- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
kesinlikle degisiyo canim erkeklerin bize Bakis acisi zamaninda 10 kilo verdigimde de gormustuminşallah verirsin 3 kilo az değil . yani kayda değer olur. ben aslında tamam kendim için zayıflıyorum ama zayıf hallerimde eşim aptal aşık gibi oluyor çok güzel oluyor. şımartıyor vs . hadi bakalım zayıfladıkça bahset eşindenKELİMELER BAKIŞKAR BİR BİR DEĞİŞİR.
en iyisi sağlıklı olan sabah kaliteli yeşillkli kahvaltı çok önemli diğer öğünler eksik beslenilsede kahvaltı kurtryr
disardaydi cnmzeytinde ye bi kaç tane . yürüyüşü dışarda mı yaptın tempolu muydu
gecmis olsun aramiza hosgeldin :)Bu pazartesiden itibaren ben de basliyacagim son 3 ayda 10 kilo aldim depresyon yuzunden. Boyum 172 78 kiloyum hedefim 58 ama ilk hedefim 65
Hayırlı haftalar
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon yumurtalı ıspanak + yarım kase mevsim salata (az zeytinyağı eklenmiş)
Ara; 14:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
begum75 H Heart of Gold nasılsınız canlar
iyiyim canımm çok şükür sen nasılsın.
miraycan84 denizden haberin var mı nill, doğum yaptı yapacak belki de yaptı epeydir yok
iyiyim canımm çok şükür sen nasılsın.
miraycan84 denizden haberin var mı nill, doğum yaptı yapacak belki de yaptı epeydir yok
bugün benimde aklımdan geçtimiraycan84
nilişkoo yoğunluktan gelemiyorum mayıs sonuna kadar çok yoğun olucam sanırım
kitara sen nasılsın? nasıl gidiyor?kilo bildirdin mi bugün?
bildirdim ama cumadan beri artış oldu ödem olabilir diye düşünüyorum çünkü kaçamağım yok kadar az, hareketliydim de bakalım cuma ya kadar ne olacak
iş yoğunluğu mu var begüm
kaçamağın yoksa ödemdir bencede
bide k.hidratı fazla aldıysan o da yapar,wc etkisi hepsi etkili
iş yoğunluğu ne eteklerim tutuştu kitara
karbonhidrat olayı bilmiyorum ki, 3 dilim patates, ekmek 1 dilim zaten var listemde. neyse bakacağuzz artık. wc pek parlak sayılmaz
Allah Allah bu dönemsel bir yoğunluk mu yoksa ekstra bir şey mi ?
Aralarda ceviz badem eksik etme iyi olur.
dönemsel ama tahminimden erken geldi bu sefer
geldim şekerparemsbeden kaptaniçem nasılsın?
kilom:58,2 aslında geçen hafta içi ve dün 57,7 yi gördüm ama nedense bugün buöyle geldi
inşallah :)Sagolun tedavi görüyorum daha iyiyim insallah daha da iyi olucam.
geldim şekerparemhala grip . ayıptır söylemesi ciğerlerim ve başım atamıyo enfeksiyonu çok daralıyorum . artık öyle bi hale geldim kapalı hava sendromu yaşatıyo bana. iştahta gitti şu saate kadar 2 gofretle duruyrm açlık yok. sürekli çay içyorum güçlü tutuyor en azından. sen nasılsın peki
58.2 iyiymiş öyle birden 57 lere inme alışamıyorum