♥haftalık kilo verme yarışması♥

bu sabah kalkınca
1 bardak sırkelı su

kahvaltım :kk77:
2 dılım ekmek 09,00
3 ad zeytın
2 dılım peynır
domates salatalık
yesıl cay

ara :kk77: 12,00
yesıl cay
4 ad kayısı yedım

oglen 14,00 gıbı
kabak yemegım var yanına cacık ve salata ıle onu yerım

ara da 16,00
sutlu tarçınlı kahve ıcerım

aksam 18,30
karabugdaylı yoğurt çorbası ve
bol salata ıle gunu kapatırım

bugünde yuruyus yapıcam bakalım yarın yarışa kac kılo ıle baslıycam:KK31::KK31::KK31:

Selam kızlar iyi pazarlar, NEHIR34 listen gayet güzel sirkeli su hergün mu iciyosun? Benim menumde benziyor seninle kahvaltı aynı öğlen ıspanak 2 dilim ekmek ve cacık. Akşam içinde mercimek çorbası yaptım. Ara öğün hergün aynı. Diyetisyen tavsiyesiyle 2 ceviz ve bir porsiyon meyve.

Selam kızlar iyi pazarlar, NEHIR34 listen gayet güzel sirkeli su hergün mu iciyosun? Benim menumde benziyor seninle kahvaltı aynı öğlen ıspanak 2 dilim ekmek ve cacık. Akşam içinde mercimek çorbası yaptım. Ara öğün hergün aynı. Diyetisyen tavsiyesiyle 2 ceviz ve bir porsiyon meyve.
Tesekkur ederim canim sirkeli su bazen limonlu bazen karbonatli olarak iciyorum ama her sabah kalkinca birini iciyorum metabolizma hizlansin diye:))

Oglen yemeginden sonra kahvenin yanina ceyrek cokoprens 10 tane kadar da uzumlu draje yedim kizlar:KK61:

Selam herkse ben de katılmak istiyorum. Bu hafta benim sınav haftam ancak haftaya daha etkili bildirim yapabilirim.
Boy:164
Kilo:65
Hedef:58

Kizlar 14 ay once diyete basladigimda 90 kiloydum simdi 70 kiloyum insallah 57 yi gordugum gunlerde gelir
Ay benim hedefime gelmissin bende 90 la çıktım yola. Keşke bu kilo verme işine daha erken baslasaydim neyse kısmet simdiymis. Ayrıca arada kacamaklar olur sen bu işi çözmüşsun zaten☺

Kizlar 14 ay once diyete basladigimda 90 kiloydum simdi 70 kiloyum insallah 57 yi gordugum gunlerde gelir
Cok iyi cnm gercekten büyük bir basari 20 kiloyu vermissin 13 kiloyuda elbette verirsin. Bende 4.5 ay emzirebilmistim ve 93.8 kiloydum oglum emmeyi biraktiginda bundan sonrasini hep kendi cabamla verdm. Emzirmis olmanin avantajini yasayabilmek nasip olmadi cnm.

Ay benim hedefime gelmissin bende 90 la çıktım yola. Keşke bu kilo verme işine daha erken baslasaydim neyse kısmet simdiymis. Ayrıca arada kacamaklar olur sen bu işi çözmüşsun zaten☺
Zararin neresinden dönersen kardir cnm benim senin kilo vermen icin en hayirli dönem buymus demekki. Seni takip ediyorm hirslisin ve basaricaksin

Zararin neresinden dönersen kardir cnm benim senin kilo vermen icin en hayirli dönem buymus demekki. Seni takip ediyorm hirslisin ve basaricaksin
Çok teşekkür ederim canım, kilo herkese sorun ama öyle bi noktaya geldimki ötesi yok. Kendimden nefret ettim mesela fotoğraflara bakıyorum hiç ben yokum hep eşim ve çocuklarım. Son noktam buymus. Haftasonu sebebiyle düzen biraz şaştı fazla yemedimde sadece saatler değişti. Akşam yemegimi 15 dk önce bitirdim mercimek çorbası ve kozlenmis biber domates yedim birazdan yürüyüşe çıkacağım. Yarışa 85 le baslayacam artık.

Çok teşekkür ederim canım, kilo herkese sorun ama öyle bi noktaya geldimki ötesi yok. Kendimden nefret ettim mesela fotoğraflara bakıyorum hiç ben yokum hep eşim ve çocuklarım. Son noktam buymus. Haftasonu sebebiyle düzen biraz şaştı fazla yemedimde sadece saatler değişti. Akşam yemegimi 15 dk önce bitirdim mercimek çorbası ve kozlenmis biber domates yedim birazdan yürüyüşe çıkacağım. Yarışa 85 le baslayacam artık.
Bende fotograflardan korkar olmustm cnm özellikle kollarimizin kalin olmasi fotograflarda iyice sisman gösteriyr bizleri. Ben haftasonu sinavdi temizlikti derken dengeyi kaybettim 79la baslicam sanirim

Allah bağışlasin kızını, inşallah hepimiz emegimizin karsiligini alırız. Ben normalde hiç şu İçmezdim şimdi aksatmiyorum artık bıktım kilodan. Bu sefer basaramazsam bidahada yapamam. Inan suan mideme kramplar giriyor çok açım oglumuda memeden kesmedim hala, iyice halsizlestiriyor beni. Ve biz de bir çocuk daha istiyoruz ama zayıflarsam tabi. 2. Hamilelik te çok cektim artık eskisi gibi olmak istemiyorum. Sizlerden feyz alıyorum iyiki bu topik var
amin canım cümlemizin kini inşallah. su icmek sagliktir zayıf şişman hep icmemiz gerekiyor..ben malesef çay içe içe büyüdüm :) 4 senedir su içme alışkanlığı kazandım sağlık için.bende çok bıktım kilomdan.zayiflayinca özenle secerek kiyafetler almak istiyorum esarplar vs. yani sismanim diye idareten aliyrm biseyler. ama bu hafta 2 parca alcam üstüme. Allaha ettiğim duanin haddi hesabi yok yardim et diye . kul boğazını tutamazsa dua niye kabul olunsun bende emziriyorum hemde çok. aç yatmak zayiflarken büyük yardımcı .

Ah canim ayni ben yaaa... 110 kg da iken kizimla hic fotograf cekilemedim. Simdi ise oglumla ve kizimla doya doya cekiliyorum resim. Hatira olsun kilolu olsam da diyorum...
ben de sabah tartilacagim....
galiba bende 85 lerle başlayacağım yarisa. Seninle ayni sayiliriz
ben de esimle iddiaya girdim. 14 gunluk b8r sure bizimkisi

Cok iyi cnm gercekten büyük bir basari 20 kiloyu vermissin 13 kiloyuda elbette verirsin. Bende 4.5 ay emzirebilmistim ve 93.8 kiloydum oglum emmeyi biraktiginda bundan sonrasini hep kendi cabamla verdm. Emzirmis olmanin avantajini yasayabilmek nasip olmadi cnm.

Ah ah o emzirmenin faydasini bir ben goremiyorum galiba....
ama diyet uyguladigimda tabiki faydasi var.
ama istikrari tutturamiyorum.tatliya daliyorum.
galiba hala regli olmadim ondandir diyorum kendi kendime

X