Bugun de boyle olsun canim yarin hafif gecirirsin dengelemis olursun insaallah:)))Slm kizlar cok yogun bi gün gecirdim bugün erkenden kalkip sinava gittim sinavdan dönünce ev islerine giristim tüm evi temizledim camlari sildim. Menüm karisik sacma sapan bisey oldu hic yazmicm bile
Hedefim 70 yani Dr öyle dedi ama ben 7 li rakamlara düştüğümde çok mutlu olacağım. Hayatımda ilk defa bu kadar kararliyim sizlerinde faydası var tesekkurler. Diyete başladığım günden beri tatlı hicbirsey yemiyorum. Akşam yemegimi 6 da yedim yarına kadar hiçbirşey yemeyecegim. Hedeflerimize ulasacagiz inşallah.hosgeldin canım. tebrik ederim güzel vermişsin darısı başımıza ben ayda 4 kilo versem sevinecem.hedefin kac
Ulasacagiz tabikiside korksun kilolar bizden hem yazin biraz dikkat etmeyle kendiliginden gider kilolar zaten ben yazin daha rahat diyet yapiyorum sahsenHedefim 70 yani Dr öyle dedi ama ben 7 li rakamlara düştüğümde çok mutlu olacağım. Hayatımda ilk defa bu kadar kararliyim sizlerinde faydası var tesekkurler. Diyete başladığım günden beri tatlı hicbirsey yemiyorum. Akşam yemegimi 6 da yedim yarına kadar hiçbirşey yemeyecegim. Hedeflerimize ulasacagiz inşallah.
Ewt cnm cok haklisin suan yorgunluktan kemiklerim aciyrBugun de boyle olsun canim yarin hafif gecirirsin dengelemis olursun insaallah:)))
Insan cok yorulunca neyr ssaldiracagini sasiriyo gercekten
Oys kiyamam canim brnim yaaEwt cnm cok haklisin suan yorgunluktan kemiklerim aciyr
Islak kek olsa bende yerdim cnm cok cok cok seviyorm. O yüzden de yapmiyorm :)Benimde gunum cok yogun gecti esimle abim koye gideceklerdi onlara yolluk hazirladim islak kek patatesli pay sutlu irmik tatlisi falan oglen de yegenim endoskopi oldu acilen midesi cok agrimis ona gittim simdi bizimkileri yolcu ettim ve ve vee ne yaptim yaptiklarimdan ayirmistim bi guzel cayla yedim((
Saol cnm Allah razi olsun. Haftaici calisiyorm bi haftasonu firsat bulabiliyorm temizlik icin oyüzden yapayimda kurtulayim dedim. İs cocuk ev diyet derlen cidden yipraniyorumyaOys kiyamam canim brnim yaa
Benimde ayak tabanlarim aciyo
EVet canim bende ne zamandir yapmiyordum en son oglusun dogum gununde hamurisi yapmistim 2 ay olmus ozlemisin yani napiyim :))Islak kek olsa bende yerdim cnm cok cok cok seviyorm. O yüzden de yapmiyorm :)
Ewet korksun kilolar zaten asla vazgeçmeyecegim ya gidecek ya gidecek. Dr 4 ay da 20 kg vereceksin dedi şimdilik daha çabuk gidiyor kilolar tabi duraklama dönemi olacaktır. Ne olursa olsun vazgeçmek yokUlasacagiz tabikiside korksun kilolar bizden hem yazin biraz dikkat etmeyle kendiliginden gider kilolar zaten ben yazin daha rahat diyet yapiyorum sahsen
HarekEtte bereket vardir canim aslinda ne kadar harrket edersek o kadar dinc oluruzSaol cnm Allah razi olsun. Haftaici calisiyorm bi haftasonu firsat bulabiliyorm temizlik icin oyüzden yapayimda kurtulayim dedim. İs cocuk ev diyet derlen cidden yipraniyorumyaama yinede cok mutluyum bugün
Er yada gec hedefimize ulasmadan asla birakmiyacagiz canim dr kontrolunde olman da ayri bi guzel tabikide canim:))Ewet korksun kilolar zaten asla vazgeçmeyecegim ya gidecek ya gidecek. Dr 4 ay da 20 kg vereceksin dedi şimdilik daha çabuk gidiyor kilolar tabi duraklama dönemi olacaktır. Ne olursa olsun vazgeçmek yok
Ewt cnm bencedeHarekEtte bereket vardir canim aslinda ne kadar harrket edersek o kadar dinc oluruz
Sağol canim daha dis cok yandik :/Cok gecmis olsun canim kizina cocuklarin hastalanmasina cok uzuluyorum ama disleri tamamlaninca daha rahatliyolar yavrular:)))
yarin sinav yok mu. bende öğlen sonu sinavdaydim evim cok dagildi yarin 3 ten sonra eve girecem islere. :)Slm kizlar cok yogun bi gün gecirdim bugün erkenden kalkip sinava gittim sinavdan dönünce ev islerine giristim tüm evi temizledim camlari sildim. Menüm karisik sacma sapan bisey oldu hic yazmicm bile