♥haftalık kilo verme yarışması♥

senin yağ oranın yüzde 13 15 civarıdır baktırırsan yaz

bende kasımda 28 e gircem .haklısın önce bi 85 gör ilk hedef bu olsun . 85 olunca kendini bişeyle ödüllendirebilirsin yiyecek dışında... bende öyleydim diz ağrılarım müthişti. doğum yaptığımda 1 ayda 90 a düşmüştüm. bilirim o kiloları. 84 e düştüğümde baya hafiflediğimi hissetmiş ve rahatlamıştım. kıyafetler bollaşmıştı. sende aynısını yaşayıp göreceksin. zayıfladığında eşinde sevinecek . hatta belki benim eşim gibi sevinci davranışlarına bile etki edecek . zarif olmak neree fazla kilolu olmak neree misali .. şuan 76 buçuğum hafifledikçe hafifliyorum :)

oooo 15 gün sonra son gerilimlerin olur inşallah. sen kıyafet ararken bi 3 kiloda vermeye bak en azından biraz farkettirir görüntüde

aslında kol ve bacaklarda olması sıkıntı değil. iç organ yağlanması olmadıktan sonra ve görüntüde sıkıntı yoksa iyiymiş.

Evet cnm inşallah 3 kilo verebilirim o zamana kadar ya bende bir kere 79 görmüştüm özgüvenin öyle yerine geldi ki anlatamam eşim zaten eski halime dönmeye başladığımı görmüştü çok memnundu inşallah yavaş yavaş döncem
Eskiden hep hızlı diyet peşindeydim
Şimdi yok yavaş olsun sağlıklı olsun diyorum

kızlar ben 5 numarayım sizler kaç numarasınız iyi inceleyin
Sanırım 8-9 arasıyım

inşallah verirsin 3 kilo az değil . yani kayda değer olur. ben aslında tamam kendim için zayıflıyorum ama zayıf hallerimde eşim aptal aşık gibi oluyor çok güzel oluyor. şımartıyor vs . hadi bakalım zayıfladıkça bahset eşinden KELİMELER BAKIŞKAR BİR BİR DEĞİŞİR.
en iyisi sağlıklı olan sabah kaliteli yeşillkli kahvaltı çok önemli diğer öğünler eksik beslenilsede kahvaltı kurtryr

Günaydın herkese
Dünkü menüm
Sabah yumurtalı 2 dilim kepek ekmekle kahvaltı( klasik oldu artık)
Öğle 1 aktivya
Akşam bir tabak nohut, bir baget, 2 kaşık yoğurt
Gece yatmadan kefir
Tüm gün de temizlik yaptım.
İyi beslenmenin en güzel yanı enerjik oluyorsunuz, gece iyi uyuyup sabah iyi kalkıyorsunuz.Eskiden çok yorgun kalkardım. Gece de uykuya dalmakta zorlanırdım. Üstelik halsizlik de cabası.
İyi hissetmek herşeye bedel. Şükürler olsun.
Bugün serbest takılabilirim, gezme var çünkü ama dikkatli olucam inş

sbeden

herkese gunaydin kizlar
bugun benim ilk tarti gunumm :))
baslangîc kilo: 90.3
guncel: 89.3
giden: 1 kilo regle ragmen nerdeyse sporsuz sadece aksamlari erken ve az yiyerek
bu hafta spora da Dogru duzgun baslicam insallah esimle ikinci el eliptik almaya karar verdik netten
cok cok ucuzlar var bikac kisiye yazdim cvp bekliyorum ne zaman cvp verirlerse esim almaya gitcek dua edin bana Cabuk geri donus yapsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…