♥haftalık kilo verme yarışması♥

dun
Yeehuuuu kizlar cok heyecanliyim pazartesiye kadaren az 50 kisi olcaz sanirim yasasin birlikten kuvvet dogar kizlar gitsin kara yaglar gelsin fitt vucutlar:))))
topik topik dolanip link ile davet ettim insanlari ondan sonra gelenler oldu yine davet edecem. kalabalık güzel oluyor ya :)) ama malesef bazilari erken pes ediyor.

yee afiyet olsun Allah arkadaşına şifa versin

çok istikrarlisin 70 yien fazla.hedefe ulasinca yeni hedef koyariz. Evli misin canim çocuğun var mi. bu kilolari nasil aldin. benim bir kzm var. 105 le dogum yaptim. diyetini merak ettim gün ici nasil besleniyrsn tatlim

Son düzenleme:
dun

topik topik dolanip link ile davet ettim insanlari ondan sonra gelenler oldu yine davet edecem. kalabalık güzel oluyor ya :)) ama malesef bazilari erken pes ediyor.
Sbeden cim selamLar
Canım hergün menü paylaşımı zorunlu mu?
Yoksa sadece pazartesileri kilo bildirimi yapsak yeterli mi?
Tabi ki takip ediyorum, herşeyi okuyorum ama merak ettim
Çünkü 50 kişi olursak menüler birbirine girmez mi?

çok istikrarlisin 70 yien fazla.hedefe ulasinca yeni hedef koyariz. Evli misin canim çocuğun var mi. bu kilolari nasil aldin. benim bir kzm var. 105 le dogum yaptim. diyetini merak ettim gün ici nasil besleniyrsn tatlim
Şu an kaç kilosun canım?
Muhakkak yazdın ama kaçırdım sanırım

zorunlu değil canim. sadece bildirim zorunlu ama unutanida hemen silmeyecem. inan alisinca keyifli oluyor kalabalik. bende diger topikte zorlaniyrdum kalabalik diye bi alıştım hepsini tanir oldum zamanla. bidr amac sadece menu paylasmak degil tatli rekabet ortami ve sohbet tarzi

Canim akşam yürüyüşü yaptım şimdi geldim. Evet yeni hedeflerimizde olacak. Bende 102 de doğum yaptım 2 çocuğum var. Küçüğü yakında 2 yaşında olacak. 29 yaşındayım. Hamileliklerde kendimi kaybettim sonuç bu. Beslenmem şu sekilde: 7 de uyaniyorum hemen 2 bardak su ve 3 kuru kayısı tekrar su. Sonra kahvaltı 2 dilim light ekmek az peynir yada yumurta 3 zeytin domates salata. Ara yok. Öğlen sebze yemeği 2 dilim ekmek yoğurt salata. Arada 2 ceviz bir meyve. Akşam tekrar aynı menü yada 3 köfte 4 kaşık makarna gibi. 18:30 a kadar yemek olayı bitiyor ve sudan başka hicbirsey yok 3 litre su.

emeğine sağlık canim sen yazdikca okur bilgileniriz. ben bisey sormak istyrm. patlicani cok severim. 3 veya 4 günde 13 patlican yemistim ve iki kilo vermiştim. şok olmustum. sonra ogrendim ki ödem attiyormus. bilgin var mi
Canım tek tip beslenme ile yapılan diyetlerde verilen kiloların çoğunun geri alınmasının nedeni sadece ödem değil 3 gün sadece Patlıcan yersen 4. Gün normal beslenince Vücut ihtiyaçlarını karşılamak için o farklı besin gruplarını maksimum düzeyde depolar ki sen yine Patlıcan yersen başının çaresine bakabilsin bu yüzden şok diyetle 2 kilo versek sonra 3 kilo alırız

Iyi aksamlar kizlar menume dev edeyim
ara
2 yk menemen
1 d tt ekmek
1 kare bitter
aksam
3 yk menemen
2d ttekmek
2 hurma
yavas yvas aliscam insallah az yemege
sabah tartildim ve tam75 kilo geldim inanamadim

yok canım diyet degildi aylar once bir hafta kadar tika basa yedigimde oldu bu. hemde iki Tepside karniyarik yapmistim büyük boy bol malzmeli yaninda cokca ekmek.ve gün icinde ne istersem hatta o dönem kilo vermekteydim.bir hafta dinlenmeye gecmis gibi oldum gözümü doyurmaya çalışırken 2 kg kadr gitmisti

Evet Canım ben de zevkle takip ediyorum, tanımaya çalışıyorum
Rekabet de hepimizi heyecanlandırıyor gerçekten
Ben hafta sonları sallardım diyeti, bildiğin dikkat etmeye çalışıyorum, başlangıç kilom az olsun diye...
boyumuz aynı ama sen benden 10 kg daha azsın. Umarım arzu ettiğin kiloya ulaşırsın, ben de senin kilona inş

Iyi aksamlar kizlar menume dev edeyim
ara
2 yk menemen
1 d tt ekmek
1 kare bitter
aksam
3 yk menemen
2d ttekmek
2 hurma
yavas yvas aliscam insallah az yemege
sabah tartildim ve tam75 kilo geldim inanamadim
hiç birakmaya gelmiyor bende senin gibi firladim ama geri vermeye basladim.78 bucuktan 77 ye indim. sende bozma moralini canim yeni aldin hizli gider

inşallah herkes hirsli olur herkes zayiflar canim:))) olacaksin yeterki iste aramizda ol. sadece seninle boyum ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…