- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Ciddi misin daha sıcaklar gelmedi ki ne saçmaüşümesem daha iyi olacağım geçen haftadan beri kaloriferi kapattılar çok sinirliyim 6 yıldır sırf bu yüzden her nisan ayında hastayım. ankaradayken böyle bir şey yoktu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misin daha sıcaklar gelmedi ki ne saçmaüşümesem daha iyi olacağım geçen haftadan beri kaloriferi kapattılar çok sinirliyim 6 yıldır sırf bu yüzden her nisan ayında hastayım. ankaradayken böyle bir şey yoktu.
sbeden iyi haftalar canım geçen hafta : 74,9
bu hafta : 73,5
kızlar günaydın nasılsınız nehirnil111 begum75
günaydın herkese
Ciddi misin daha sıcaklar gelmedi ki ne saçma
günaydın kitara,ben iyiyim teşekkür ederim,sen nasılsın?
gerçi eksilerdesin nasıl iyi olmayasın değil mi? tebrik ederim güzel gidiyosun
yanlız kaloriferleri niye kapatıyolar yaahava daha buzz gibi
cumartesi tepelerde kar vardı burda oralar dahada soğuktur
baskı yaptık da açtılar şimdi ama ılık yanıyor... pazar günü sulu kar yağdı ve 3 dereceydi gündüz. gece de -2 bu hafta soğuk zaten. kız da hasta oldu öksürük balgam olmaz inşaALLAH diyordum ama oldu umarım bu son olur sonrasında ısınınca havalar düzelir zaten.
iyiym canım ben de. çok şükür eksiliyorum umarım devam eder böyle az da olsa. bakalım senin nisan sonu koyduğun 70 hedefine ulaşabilecek miyim.
iyi bari az da olsa yakmışlar,ne saçma ama ben hatırlıyorum haziranda bile soğuklarda yakmak istiyodu
kız ben kendime koyduğum hedefime ulaşamıycam sanırım ama sen bana bakma,sen çabala
Çok çok saçma ya Mayıs gelmeden kapatılmaz ki bir de çocuk varbaskı yaptık da açtılar şimdi ama ılık yanıyor... pazar günü sulu kar yağdı ve 3 dereceydi gündüz. gece de -2 bu hafta soğuk zaten. kız da hasta oldu öksürük balgam olmaz inşaALLAH diyordum ama oldu umarım bu son olur sonrasında ısınınca havalar düzelir zaten.
iyiym canım ben de. çok şükür eksiliyorum umarım devam eder böyle az da olsa. bakalım senin nisan sonu koyduğun 70 hedefine ulaşabilecek miyim.
Çok çok saçma ya Mayıs gelmeden kapatılmaz ki bir de çocuk var
Göreceksin inşallah canım böyle devam edersen zor değil ki
Ayy dedim tamamen ısıyı mı kapatıyorlaryok kuzum evde değil işyerinde :) evi kapatmayız genelde mayısın ilk haftasına kadar yanar gece gündüz sonra sadece gece yakıyoruz.
Light urun kullanmiyorum kesinlikle, yagli yemememin sebebi ise burnum asiri hassas ve tereyag/zeytinyagi kokusuna dayanamiyorum, sivi yagi da diyet yuzunden tuketemiyorum. Lor almayi ben de dusundum cunku cok fazla beyaz peynir yiyorum bazen kalori cok oluyor, migrosa gidicem bugun hangi lordan almaliyim, bi marka falan onerebilir misin?bence bunlar yeterli. 1 saat yürüyüş zaten fark ettirecektir...asla yağdan kısma ve light ürün kullanma... yağ yemeden yağ yakamazsın. su 3 lt olmalı en az, yeşil çayı yemeklerden 1 saat önce içmeye çalış ve kahvaltında lor peyniri tüketebilirsin yağ yakıcı olması sebebiyle. kefir tüketebilirsin gece yatmadan 1 çb ama yağlı olanından.
aklıma gelenler bunlar.
Light urun kullanmiyorum kesinlikle, yagli yemememin sebebi ise burnum asiri hassas ve tereyag/zeytinyagi kokusuna dayanamiyorum, sivi yagi da diyet yuzunden tuketemiyorum. Lor almayi ben de dusundum cunku cok fazla beyaz peynir yiyorum bazen kalori cok oluyor, migrosa gidicem bugun hangi lordan almaliyim, bi marka falan onerebilir misin?