♥haftalık kilo verme yarışması♥

canim benim yaa kız o nasil ruya kiyamam sana yaa.es cok zor evlilik cok zor olunca hayat dahada zor olur tabi kuzummm sen elinden gelen cabayi esine gosterdigine inaniyorum ama esin gayret gosteriyosa onada firsat ver bak ozunde iyi diyosun .boool dua et rabbim kapleri evirip ceviren sakin ellerini kapama hep acik tut bir tek allah duzeltebilir suphesiz.

bucuruk nasil iyi mi
Aynen 7 rakami yapisti bize insallah kurtulcaz

Kuzum ben yarin denize gidiyorum netcez simdi pazartesiye bilmiyorum cok korkuyore

Hïh bende o kanali soylicektim sana cok motive ediyo o hocalar.sakın pes etme evladini dusun geceni gunduzune kat guzel arkadasim uyumadan once dinle
uyandiginda sabah yine ayni yeri dinle cok iyi pesicektir dene bi bak tamam mi

Selam kızlar 1 aydır 72 kilo 74 tartı. Tartida surekli ayni sayilar gormek biraz sinir bozucu tarti günleri ne zaman bende motivasyon amaçlı bu zayıflama yarisina katılmak isterim

Selam kızlar 1 aydır 72 kilo 74 tartı. Tartida surekli ayni sayilar gormek biraz sinir bozucu tarti günleri ne zaman bende motivasyon amaçlı bu zayıflama yarisina katılmak isterim
O zamann aramıza hosgeldin umarim gerileme kaydedersin :)
Sabah ilk birimini bekliyorum.. ayrica boy ve hedef kilo bilgisini

İnşAllah canim. Bir daha cocuk dusunmuyorsan bu sefer daha motive olursun diye inaniyorum.. emzirme devam ediyor mu.

Gosteriyor kendince baya sabirli bazen gururunu cigneyip fazla iyi olmaya calisiyor. Bazende cok gicik. Ama artik bittim. Cok uzgunum icimden bisey gelmiyor ona karsi. Zaten ses cikartmiyorum bi sekilde surukleniyoruz Allah bakalim neler yasatacak bilmiyorum. Nasip kismet. Kalbimde sevgimin bittigini farkettigim andan itibaren bir kere bile iyiligime dua edemedim. Edemiyorumda istemiyorum cunku. Icimden gelmiyor. Iyi olmak . Saygi duvarlarini o kadar cignedi o kadar ahmaklik yapti ki. Kuculdu gozumde. Bucuruk iyi ....

Denize kac gunlugune gidiyorsunz. Olmazsa haftaya baslarsin.

Tamam denicemm canim cok sagol. InşAllah beynime kazilir bgileri. Cok ezber var

İnşAllah canim. Bir daha cocuk dusunmuyorsan bu sefer daha motive olursun diye inaniyorum.. emzirme devam ediyor mu.
Evet canım emzirme ye devam ediyorum.Ben baska cocuk düsünmuyorum ama Rabbim bilir.Allah isteyen herkese hayirli evlat versin.bana asıl zayiflamayi düşündüren omuriligimde oluşan eğrilik,ayaklarım da ve dizimdeki ağrılar ve kalca eklemimdeki tutulum oldu.hepsi de kiloyla bağlantılı maalesef.

Seni senden iyi bilen yok tabi kuzum bise diyemiyorum allah hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin allahim skntilarini gidersin derdinin dermanini tez zamnda versin insallah

Yok kuzum bi hafta sonra degil iste bugunden basliyoruz

Bi gunlugune gittik denize canim

Sen kac kilosun bakimmm

Amin canim. Omuruliginde ki egrilme icin doktor ne dedi. Oneri ve tadavi acisindsn. Diz agrilari bende de cok oldu hala sona ermedi sekil degistirdi sadece. Dizlerime hacamat yaptirdim. Sonra sülük yaptirdim doktor sabret gecer 3 aya demisti alay eder gibi ama 4 sene filan gecmedi. Bende biseyler deniyorum. Saniyorum dizlerdeki bag dokularin guclendirilmeye ihtiyaci var bazen yirtiliyo gerdiriliyor gibi hissedyrm
Simdide ozon yagi alip uygulayacagim. Dizlerin sadece agriyor mu yoksa hareketlerini kisitliyor mu

Sağolasin :)
Görecez yarina
senin ilk kilona o zaman 82.4 yazayim.
İlk kilom 82.6 :) ilk karar verdiğim andaki kilom bu
Boyum:1.53
Güncel kilom:81.9
1. Hedef kilom:77.6

Öyle büyük hedefler motivasyonumu düşürüyor, o yüzden küçük küçük ilerleyeceğim. Hayatım boyunca normal kiloda bir insan olamadığımdan hangi kilo bana yakışır bilemiyorum. O yüzden böyle ilerlemek daha makul geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…