Günaydın canım.kızlar günaydın aramızda bayağı öğretmen ve öğrenci var anladığım kadarıyla. ben de hem öğretmenim hem öğrenci
Çok ayakta kalıyorsan o yapar canım.
Ben de hem yürüyüş yaptığım hem okulda nöbetçi olduğum günler öyle oluyorum.
Ya bebek olunca çok zor oluyor allah yardımcın olsun canım.
Çok sıkmadan yormadan kendini yap işlerini tatlım
kızlar günaydın aramızda bayağı öğretmen ve öğrenci var anladığım kadarıyla. ben de hem öğretmenim hem öğrenci
ah be güzelim bir de senin gibi zayıflasam süper olacakGünaydın canım.
Evet ben de öğretmenim
bende okulda çok dersim olduğunda veya nöbetim varsa yanıma hurma alıyorum kan şekerim düşüceğini hissettiğim anda bir tane yiyiyorum. Buda tatlı krizini ve yemeklere saldırmamı önlüyor ama en fazla 3 taneben yanıma sandviç alıyorum evde hazırladım şimdie :) beklerken yiyeceğim öneririm
Kaç kilosun ki canımah be güzelim bir de senin gibi zayıflasam süper olacak
Hurma hakkaten mükemmel bi şey ya em doğal hem de şeker takviyesi için 3 4 tanesi rahat rahat yetiyorbende okulda çok dersim olduğunda veya nöbetim varsa yanıma hurma alıyorum kan şekerim düşüceğini hissettiğim anda bir tane yiyiyorum. Buda tatlı krizini ve yemeklere saldırmamı önlüyor ama en fazla 3 tane
Hurma hakkaten mükemmel bi şey ya em doğal hem de şeker takviyesi için 3 4 tanesi rahat rahat yetiyor
bayanlar benim size tavsiyem eğer hızlı bir şekilde ve kalıcı kilo vermek istiyorsanız içinde şeker olan karbonhidratlı her türlü yiyecekten uzak durmalısınız hurma da dahil örnek vermek gerekirse bütün kuru meyveler bütün ekmek çeşitleri bütün pirinç ve bulgur çeşitleri ,kahvaltılık gevreklerin hepsi , diyet adı altında satılan tüm atıştırmalıklar. Bu saydıklarımı tüketmediğiniz zaman leptin hormonunuzun seviyesi yükselir ve yüksek kalır yüksek kaldığı sürece vücut hızla yağ yakar.
Azi disleri ciktimi cnm onlar cikiyo olabilir mi?fantastikaaa moralim bozuldu kizimin durduk yere ateşi yükselmeye basladi ense boyun sirt daha çok yaniyo ama 38 veya kusurati filandir neden boyle oldu acaba offf. hastada degil anne yüreği cok zor. ayagimda suan gec uyuyum bari kontrol edeym
o zamanda diyet çekilmez oluyor beziyorum bıkıyorum ortada diyetmiyet kalmıyor.diyet sonrası miktarını ayarlayamıyorumbayanlar benim size tavsiyem eğer hızlı bir şekilde ve kalıcı kilo vermek istiyorsanız içinde şeker olan karbonhidratlı her türlü yiyecekten uzak durmalısınız hurma da dahil örnek vermek gerekirse bütün kuru meyveler bütün ekmek çeşitleri bütün pirinç ve bulgur çeşitleri ,kahvaltılık gevreklerin hepsi , diyet adı altında satılan tüm atıştırmalıklar. Bu saydıklarımı tüketmediğiniz zaman leptin hormonunuzun seviyesi yükselir ve yüksek kalır yüksek kaldığı sürece vücut hızla yağ yakar.
şimdilik 69 ama 60 olmayı hedefliyorum boyum 1.73. senin de okadardı sanırsam dimi?Kaç kilosun ki canım
Evet canım boyumuz aynı.şimdilik 69 ama 60 olmayı hedefliyorum boyum 1.73. senin de okadardı sanırsam dimi?
ah be canım bilmem mi bunların hepsini detaylıca biliyorum da naparsın seviyorum tatlıyı. gün de bir iki hurma bir iki kuru kayısı yiyorum zatenbayanlar benim size tavsiyem eğer hızlı bir şekilde ve kalıcı kilo vermek istiyorsanız içinde şeker olan karbonhidratlı her türlü yiyecekten uzak durmalısınız hurma da dahil örnek vermek gerekirse bütün kuru meyveler bütün ekmek çeşitleri bütün pirinç ve bulgur çeşitleri ,kahvaltılık gevreklerin hepsi , diyet adı altında satılan tüm atıştırmalıklar. Bu saydıklarımı tüketmediğiniz zaman leptin hormonunuzun seviyesi yükselir ve yüksek kalır yüksek kaldığı sürece vücut hızla yağ yakar.
40 beden giyiyorum. avantajım kiloyu her yerimden alıp veriyorum. eşit dağılıyor yani. ne avantaj ama nasılda kendimi kandırıyorum bakEvet canım boyumuz aynı.
Kaç beden giyiyorsun şimdi