♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden sbeden

herkese gunaydin kizlar
bugun benim ilk tarti gunumm :))
baslangîc kilo: 90.3
guncel: 89.3
giden: 1 kilo regle ragmen :KK49::KK49:nerdeyse sporsuz sadece aksamlari erken ve az yiyerek :KK45::KK45::KK45:
bu hafta spora da Dogru duzgun baslicam insallah esimle ikinci el eliptik almaya karar verdik netten
cok cok ucuzlar var bikac kisiye yazdim cvp bekliyorum ne zaman cvp verirlerse esim almaya gitcek dua edin bana Cabuk geri donus yapsinlar :KK200::KK200::KK200:
gerçekten çok sevindim 90 dan kurtuldun. her hafta 1 kilo versen süper olur süper. fazlasına hiç gerek yok sadece 1 kilo.
şimdilik sporsuz akşamları erken ve hafif yiyerek kilo verebilrsin . bir müddet sonra bunlar yeterli olmayacak o gün gelince farkedeceksin ve bişeyler eklersin. eliptik bacakları baya sıkılştırıp inceltiyo. bir an önce alırsınız inşallah. hatta başlamadan bir bacağınn ölçüsünü al . 1 hafta günde 30 dk sür 2 parça ayakta sür.
2 veya 3 santim bacaklar incelir.

kesinlikle degisiyo canim erkeklerin bize Bakis acisi zamaninda 10 kilo verdigimde de gormustum
bu sefer bu isi bitirmem gerk eskiden 60 kloydum yani iyiydi bana
yine 60 olsam ne guzel olur
aynen ben kahvaltiyi ekmekli yapiyorum ama aksami kisiyorum yada normal boyutta yiyorum
ne aldiriyosa aksam yemegi ve sonrasinda ki tv onunde atistirma seramonisi aldiriyo :)
ben bunlari biraktim sukur
sabirsizlaniyorum zayifladikca esimin ilgisinden bahsetmek icin :KK48::KK48::KK48:
ekmeği zamanla bir dilime de düşürrsn ben sadece sabah bir dilim yiyorum . çok nadirdir 2 dilim yediğim. dün kahvaltım

1 dilim ekmek
yarım kırmızı biber
2 dilim peynir
3 zeytin
2 ceviz
biraz tere bu kadardı mesela.

bende duymak için :KK48: acele etme bi kaç kilo verdikten sonra belli olur. eşine çok bahsetme zayıfladm zayıfladm diye kendi farketsn . ben eskiden çok bahsedyrdm iyi bişey olmadığını farkettim

Gecen hafta: 69.4
Bu hafta: 68.6
Verilen: 0.8 kg

Gunaydin kizlar. Kilo vermem biraz yavasladi gibi, hedefim her hafta 1 kg-1.5 kg vermek ama iki haftadir 700-800 gram gidiyor sadece ama sonucta gidiyor :)) yaza az kaldi atak yapmak lazimm
tabi ki sonuçta gidiyor. az mı 800 gram canım yaa insan 1 kilo verse bile belli oluyor yüzünden karnından

kız birden olurmu kaç zamandır 58 lerdeyim
öyle bi gofretle durulmaz ama bi çorba iç az az yemeye çalış,hem çabuk toparlarsın hemde metabolizman yavaşlamasın kaptanım
ben iyiyim çok şükür bildiğin gibi az az kaçamaklarla kilo vermeye çalışıyorum hala :-)
biliyorum ama bana hızlı geldi alışamadım hala 60 tan aşağı inmene :KK45:
yemek aklıma bile getirmek istemyrm . bu süreç bana biraz kas kaybettrcek .haklısın zorla yoğurt yiyim bari

gerçekten çok sevindim 90 dan kurtuldun. her hafta 1 kilo versen süper olur süper. fazlasına hiç gerek yok sadece 1 kilo.
şimdilik sporsuz akşamları erken ve hafif yiyerek kilo verebilrsin . bir müddet sonra bunlar yeterli olmayacak o gün gelince farkedeceksin ve bişeyler eklersin. eliptik bacakları baya sıkılştırıp inceltiyo. bir an önce alırsınız inşallah. hatta başlamadan bir bacağınn ölçüsünü al . 1 hafta günde 30 dk sür 2 parça ayakta sür.
2 veya 3 santim bacaklar incelir.
Ay inşallah her hafta verebilirim 1 kilo ama ben sporsuz kilo veremeyenlerdenim duruyo bir süre sonra o nedenle spora da hemen başlıyorum
Allah gönlüme göre verdi şükür aldım eliptiki eve getirdi az önce eşim
Ya benim göbek için mekik tablosu var onu yapcam
birde eliptik yapayım diyorum
Ama kaç dk yapacağımı kullanmaya başlayınca anlıcam yavaş yavaş
Hergün en az 30 dk yapmak hedefim bakalım bakalım :) yarın ölçü alcam tüm vücut için

ekmeği zamanla bir dilime de düşürrsn ben sadece sabah bir dilim yiyorum . çok nadirdir 2 dilim yediğim. dün kahvaltım

1 dilim ekmek
yarım kırmızı biber
2 dilim peynir
3 zeytin
2 ceviz
biraz tere bu kadardı mesela.

bende duymak için :KK48: acele etme bi kaç kilo verdikten sonra belli olur. eşine çok bahsetme zayıfladm zayıfladm diye kendi farketsn . ben eskiden çok bahsedyrdm iyi bişey olmadığını farkettim
Afiyet olsun cnm
Ben şimdilik 2 dilim iyi diyorum ama bakalım kilo verdikçe istemem belki 1 dilim de yeter
Okuldayım hayatım fırsat olmadı ki:)
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 68.5
Giden -800
Tebrik ederim canım darısı bana 68 ler:)

hıı doğruya o zaman tamam :KK66:
sende gayet iyisin -800 bence güzel
Regli bitimi aslında daha fazla olabilirdi ama az olsun öz olsun :)
Ay inşallah her hafta verebilirim 1 kilo ama ben sporsuz kilo veremeyenlerdenim duruyo bir süre sonra o nedenle spora da hemen başlıyorum
Allah gönlüme göre verdi şükür aldım eliptiki eve getirdi az önce eşim
Ya benim göbek için mekik tablosu var onu yapcam
birde eliptik yapayım diyorum
Ama kaç dk yapacağımı kullanmaya başlayınca anlıcam yavaş yavaş
Hergün en az 30 dk yapmak hedefim bakalım bakalım :) yarın ölçü alcam tüm vücut için

Afiyet olsun cnm
Ben şimdilik 2 dilim iyi diyorum ama bakalım kilo verdikçe istemem belki 1 dilim de yeter

Tebrik ederim canım darısı bana 68 ler:)
Hayırlı olsun maşallah ekiptik de gelmiş gitsin kilolar
Güle güle kullan

Ogleden sonra disari ciktim yarim simit yedim 2 saat falan dolastim eve donunce 3yk yogurt 1yk yulaf ezmesi aksam da yagsiz tavuk sote 5 yk kadar. Toplam 673kcal myfitnesspal'a gore benim metabolizma hizim yaklaşık 1800 kcal

Son düzenleme:
X