- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
Selam kizlar eskilerden kimler var bakalım yer varsa ben de gelmek istiyorum tekrar . Bu sefer cidden zayıflamak istiyorum
Canım benim hala aynıyım 54 -55 aradı ve yaz gelmeden 50 olsam diyorum:)) denizim doğum yaptı mi oyy kuzum . Sistem hala aynı değil mi canım. Sen nasilsinen eski ben kitara yani, nehir begüm ve sbeden var. deniz doğum yaptığı için ayrıldı
sana ne oldu ki canım en son 52 -55 lerdeydin sanırım
sana da iyi haftalar canımsbeden iyi haftalar canım geçen hafta : 74,9
bu hafta : 73,5
kızlar günaydın nasılsınız @nehirnil111 @begum75
günaydın herkese
acı ama gerçek bu haftan ziyan oldu. oyalanacak kilolarda değilsin yaz geldi kapıda . bu hafta daha dikkatli olmanı özellikle istiyorumHERKESE MERHABA
GECEN HAFTA 89.3
BU HAFTA 89 HAFTASONU KACIRDIM BU HFTA TELAFI EDERIM INSALLAH
hoşgeldin canımSelam kizlar eskilerden kimler var bakalım yer varsa ben de gelmek istiyorum tekrar . Bu sefer cidden zayıflamak istiyorum
bende seni tebrik ederim
başınız sağolsun canım yakınınız mıydı. Allah ölene rahmet eylesin.sbeden cenazemiz vardi gunleri karistirsim kiz kilo 77.9
Iyim canım yine kilo verme telâşları beni de ekler misin listeye bir kaç ay motive olayım:) bugün tartıldım 53.9 geldimhoşgeldin canımnasılsın
eklerim tabi kiIyim canım yine kilo verme telâşları beni de ekler misin listeye bir kaç ay motive olayım:) bugün tartıldım 53.9 geldim
160 canım bu sefer hedefe ulaşalım ya . Spor yapamayacağım ben uzun binsure . Ayagimi sakatladim yatıyorumeklerim tabi ki
boy kaç yazayım hedef 50
oo geçmiş olsun . bende kasımda sakatladım neyseki iyileştim çaresiz hissettiriyo ama geçer zamanla160 canım bu sefer hedefe ulaşalım ya . Spor yapamayacağım ben uzun binsure . Ayagimi sakatladim yatıyorum
Esimin dayisi canim.amin canim insa.başınız sağolsun canım yakınınız mıydı. Allah ölene rahmet eylesin.
aa sen kilo almışsın ben senden zayıfım şuan 76.5
listeye ekleyeceğimya tatlım boy ve hedefte yazar mısın.
evet o civarlardaydınEsimin dayisi canim.amin canim insa.
165 hedef 58
En son burdan ayrilirken 77 oldugumu hatirliyorum.tebrik ederim zayiflamissin.bekle beni kiz yada bekleme ben geliyorum seni gecicem bacım bak gor haftaya
Canım benim hala aynıyım 54 -55 aradı ve yaz gelmeden 50 olsam diyorum:)) denizim doğum yaptı mi oyy kuzum . Sistem hala aynı değil mi canım. Sen nasilsin
merhaba kızlar dün yazamadım.
kilom 76.500 -500 deyim
sana da iyi haftalar canım
tebrik ediyorum gönülden
160 canım bu sefer hedefe ulaşalım ya . Spor yapamayacağım ben uzun binsure . Ayagimi sakatladim yatıyorum
inşallah canım. belki inanamayacaksın ben 1 haftadan fazla oldu hepinizden az yiyorum metblzmam o sebeple yavaşladı. iştahım kesildi benim çok fena. yüzüm filan soldu gitti toparlarm inşallahiyiyim canım aynı devam iş güç kızım öyle yani. sistem aynı evet.
tebrikler canım
teşekkürler hadii sen de biraz hızlan beraber inelim 60 lara.
yaa geçmiş olsun canım...alçı falan mı yapıldı?
bir zamanlar su arkadaşımız vardı ne oldu ona evlenecekti nicki neydi ki
inşallah canım. belki inanamayacaksın ben 1 haftadan fazla oldu hepinizden az yiyorum metblzmam o sebeple yavaşladı. iştahım kesildi benim çok fena. yüzüm filan soldu gitti toparlarm inşallah
Aa su gitti mi ? Yok canım bağlarda sıkıntı var g3cen sene de yine nisanda olmuştu. Daha ıyim perşembe iş başı yapicamiyiyim canım aynı devam iş güç kızım öyle yani. sistem aynı evet.
tebrikler canım
teşekkürler hadii sen de biraz hızlan beraber inelim 60 lara.
yaa geçmiş olsun canım...alçı falan mı yapıldı?
bir zamanlar su arkadaşımız vardı ne oldu ona evlenecekti nicki neydi ki