♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bayanlar aslında hepimiz az çok ne yapmamız gerektiğini biliyoruz eksik olan şey motivasyon... Hepimizin kilo almamıza neden olan bir zaafı var mesela ben bir çikolata bağımlısıydım yedikçe mutlu olur huzur dolardım öyle böyle değil ama günde 2000 kcal çikolatadan alırdım ama sporda yapardım. Bırakmak çok zordu uyuşturucu bağımlılığı ile aynı yere sahip beynimizde. Savaştım çünkü benim bir hayalim vardı aynada incecik bacaklı zarif kadın olmak. Şunu hiç unutmadım HİÇBİR YIYECEK BENİ O AYNADA GÖRMEK İSTEDİĞİMDEN DAHA MUTLU EDEMEZ...

Şanslısın o zaman

inşallah herkes hirsli olur herkes zayiflar canim:))) olacaksin yeterki iste aramizda ol. sadece seninle boyum ayni
Canım inan hiç bırakmak istemiyorum, inşallah da bırakmam
Benim ilk hedefim 77-78kg, sonrasında daha fazla beklemeden çocuk düşünüyorum. Ama tabi o süreçte de fazla kilo almamak adına inşallah sizleri bırakmayacağım.
Ama bak sana daha fazla sorumluluk Düşüyor
Konu başkanı olarak sen hiç Bırakma ki biz de başıboş kalmayalım
Ben burda birsürü topic okudum, açan kişi ortalıklarda görünmüyor bi kaç kişi devam ettiriyor...
Aman Başkan'ım sana güveniyoruz

selam hanımlar eve yeni geldim.

dışarda beslenince simit gözleme trazı oldu

son söz güzel. bogazimi tutamiyorum bazen aslinda gerçek açlık değil oyalanmak için mutlu olmak bosluk doldurmak için yiyorum gün boyu evde kizimla tekim.neyseki yazin memlekete gidiyrm yürüyüş yapacam kış bana yaramıyor. yürüyüşe pazartesi başlıyorum özgüven çok zedeleniyor kilo yüzünden etkilemedigi birsey yokki (

baksana yarin sinavim var hala buradyim. ben tek derdim kilo Allah baska dert vermesin takintim bu
sürekli bunu düşünüyorum beynim meşgul elimde değil.zor zamanlar atlattim bende kolaymi o kilolar kiyafet sıkıntı hersey sıkıntıydi.daha yeni yeni kendime geliyorum. rahat bir.hamilelik icin en azindan 5 kilo dha ver canim..kilo ile tadi çıkmıyor. bir sonraki gebeligimi Allah nasip ederse 55 li kilolarda istiyorum. ilk.hamilelik 80 le olmustu. zayifken hamilelik nasil bisey merak ediyorum. ben 5 aylikken millet dogurmak uzereyim saniyordu. cok büyüktü karnim. bu arada diğer topikte yziyrdum sikca . yine yazarim arada koparsam bana cok görmeyin bir iki gun filan arada belki liste ile ugrasmak bile cok zaman aliyor tum msjlari okuyor filan filan :))

benim kizimda 17 aylk. spor şart. cidden kilo verilir bu tarz beslenmede saglikli görünüyor su ihmal edlirse kilo gitmiyro bunuda farkettim. emeginin karsiligini düzenli alirsin inşallah

Valla süper yetişiyorsun, gayet iyi...
Ben de 90 la hamile kalmıştım ilk ve 107 ile doğum yaptım, ben de çok felakettim
Şimdi 77-78 le hamile kalırsam, 90 Lara uğramadandoğum yapmak istiyorum inş

benim kizimda 17 aylk. spor şart. cidden kilo verilir bu tarz beslenmede saglikli görünüyor su ihmal edlirse kilo gitmiyro bunuda farkettim. emeginin karsiligini düzenli alirsin inşallah
Allah bağışlasin kızını, inşallah hepimiz emegimizin karsiligini alırız. Ben normalde hiç şu İçmezdim şimdi aksatmiyorum artık bıktım kilodan. Bu sefer basaramazsam bidahada yapamam. Inan suan mideme kramplar giriyor çok açım oglumuda memeden kesmedim hala, iyice halsizlestiriyor beni. Ve biz de bir çocuk daha istiyoruz ama zayıflarsam tabi. 2. Hamilelik te çok cektim artık eskisi gibi olmak istemiyorum. Sizlerden feyz alıyorum iyiki bu topik var

Valla süper yetişiyorsun, gayet iyi...
Ben de 90 la hamile kalmıştım ilk ve 107 ile doğum yaptım, ben de çok felakettim
Şimdi 77-78 le hamile kalırsam, 90 Lara uğramadandoğum yapmak istiyorum inş
:)) inşallah canım hamileligin ilk 2 3 ayi devam edersin bu şekilde yine zayiflamis olursun. 3 aydan sonra beslenme ozen istiyor diye biliyrm

selam sbeden diğer topiğinin sesiz takipcisiydim burda katılımcı olmak istiyorum
cok sık giremiyorum ama gunluk menü ve kilo bildiirimi yapacagim insaallah kabul edersen

selam sbeden diğer topiğinin sesiz takipcisiydim burda katılımcı olmak istiyorum
cok sık giremiyorum ama gunluk menü ve kilo bildiirimi yapacagim insaallah kabul edersen

merhaba,
sbeden canım beni de listeye ekler misin?

kilom 64,00
hedef 52
boy 1,58

aylardır diyet yapıp ara veriyorum.75lerden düştüm. sizinle pazartesiden itibaren yeniden başlamak istiyorum.kabul ederseniz sevinirim

MrB bayanlar uzun zamandir 58 59 arasi gidip geliyorum motivasyon sorunum var beni de ekler misiniz araniza
Boy; 163
Kilo ; 59.3
Hedef ; 54
Bide sorum var kilo bildirimlerini resimli yapmak istiyorum olabilir mi acaba kendimi daha çok kasmak için ?

topik topik dolanip link ile davet ettim insanlari ondan sonra gelenler oldu yine davet edecem. kalabalık güzel oluyor ya :)) ama malesef bazilari erken pes ediyor.

Canım cok kalabalık güzelde senın ıcın zor olucak malum kucuk bebegın var
yee afiyet olsun Allah arkadaşına şifa versin
yedım valla canım arkadaşım degıl canım abımın kızı helıcobakterı cıktı mıdesınde daha 17 yasında 6 ay once de safra kesesı amelıyatı olmuştu hıc dıkkat etmıyo kendısıne eee annesı evde yemek yapmıyokı olucagı buydu hep hazır yeyınce olucagı buydu

bi ara benimde öyleydi sinir bozucuydu nasil düzeldi bilmiyorum

ya sorma dun cok ııyıydı bugun yıne aynı sanırım bu telefonu kızıma verıp bana yenı telefon alma vaktı geldı sımdı pc den yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…