- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.209
- 39
Sağol cnm bugün ilk gün diye 20 dk ile açılışı yaptım diğer günler mininum 30 dk yapmayı düşünüyorum inşallah birde mekik çekcemRegli bitimi aslında daha fazla olabilirdi ama az olsun öz olsun :)
Hayırlı olsun maşallah ekiptik de gelmiş gitsin kilolar
Güle güle kullan
Darısı başıma 60 'lar inşallah maşallah sana :)Ben bu hafta çok yoğundum o yüzden yazamadım. En son 68 kilo idim ama bu yoğunlukta tam 65.5 e düştüm şükür. Kaldı 5
Çok teşekkür ederim. Olursunuz inşallah bol bol temizlik yapın. Valla iyi kilo verdiriyorDarısı başıma 60 'lar inşallah maşallah sana :)
en azından almadın tabi ama keşke 100 gramcık gitseydi az dikkat etseydin 2 gün. bende aynı çıktım ama sebebi dün gün boyu ayaktaydım 10 a kadar içtiğim sular bile kaldı içimde ödem oldu
Kayisi caylari var cok iyi benim de sindirim problemim var 2 tane icince rahatlatiyor tavsiye ederim.sbeden sağol canım daha da iyiydim de, artı çıkıyorum 2 gündür wc yok ödem de olma durumu var, akşam bile yürüyüşe gittim düşün, strese girmemem gerek ama giriyorum galiba.
vallahi temizlik ister istemez yapiyorum 2 tane cocugum var sagolsunlar arkalarini toplamak bile yetiyo :))Çok teşekkür ederim. Olursunuz inşallah bol bol temizlik yapın. Valla iyi kilo verdiriyor
kayisi cayini her gun mu 2 tane iciyorsunKayisi caylari var cok iyi benim de sindirim problemim var 2 tane icince rahatlatiyor tavsiye ederim.
Cok sıkıntıya soktugu zaman iki tane iciyorum canim yoksa tembellik yapiyor zaten her gun icilmezkayisi cayini her gun mu 2 tane iciyorsun
ben haftada 1 icmeyi tercih ediyorum cunku fazlasi cok cok zarar bagirsaklari tembellestiriyo ve caysiz wc ye gitmek azap oluyo dikkat edin arkadaslar kullanirken zamaninda bende hergun iciyordum malesef bilincsizce tukkettigim zamanlardi :)
hepimizin bir süre sonra duruyor. bazen değişiklikler eklenmeli tabi. sende baktın duraklama var spora adım atma zamanının geldiğini anlarsın. oo hayırlı olsunAy inşallah her hafta verebilirim 1 kilo ama ben sporsuz kilo veremeyenlerdenim duruyo bir süre sonra o nedenle spora da hemen başlıyorum
Allah gönlüme göre verdi şükür aldım eliptiki eve getirdi az önce eşim
Ya benim göbek için mekik tablosu var onu yapcam
birde eliptik yapayım diyorum
Ama kaç dk yapacağımı kullanmaya başlayınca anlıcam yavaş yavaş
Hergün en az 30 dk yapmak hedefim bakalım bakalım :) yarın ölçü alcam tüm vücut için
Afiyet olsun cnm
Ben şimdilik 2 dilim iyi diyorum ama bakalım kilo verdikçe istemem belki 1 dilim de yeter
Tebrik ederim canım darısı bana 68 ler:)
olabilirdi kısmına gelirsek ooo 1 buçukta olurdu700 800GR OLABILIRDI BIRAZ KACIRDIK NEYSE ARTIK HAFTAYA KALDI
KILO VEREN ARKADAŞLARI TEBRIK EDIYORUM
bir haftada nasıl verdin bu kadarBen bu hafta çok yoğundum o yüzden yazamadım. En son 68 kilo idim ama bu yoğunlukta tam 65.5 e düştüm şükür. Kaldı 5
Şu an 66. 5 kiloyum. Bacağımda iltihaplanma vardı doktor bir antibiyotik verdi, antibiyotik bende aşırı derecede iştahsızlık yaptı. Ama şu an iştahım tekrar açıldı maalesefbir haftada nasıl verdin bu kadar