Yoo gercekten avantajli bir durum bu. Bide vucut olculerini al cok iyi oluyor o40 beden giyiyorum. avantajım kiloyu her yerimden alıp veriyorum. eşit dağılıyor yani. ne avantaj ama nasılda kendimi kandırıyorum bak
Ayy ben 69 kilo alsam 40 beden pantolona zor girerim, benim alt tarafta birikiyor tüm kilolar pufff40 beden giyiyorum. avantajım kiloyu her yerimden alıp veriyorum. eşit dağılıyor yani. ne avantaj ama nasılda kendimi kandırıyorum bak
hoşgeldin canım ekliyorum.Bende katılmak istiyorum. link atmışsınız konumuza.
boy: 1,58
hedef kilo : 60
sagol canim haklisin o zaman bana gülmek haram olurdu. azi diş cikaricak sanirimGecmis olsun canim siksikda ateslene bilirdi sukret oyle cocuklarda var benim ortanca oyleydi cok zor anlatamam
çıkmadı canım demekki onlar çıkacak en azından sebebini bilmek rahatlattı. insanin aklina bin türlü şey geliyor.Allah korusunAzi disleri ciktimi cnm onlar cikiyo olabilir mi?
aramiza hoşgeldin :) inşallah başarılı oluruz. bizi bilgilendirmenden mutluluk duyarım.boyunu ve hedef kilonu yazar mısın listeye ekleyecegim.merhaba bayanlar ben gıda teknolojisi mezunuyum şu an diyetisyen olmaya hazırlanıyorum birçok arkadaşımın zayıflamasını sağladım fakat bu sınav stresleri yüzünden çok abur cubur tükettim ve 8 ay gibi bir sürede 5 kilo aldım malum yaz geliyor yoğun bir tempo ile 8 kilo vericem bu forum konusunu çok beğendim iyi bir düşünce haftalık yarışma olması tebrik ederim :) birbirimize destek olursak daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Spor ve beslenme konusunda bende size katkı sağlamak isterim herkese iyi şanslar...
emeğine sağlık canim sen yazdikca okur bilgileniriz. ben bisey sormak istyrm. patlicani cok severim. 3 veya 4 günde 13 patlican yemistim ve iki kilo vermiştim. şok olmustum. sonra ogrendim ki ödem attiyormus. bilgin var mibayanlar benim size tavsiyem eğer hızlı bir şekilde ve kalıcı kilo vermek istiyorsanız içinde şeker olan karbonhidratlı her türlü yiyecekten uzak durmalısınız hurma da dahil örnek vermek gerekirse bütün kuru meyveler bütün ekmek çeşitleri bütün pirinç ve bulgur çeşitleri ,kahvaltılık gevreklerin hepsi , diyet adı altında satılan tüm atıştırmalıklar. Bu saydıklarımı tüketmediğiniz zaman leptin hormonunuzun seviyesi yükselir ve yüksek kalır yüksek kaldığı sürece vücut hızla yağ yakar.
hoşgeldin canım ekliyorum :)günaydın
boyum:1.58 cm
kilom:54.6 kg
hedefim:50 kg
hosgeldin canım ekliyorum :)Merhabalar. boyum 153 hedefim 47 kilo olmak.
hoşgeldin canim ekliyorumBoy: 1.69
Kilo:62
Hedef:55 !
vodf canım. cepnet haftalik olani. facede fotolar yavas açılıyor sirkeli bezle sildim onun yerine limonlu su içtim ateş düşürücü içtim belki sutumden gecer dedim kendi istemiyr çünküAa hangi operator o ya 6tl ye sinirsiz iyiymis valla.
Gecmis olsun cocuguna bu arada sirkeli bez koy istersen alnina, yuzunu boynunu kollarini sil o bezle
Olur bak almadım hiç ölçü daha önce mantıklıymış sağolYoo gercekten avantajli bir durum bu. Bide vucut olculerini al cok iyi oluyor o
hosgeldin canım. tebrik ederim güzel vermişsin darısı başımıza ben ayda 4 kilo versem sevinecem.hedefin kacBen 4 mayısta diyetisyene giderek başladım bu yolculuğa. 1.73 boy ve 90.4 düm. Diyetin 11. Gününde tekrar gittim. 3.5 kilo vermisim 86.9 dum. 1 hafta daha geçti tartı 85.5 gösteriyor yani nerdeyse 5 kilo verdim 18 günde. Aç uyuyorum az yiyorum inşallah basaracagim hedef 70.
aramıza hosgeldin :)Merhaba bayanlar yeni katildim araniza:) kilom 66 boyum 1.66cm hedefim 57
Cok gecmis olsun canim kizina cocuklarin hastalanmasina cok uzuluyorum ama disleri tamamlaninca daha rahatliyolar yavrular:)))çıkmadı canım demekki onlar çıkacak en azından sebebini bilmek rahatlattı. insanin aklina bin türlü şey geliyor.Allah korusun