- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
Bu hafta da kacamagi cok yaptik malesef 62.800 200gr gitti simdiye kadarolabilirdi kısmına gelirsek ooo 1 buçukta olurdu
önemli olan her hafta ekside olmak duraklamadan. bakalım bu hafta kaç olacaksın
mesajını dün okudum canım. bi türlü yazamadım. dün spora gittim. ölçüm yaptırdım. kiyafetle ve ictigim caylarla pazartesiye göre +500 çıktım.sbeden sağol canım daha da iyiydim de, artı çıkıyorum 2 gündür wc yok ödem de olma durumu var, akşam bile yürüyüşe gittim düşün, strese girmemem gerek ama giriyorum galiba.
gecmis olsun canim. dikkat et istahina havalar isindi kilo alırsan moralin bozulurŞu an 66. 5 kiloyum. Bacağımda iltihaplanma vardı doktor bir antibiyotik verdi, antibiyotik bende aşırı derecede iştahsızlık yaptı. Ama şu an iştahım tekrar açıldı maalesef
kötü olmuşBu hafta da kacamagi cok yaptik malesef 62.800 200gr gitti simdiye kadar
hoşgeldin şekerim iyiyim ben cok şükür sen nasılsın iyiki geldin. cok merak ediyorum kac kilo olduğunuIyi geceler hanımlar ve sevgilisbeden nasılsınız ...
bir ay oldu hemen hemen izin alalı.@sbeden cok sukur yeni duzenimi kurdum dewam etmek istiyorum canım
Eki Görüntüle 1978798
mesajını dün okudum canım. bi türlü yazamadım. dün spora gittim. ölçüm yaptırdım. kiyafetle ve ictigim caylarla pazartesiye göre +500 çıktım.
en son yağ yüzdem 38.4 tü. simdi fisi yüklemeye çalışıyrm.
senin yag yuzdeni unuttum kaçtı
gerçekten süper gidiyorsunmerhaba canım
benim de öğlen kontrolüm vardı
yağ oranım %36,5 oldu kilom da 73,8
kilom da aman aman hızlanma yok ama hep yağdan veriyorum.
ödem için elma tarçınlı suyu öneriyorum
gerçekten süper gidiyorsun
nasıl takır takır gidiyor bak 73 görmek ne demeekk
bende şu ödemleri atsam ne güzel olcak en az 2 kilo gider ordan.
74 olursam eczaneye gider ölçüm yaptırım yazarım yine karşılaştırırız.
Çok teşekkür ederim. Dikkat etmeye çalışıyorum inş. Bugün kahvaltımı yapamadım. Öğle yemeğine bi tabak ıspanak yemeği yedim, arkasından iki kaşık fındık ezmesi yedim, daha da bi şey yemeyeceğim ama günde iki soda içiyorum sürekli içim yanıyor hemen soda ya sarılıyorum. Fazlası zararlı olur mu acaba?gecmis olsun canim. dikkat et istahina havalar isindi kilo alırsan moralin bozulur
Valla ben geçen sene salatalara sirke katıp öyle yiyordum ama akşam yemeğine sadece salata yiyordum bu şekilde 4 günde 5 kilo vermiştim tabi spor da yapıyordum aynı zamanda ama sonu hastanede bitmişti...merhaba kızlar. çok nadir yürüyüş yapıyordum ve bu beni çok rahatsız ediyordu, 3-4 gündür 1 saatlik yürüyüşe başladım ve kendimi çok iyi hissediyorum, motivasyonum arttı. şu an 68 kiloyum ve bir an önce 65 barajının altına düşmek istiyorum, en azından şu 3 kiloyu çok hızlı verebilmek için neler öneririsiniz? extra tüyolara ihtiyacım var. yüzde 70 protein ağırlıklı besleniyorum, süt yoğurt beyaz peynir tam yağlı tüketiyorum, etleri yağsız pişiriyorum, sebzeleri de genelde haşlama ya da fırında yapıyorum. süt ürünlerini de yağsız tüketsem mi yağdan kısmak adına diye düşündüm ancak o da kabızlığa sebep oluyor, yağlı tüketmek kabızlık sorunu yaşatmıyor hiç. yeşil ya da kırmızı elma yiyorum her gün 1 tane, min. 2 litre su tüketiyorum ve 1 bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum. başka neler yapmalıyım sizce?
diğer öğünlerde ne yiyordun peki? ve spor olarak ne yapıyordun? bir de kilon kaçtı, çok sordum kusura bakma :)Valla ben geçen sene salatalara sirke katıp öyle yiyordum ama akşam yemeğine sadece salata yiyordum bu şekilde 4 günde 5 kilo vermiştim tabi spor da yapıyordum aynı zamanda ama sonu hastanede bitmişti...
Sabah haşlanmış yumurta ile yeşillik arada yeşil çay akşam sirkeli salata yiyordum hatırladığım kadarıyla., 68 civarında kilodan 62, 63 falan olmuştum. Spor olarak da parktaki spor aletlerinde spor yapıyordum. Bu sene hiç birini yapmıyorum maalesef.diğer öğünlerde ne yiyordun peki? ve spor olarak ne yapıyordun? bir de kilon kaçtı, çok sordum kusura bakma :)
merhaba kızlar. çok nadir yürüyüş yapıyordum ve bu beni çok rahatsız ediyordu, 3-4 gündür 1 saatlik yürüyüşe başladım ve kendimi çok iyi hissediyorum, motivasyonum arttı. şu an 68 kiloyum ve bir an önce 65 barajının altına düşmek istiyorum, en azından şu 3 kiloyu çok hızlı verebilmek için neler öneririsiniz? extra tüyolara ihtiyacım var. yüzde 70 protein ağırlıklı besleniyorum, süt yoğurt beyaz peynir tam yağlı tüketiyorum, etleri yağsız pişiriyorum, sebzeleri de genelde haşlama ya da fırında yapıyorum. süt ürünlerini de yağsız tüketsem mi yağdan kısmak adına diye düşündüm ancak o da kabızlığa sebep oluyor, yağlı tüketmek kabızlık sorunu yaşatmıyor hiç. yeşil ya da kırmızı elma yiyorum her gün 1 tane, min. 2 litre su tüketiyorum ve 1 bardak yeşil çay içmeye çalışıyorum. başka neler yapmalıyım sizce?
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsınsbeden iyi haftalar canım geçen hafta : 74,9
bu hafta : 73,5
kızlar günaydın nasılsınıznehirnil111 begum75
günaydın herkese
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsınHarikasın çok iyi 1 haftada tebrik ederim