- 11 Kasım 2011
- 1.746
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim yaa kız o nasil ruya kiyamam sana yaa.es cok zor evlilik cok zor olunca hayat dahada zor olur tabi kuzummm sen elinden gelen cabayi esine gosterdigine inaniyorum ama esin gayret gosteriyosa onada firsat ver bak ozunde iyi diyosun .boool dua et rabbim kapleri evirip ceviren sakin ellerini kapama hep acik tut bir tek allah duzeltebilir suphesiz.inan ki tatlı koşturmacalar seninki.. yeter ki hayat arkadaşınla aran kötü olmasın . insana bi iyi eş bide iş lazım. eşle durumlar sallantılı 2 aydır ayrıydım zaten. yeni geldim memleketten. ya sabır diyorum kpss çalışıyorum. o iyi olmak istiyor kendince bazen çabalamanın dibine vuruyor bazende hakaretin sevimsizliğin dibine vuruyor. özünde kötü değil. psikolojisi dengeleri bozuk ve sorumsuz. ben 6 senedir adam olmayan insandan vazgeçtim . birileri sabret diyo çocuk için. ya benim gönlüm ne olacak. sanki sabredince çocuğa yansımıyor mu. ki sabredemiyorum sevgi bitmiş. dün gece traji komik rüya gördüm. rüuamda ufak ufak bedenime dokunuyor biri muayene gibi. benim rahatsız olduğum bölgeleri saptamaya çalışıyordu . bi sağ yanıma bide sol yanıma hafif elleyince kalbim ağlamaya başladı. resmen rüyamda kalbim ağlıyordu en kötü durumda olan yerimmiş. güleyim mi ağlayım mı. yine de bırakmıyrm kendimi bi şekilde çabalıyorum . mayısa odaklanıyrm sınav için . mp3 yaptığım tarihi dinliyorum ilk olarak .
resmen yapıştı 7 rakamı .ben bu sabah 74.600 çıktım. pazartesi 73.900 belkiii görürüm. sakın pazartesi yazmayım deme . akşama asla bişey yeme
kesinlikle hele ki lisans . benim hocamdan çalışıyorum. tarihle başladım. 100 video var tarihten. 10 ar 10 ar mp3 e çevirdim videoları. bide video not kitabını alacam. kulaklık kulağımda sürekli dinlemeye çalışıcam. yakın zamanda coğrafyayı da araya sokacam öyle öyle diğerleride sırayla... mesela 75 almak işime yaramaz bölümsüz mesleksizim ben. 75 almakta çok zor ama.. en az 85 almalıyım ki bi umutt merkezi atamalar haricinde tabi
Sadece pazartesileri tarti gunu baska skı bi kural yok simdilik demi sbeden cimBuranin herhangi bir kuralı var mı acaba?
Sağolasin :)Vaay maşALLAH ne güzeel :) ben de geçen sene 87.5'dan Bu kiloya düşmüştüm sonra bırakınca kaldım böyle... Bugün de 82.4 çıktım dün biraz çok yemiştim onla ilgili olabilir... Pzt kaç olucam bakalım
Evet canimmmSadece pazartesileri tarti gunu baska skı bi kural yok simdilik demi sbeden cim
O zamann aramıza hosgeldin umarim gerileme kaydedersin :)Selam kızlar 1 aydır 72 kilo 74 tartı. Tartida surekli ayni sayilar gormek biraz sinir bozucu tarti günleri ne zaman bende motivasyon amaçlı bu zayıflama yarisina katılmak isterim
InşAllahBana uyar pazartesi yapalım bakalım bildirimi inşallah hepimiz için güzel olur
İnşAllah canim. Bir daha cocuk dusunmuyorsan bu sefer daha motive olursun diye inaniyorum.. emzirme devam ediyor mu.Ben de 10 ay önce 3.sezeryanı nı yapmış 89 kiloluk 1.61 cmlik bir anneyim.Aranıza katılıp kilo verme sürecinde motive olmak istiyorum.Daha önce de kk ile zayiflamistim ama busefer son olsun istiyorum. insaAllah hepimiz sağlıkla ve kalıcı olarak zayıflarız.
Gosteriyor kendince baya sabirli bazen gururunu cigneyip fazla iyi olmaya calisiyor. Bazende cok gicik. Ama artik bittim. Cok uzgunum icimden bisey gelmiyor ona karsi. Zaten ses cikartmiyorum bi sekilde surukleniyoruz Allah bakalim neler yasatacak bilmiyorum. Nasip kismet. Kalbimde sevgimin bittigini farkettigim andan itibaren bir kere bile iyiligime dua edemedim. Edemiyorumda istemiyorum cunku. Icimden gelmiyor. Iyi olmak . Saygi duvarlarini o kadar cignedi o kadar ahmaklik yapti ki. Kuculdu gozumde. Bucuruk iyi ....canim benim yaa kız o nasil ruya kiyamam sana yaa.es cok zor evlilik cok zor olunca hayat dahada zor olur tabi kuzummm sen elinden gelen cabayi esine gosterdigine inaniyorum ama esin gayret gosteriyosa onada firsat ver bak ozunde iyi diyosun .boool dua et rabbim kapleri evirip ceviren sakin ellerini kapama hep acik tut bir tek allah duzeltebilir suphesiz.
bucuruk nasil iyi mi
Aynen 7 rakami yapisti bize insallah kurtulcaz
Kuzum ben yarin denize gidiyorum netcez simdi pazartesiye bilmiyorum cok korkuyore
Hïh bende o kanali soylicektim sana cok motive ediyo o hocalar.sakın pes etme evladini dusun geceni gunduzune kat guzel arkadasim uyumadan once dinle
uyandiginda sabah yine ayni yeri dinle cok iyi pesicektir dene bi bak tamam mi
Evet canım emzirme ye devam ediyorum.Ben baska cocuk düsünmuyorum ama Rabbim bilir.Allah isteyen herkese hayirli evlat versin.bana asıl zayiflamayi düşündüren omuriligimde oluşan eğrilik,ayaklarım da ve dizimdeki ağrılar ve kalca eklemimdeki tutulum oldu.hepsi de kiloyla bağlantılı maalesef.İnşAllah canim. Bir daha cocuk dusunmuyorsan bu sefer daha motive olursun diye inaniyorum.. emzirme devam ediyor mu.
Günaydın boy 1.57 kilom 74.1 hedefim 60 kilo tabi öncelik 7 lerden kurtulmakO zamann aramıza hosgeldin umarim gerileme kaydedersin :)
Sabah ilk birimini bekliyorum.. ayrica boy ve hedef kilo bilgisini
Seni senden iyi bilen yok tabi kuzum bise diyemiyorum allah hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin allahim skntilarini gidersin derdinin dermanini tez zamnda versin insallahGosteriyor kendince baya sabirli bazen gururunu cigneyip fazla iyi olmaya calisiyor. Bazende cok gicik. Ama artik bittim. Cok uzgunum icimden bisey gelmiyor ona karsi. Zaten ses cikartmiyorum bi sekilde surukleniyoruz Allah bakalim neler yasatacak bilmiyorum. Nasip kismet. Kalbimde sevgimin bittigini farkettigim andan itibaren bir kere bile iyiligime dua edemedim. Edemiyorumda istemiyorum cunku. Icimden gelmiyor. Iyi olmak . Saygi duvarlarini o kadar cignedi o kadar ahmaklik yapti ki. Kuculdu gozumde. Bucuruk iyi ....
Denize kac gunlugune gidiyorsunz. Olmazsa haftaya baslarsin.
Tamam denicemm canim cok sagol. InşAllah beynime kazilir bgileri. Cok ezber var
Günaydın boy 1.57 kilom 74.1 hedefim 60 kilo tabi öncelik 7 lerden kurtulmak
Hosgeldiniz kizlarr insallah hedeflediginiz kilolara varirizSelam kızlar,
Boy: 1,63
Kilom: 71,8
Hedefim 65
Amin canim. Omuruliginde ki egrilme icin doktor ne dedi. Oneri ve tadavi acisindsn. Diz agrilari bende de cok oldu hala sona ermedi sekil degistirdi sadece. Dizlerime hacamat yaptirdim. Sonra sülük yaptirdim doktor sabret gecer 3 aya demisti alay eder gibi ama 4 sene filan gecmedi. Bende biseyler deniyorum. Saniyorum dizlerdeki bag dokularin guclendirilmeye ihtiyaci var bazen yirtiliyo gerdiriliyor gibi hissedyrmEvet canım emzirme ye devam ediyorum.Ben baska cocuk düsünmuyorum ama Rabbim bilir.Allah isteyen herkese hayirli evlat versin.bana asıl zayiflamayi düşündüren omuriligimde oluşan eğrilik,ayaklarım da ve dizimdeki ağrılar ve kalca eklemimdeki tutulum oldu.hepsi de kiloyla bağlantılı maalesef.
İlk kilom 82.6 :) ilk karar verdiğim andaki kilom buSağolasin :)
Görecez yarina
senin ilk kilona o zaman 82.4 yazayim.
Selam kızlar,
Boy: 1,63
Kilom: 71,8
Hedefim 65