hücrelerin mikroplarla savaşmasını kolaylaştırır. Ayrıca yoğurdun kan hücrelerini güçlendirme özelliğide bulunmaktadır.

885a0d20be9737a974e416c73390c295_1-3jpg_610x.jpeg

3. Yüksek Tansiyonu Önler
Günlük olarak tüketmemiz gereken tuz miktarını aşmamız durumunda hipertansiyon, böbrek ve kalp hastalıklarına yakalanma ihtimalimiz yükselir. Yüksek tansiyonda bir çok hastalığın ana sebebidir, özellikle kalp sağlığını ciddi anlamda tehdit eder. Bu yüzden günlük bir kase yoğurt tüketimi hipertansiyonu engeller ve dolaylı olarak bu genel vücut sağlığını korur.

4. Diş Sağlığı İçin Faydalıdır
Marmara Üniversitesinde yapılan bir araştırma sonucu, yoğurdun diş mineleri için çok faydalı bir besin kaynağı olduğunu ortaya koymuştur. Bunun yanında yoğurdun bol miktarda içerdiği laktik asitler diş etlerini korumada önemli görevler üstlenmektedirler. Özellikle geceleri düzenli olarak tüketilen bir kase yoğurt diş ve dişe bağlı hastalıklara yakalanmaz riskinizi azaltır

5. Zararlı Bakterileri Etkisiz Hale Getirir
Yoğurt bağırsak enfeksiyonuna neden olan zararlı bakterilerin dışarı atılmasına yardımcı olur.Genel anlamda sindirim sistemi için faydalı bir besin kaynağıdır. Yoğurdun sindirimi kolay olduğu için özellikle diyet yapanların akşam saatlerinde tüketmesi önerilir.

X