♥haftalık kilo verme yarışması♥

Regli bitimi aslında daha fazla olabilirdi ama az olsun öz olsun :)

Hayırlı olsun maşallah ekiptik de gelmiş gitsin kilolar
Güle güle kullan
Sağol cnm bugün ilk gün diye 20 dk ile açılışı yaptım diğer günler mininum 30 dk yapmayı düşünüyorum inşallah birde mekik çekcem

sbeden sağol canım daha da iyiydim de, artı çıkıyorum 2 gündür wc yok ödem de olma durumu var, akşam bile yürüyüşe gittim düşün, strese girmemem gerek ama giriyorum galiba.

selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
beni soracak olursaniz iyiyim sukur her yerim agriyo eliptik yuzunden ama olsun mutluyum 1 haftaya gecer nasilsa
dun ku menum
kahvalti
CORBA

ogle 2 yumurta
1 dilim ekmek

1 kahve yanina 1 kare cikolata

aksam
1 kase CORBA
bikac tane firinda pismis tavuk nugget

spor
20 dk eliptik

Kayisi caylari var cok iyi benim de sindirim problemim var 2 tane icince rahatlatiyor tavsiye ederim.
kayisi cayini her gun mu 2 tane iciyorsun
ben haftada 1 icmeyi tercih ediyorum cunku fazlasi cok cok zarar bagirsaklari tembellestiriyo ve caysiz wc ye gitmek azap oluyo dikkat edin arkadaslar kullanirken zamaninda bende hergun iciyordum malesef bilincsizce tukkettigim zamanlardi :)

Cok sıkıntıya soktugu zaman iki tane iciyorum canim yoksa tembellik yapiyor zaten her gun icilmez

sabah 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, domates yesillik
Oglen 1 tabak patates yemegi
Aksam 1 tabak semizotu yemegi yogurt salata
Atistirmalik 1 avuc kuruyemis
Egzersiz 30 day shred

gunaydın herkese

dun yediklerim;

sabah tıbbi beslenme içeceği 250ml (toplamda 500 kalori yarısını sabah yarısını akşam içtim diğer zayıflama içecekleri değil içinde gün boyu alınması gereken bütün herşey var çikolatalı süt gibi tadı da eczanede satılıyor.)

öğlen ızgara köfte salata ayran
akşam kalan içeceğin yarısı ve canım çok istedi küçük paket çubuk kraker yedim
ve akşam eve yürüdüm 40dk

hepimizin bir süre sonra duruyor. bazen değişiklikler eklenmeli tabi. sende baktın duraklama var spora adım atma zamanının geldiğini anlarsın. oo hayırlı olsun
2 parça halinde yapabilirsin . 3 parça da olabilir. ama tek parça çook zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…