hoşgeldin canım ekliyorumbende katılmak istiyorum boyum 160 cm hedefim 50 kilo
Gecmis olsun canim siksikda ateslene bilirdi sukret oyle cocuklarda var benim ortanca oyleydi cok zor anlatamambizim ates en son gecen sene haziran gibi asida çıkmıştı. icim o kadar Üzgün ki inşallah bişey olmaz bizde de calpol var iyiki hatirlattin babasi gelince uyaniyor o ara veriyim zaten üstünü örttürmyr tulumda giymez.
Ben 4 mayısta diyetisyene giderek başladım bu yolculuğa. 1.73 boy ve 90.4 düm. Diyetin 11. Gününde tekrar gittim. 3.5 kilo vermisim 86.9 dum. 1 hafta daha geçti tartı 85.5 gösteriyor yani nerdeyse 5 kilo verdim 18 günde. Aç uyuyorum az yiyorum inşallah basaracagim hedef 70.canim hoşgeldin boy ve hedef kilo yazar misin
Evet aynen oyle ne kadar cignersek o kadar iyi.sindirim ağızda başlar ne kadar çiğnersek o kadar yapismaz yaglar diye biyrm. amin canim insllah. benim babamda yer kilo ayni ama karni büyüdü gec saat yemekten ama birakti artık
tamam canım. bende genelde haftalik sinirsiz cepnet aliyrm 6 tl ye. evdeki neti 6 ayligina dondurduk. bide aylik 1 gb geliyo
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için.Gerçekten bravo diyorum sana. Şeyi merak ediyorum yaa Ben 4 kilo vermeme rağmen kalça basen üst bacak incelmedi bir türlü. Bir spor aleti falan kullandın mı yoksa sadece yürüyüş-squat mı yaptın. Cevabını merakla bekliyoruuum.
Çok çok teşekkür ederim canım benim.Maşallah maşallah süper görünüyorsun,başarın içinde tebrikler gerçekten..
Bende birgün böyle sözler duymayı o kadar çok istiyorum ki, senin gibi böyle zayıflayanları gördükçe daha çok hırslanıyorum
Sanırım bu sefer kendim için yapacağım kendime beni ispatlayacağım :))
zayıflayınca korkum bacaklarımın kalması özellikle iç taraf biraz açık olsa ne olurki(
Cümlemize maaşallah subhanallah olsun inşaallah.Masallah canim cok hos olmussun darisi basimiza ins.zaten azmine ve iradene hep hayran oldum.birazda ben oyle olabilsem keske.
Teşekkür ederim canım.Tebrik ederim arkadaşım azimliymişsinn şimdi kaç kilosun.
su321 .!.:Günaydıııınnnnnn hepimize hayırlı günler olsun inşaallah...
Bugün 6 da uyandım kızlar çok dinç hissediyorum kendimi.
Biraz plates yaptım kahvaltımı yaptım saç ve cilt maskemi yaptım beklemedeyim şimdi
Evet ya baktım uykumu almışım yatıp durmanın alemi ne dedim.Bayagi erkencisin canim. Masaallah sana yani. Ben de simdi ev islerine giriyorum.
menu bildirimine buhun bende baslayacagim
Evet ya baktım uykumu almışım yatıp durmanın alemi ne dedim.
Diğer ev eşrafının uyanmasını bekliyorum
Ev işlerinin sabahtan hallet öğle sonuna da çay kahve keyfi yaparsın ohh mis
Çok ayakta kalıyorsan o yapar canım.Ah canim oyle buyuk temizlik yapiyorum suan
heryer daginik.pazaryesiye anca biter gibi. Malum kucuk cocuk olunca ancak.
ya ben is yapip yorulunca sabaha elim yuzum sisiyor. Odem tuyuyorum yorgunluktan.