♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam kizlar eskilerden kimler var bakalım yer varsa ben de gelmek istiyorum tekrar . Bu sefer cidden zayıflamak istiyorum

en eski ben kitara yani, nehir begüm ve sbeden var. deniz doğum yaptığı için ayrıldı

sana ne oldu ki canım en son 52 -55 lerdeydin sanırım

en eski ben kitara yani, nehir begüm ve sbeden var. deniz doğum yaptığı için ayrıldı

sana ne oldu ki canım en son 52 -55 lerdeydin sanırım
Canım benim hala aynıyım 54 -55 aradı ve yaz gelmeden 50 olsam diyorum:)) denizim doğum yaptı mi oyy kuzum . Sistem hala aynı değil mi canım. Sen nasilsin

başınız sağolsun canım yakınınız mıydı. Allah ölene rahmet eylesin.

aa sen kilo almışsın ben senden zayıfım şuan 76.5
listeye ekleyeceğimya tatlım boy ve hedefte yazar mısın.
Esimin dayisi canim.amin canim insa.
165 hedef 58
En son burdan ayrilirken 77 oldugumu hatirliyorum.tebrik ederim zayiflamissin.bekle beni kiz yada bekleme ben geliyorum seni gecicem bacım bak gor haftaya

Esimin dayisi canim.amin canim insa.
165 hedef 58
En son burdan ayrilirken 77 oldugumu hatirliyorum.tebrik ederim zayiflamissin.bekle beni kiz yada bekleme ben geliyorum seni gecicem bacım bak gor haftaya
evet o civarlardaydın
teşekkür ederm beklemiyim zaten yavaş zayıfladım seni en kısa zamanda yanıma bekliyorum
ben haftaya anca 200 300 gram veririm

Canım benim hala aynıyım 54 -55 aradı ve yaz gelmeden 50 olsam diyorum:)) denizim doğum yaptı mi oyy kuzum . Sistem hala aynı değil mi canım. Sen nasilsin

iyiyim canım aynı devam iş güç kızım öyle yani. sistem aynı evet.

merhaba kızlar dün yazamadım.
kilom 76.500 -500 deyim

tebrikler canım

sana da iyi haftalar canım
tebrik ediyorum gönülden

teşekkürler hadii sen de biraz hızlan beraber inelim 60 lara.

160 canım bu sefer hedefe ulaşalım ya . Spor yapamayacağım ben uzun binsure . Ayagimi sakatladim yatıyorum

yaa geçmiş olsun canım...alçı falan mı yapıldı?

bir zamanlar su arkadaşımız vardı ne oldu ona evlenecekti nicki neydi ki

inşallah canım. belki inanamayacaksın ben 1 haftadan fazla oldu hepinizden az yiyorum metblzmam o sebeple yavaşladı. iştahım kesildi benim çok fena. yüzüm filan soldu gitti toparlarm inşallah

inşallah canım. belki inanamayacaksın ben 1 haftadan fazla oldu hepinizden az yiyorum metblzmam o sebeple yavaşladı. iştahım kesildi benim çok fena. yüzüm filan soldu gitti toparlarm inşallah

niye ki canım az yiyorsun az yiyerek olmuyor biliyorsun... iştahın niye kesildi canını sıkan başka durumlar mı var

Aa su gitti mi ? Yok canım bağlarda sıkıntı var g3cen sene de yine nisanda olmuştu. Daha ıyim perşembe iş başı yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…