♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden sbeden sağol canım daha da iyiydim de, artı çıkıyorum 2 gündür wc yok ödem de olma durumu var, akşam bile yürüyüşe gittim düşün, strese girmemem gerek ama giriyorum galiba.

selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
beni soracak olursaniz iyiyim sukur her yerim agriyo eliptik yuzunden ama olsun mutluyum 1 haftaya gecer nasilsa
dun ku menum
kahvalti
CORBA

ogle 2 yumurta
1 dilim ekmek

1 kahve yanina 1 kare cikolata

aksam
1 kase CORBA
bikac tane firinda pismis tavuk nugget

spor
20 dk eliptik

Kayisi caylari var cok iyi benim de sindirim problemim var 2 tane icince rahatlatiyor tavsiye ederim.
kayisi cayini her gun mu 2 tane iciyorsun
ben haftada 1 icmeyi tercih ediyorum cunku fazlasi cok cok zarar bagirsaklari tembellestiriyo ve caysiz wc ye gitmek azap oluyo dikkat edin arkadaslar kullanirken zamaninda bende hergun iciyordum malesef bilincsizce tukkettigim zamanlardi :)

kayisi cayini her gun mu 2 tane iciyorsun
ben haftada 1 icmeyi tercih ediyorum cunku fazlasi cok cok zarar bagirsaklari tembellestiriyo ve caysiz wc ye gitmek azap oluyo dikkat edin arkadaslar kullanirken zamaninda bende hergun iciyordum malesef bilincsizce tukkettigim zamanlardi :)
Cok sıkıntıya soktugu zaman iki tane iciyorum canim yoksa tembellik yapiyor zaten her gun icilmez

sabah 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, domates yesillik
Oglen 1 tabak patates yemegi
Aksam 1 tabak semizotu yemegi yogurt salata
Atistirmalik 1 avuc kuruyemis
Egzersiz 30 day shred

gunaydın herkese :KK24:

dun yediklerim;

sabah tıbbi beslenme içeceği 250ml (toplamda 500 kalori yarısını sabah yarısını akşam içtim diğer zayıflama içecekleri değil içinde gün boyu alınması gereken bütün herşey var çikolatalı süt gibi tadı da eczanede satılıyor.)

öğlen ızgara köfte salata ayran
akşam kalan içeceğin yarısı ve canım çok istedi küçük paket çubuk kraker yedim:KK39:
ve akşam eve yürüdüm 40dk

Ay inşallah her hafta verebilirim 1 kilo ama ben sporsuz kilo veremeyenlerdenim duruyo bir süre sonra o nedenle spora da hemen başlıyorum
Allah gönlüme göre verdi şükür aldım eliptiki eve getirdi az önce eşim
Ya benim göbek için mekik tablosu var onu yapcam
birde eliptik yapayım diyorum
Ama kaç dk yapacağımı kullanmaya başlayınca anlıcam yavaş yavaş
Hergün en az 30 dk yapmak hedefim bakalım bakalım :) yarın ölçü alcam tüm vücut için

Afiyet olsun cnm
Ben şimdilik 2 dilim iyi diyorum ama bakalım kilo verdikçe istemem belki 1 dilim de yeter

Tebrik ederim canım darısı bana 68 ler:)
hepimizin bir süre sonra duruyor. bazen değişiklikler eklenmeli tabi. sende baktın duraklama var spora adım atma zamanının geldiğini anlarsın. oo hayırlı olsun :KK5:
2 parça halinde yapabilirsin . 3 parça da olabilir. ama tek parça çook zor:cool:

X