♥haftalık kilo verme yarışması♥

Cok ayaktayim hemde duvar sil kanepe sil cam perde. Hergun bir oda yapmaya calisiyorum.ama yatak odasi 2 gun surecek gibi....
Istesemde birden yapamiyorum. Ayaklarima yapisan bir oglum. Daginiklikta ziplayam bir kizim ve grip bir esim var. Ne kadar olursa artik.

Hurma hakkaten mükemmel bi şey ya em doğal hem de şeker takviyesi için 3 4 tanesi rahat rahat yetiyor

bayanlar benim size tavsiyem eğer hızlı bir şekilde ve kalıcı kilo vermek istiyorsanız içinde şeker olan karbonhidratlı her türlü yiyecekten uzak durmalısınız hurma da dahil örnek vermek gerekirse bütün kuru meyveler bütün ekmek çeşitleri bütün pirinç ve bulgur çeşitleri ,kahvaltılık gevreklerin hepsi , diyet adı altında satılan tüm atıştırmalıklar. Bu saydıklarımı tüketmediğiniz zaman leptin hormonunuzun seviyesi yükselir ve yüksek kalır yüksek kaldığı sürece vücut hızla yağ yakar.

Normal meyvelerde buna dahil o zaman.
Mesela sabah kahvaltimi ben
1 kalin dilim karpuz ve lor peyniri ile yaptim...

Selam bayanlar
sabah
1 has yum
1kk peynir
az bal 1 ck
1d tt ekmek
ogle evdeydim
3 yk menemen
1 d tt ejmek

o zamanda diyet çekilmez oluyor beziyorum bıkıyorum ortada diyetmiyet kalmıyor.diyet sonrası miktarını ayarlayamıyorum birde benim ailemde bir kaç kişide böbrek rahatsızlığı var karbonhitrat yeteri miktarda alınmayıp böbrek yükünü artımak istemiyorum.

ah be canım bilmem mi bunların hepsini detaylıca biliyorum da naparsın seviyorum tatlıyı. gün de bir iki hurma bir iki kuru kayısı yiyorum zaten yoksa rüyama bile girer tatlılar o derece yani

Kızlar menum hic iyi degil bugun. Ogle civari bir cornet dondurma aksam da izgara tavuk ve ayran. Spor olarak iyi bir gundu. 30 dakika plates 1 saat yuruyus ve 100 sguat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…