- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
Ne kadar yanlış bir tutum hiç hoşlanmadım diyetisyeninizden valla. bir yerden sonra vücut aynı yeme düzenine alışıyor. Arada şaşırtmak gerekiyor. Ben geçtiğimiz pazartesi +300le kapattım 3 günde -800e geri indim.
Sindirim problemi olabilir. Vücutta dönemsel şişkinlik olabilir. Hareket kısıtlanması olabilir. her şey olabilir. Benim de yağ oranımda artış, su oranında düşüş oldu bu hafta. Siz önemsemeyin ve motivasyonunuzu bozmayın bence.
Mesela ben tartıda her eksi 1 kiloyu gördüğümde mutlaka kendimi ödüllendiriyorum. Kocaman bir sufle veya yarım ekmek kokoreç midye partisi gibi. Ertesi gün ekmek yemiyorum ve 45 dakika yürüyüş yapıyorum hiç + olarak da dönmüyor.
Çok uzun yazdım ama ben spor salonuna vs gittim. Tavsiye aldım sonra en önemlisinin kendimi motive etmek olduğunu gördüm ve kimseyi dinlemiyorum. Böyle daha çok kilo veriyorum :) Spor salonunda 1 kilo dahi verememişken kendi kendime 1,5 ayda 5 kilo verdim. Siz takılmayın diyetisyene.. Sevgiler
teşekkür ederim. aynen öyle bir anımız bir anımızı tutmuyor ki, açıkcası yediklerimden dolayı bende + değil, - gördüm demek ki şaşırdı vücut diyorum. yağ oranımda artış olduğunda bile bu kadar söylenmemişti.
ben de %100 listeye uyuyorum diyemem ufak kaçamaklar oluyor ama hani atıyorum 5 zeytin değil de 7 zeytin, 1 çk nutella, ya da işte 1 kare bitter gibi...bunlar bana masum geliyor oturup döner pizza kızartma yemiyorum ki...
ben zaten kendim yapabiliyor olsaydım diyetisyenden yardım almazdım. bugün öğlen kontrolüm var bakalım neler olacak. tartımda vermiş görünüyorum ama belli de olmaz.