♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gecmis olsun canim siksikda ateslene bilirdi sukret oyle cocuklarda var benim ortanca oyleydi cok zor anlatamam

Hayirli geceler kizlar uyumam lazim yarin benim icin yeni bir donem baslicak dinlenmem lazim allah rahatlik versin hepinize

merhaba bayanlar ben gıda teknolojisi mezunuyum şu an diyetisyen olmaya hazırlanıyorum birçok arkadaşımın zayıflamasını sağladım fakat bu sınav stresleri yüzünden çok abur cubur tükettim ve 8 ay gibi bir sürede 5 kilo aldım malum yaz geliyor yoğun bir tempo ile 8 kilo vericem bu forum konusunu çok beğendim iyi bir düşünce haftalık yarışma olması tebrik ederim :) birbirimize destek olursak daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Spor ve beslenme konusunda bende size katkı sağlamak isterim herkese iyi şanslar...

Iyi geceler kizlar. Ay cok şükür paketim yenilendi...
ve sahalara döndüm kilo almış olarak pazartesi hepberaber gorecez. Diyet yapamadim. Bahar temizligine basladim. Pazartesiye kadar bitiririm umarim.
O zaman daha aktif olurum.
Uyku zamaniiiii

Bu arada gecmisi okuyayim dedim ama 10 sayfa okudum. Sonra bıraktım. Coookkk birikmiş

canim hoşgeldin boy ve hedef kilo yazar misin
Ben 4 mayısta diyetisyene giderek başladım bu yolculuğa. 1.73 boy ve 90.4 düm. Diyetin 11. Gününde tekrar gittim. 3.5 kilo vermisim 86.9 dum. 1 hafta daha geçti tartı 85.5 gösteriyor yani nerdeyse 5 kilo verdim 18 günde. Aç uyuyorum az yiyorum inşallah basaracagim hedef 70.

sindirim ağızda başlar ne kadar çiğnersek o kadar yapismaz yaglar diye biyrm. amin canim insllah. benim babamda yer kilo ayni ama karni büyüdü gec saat yemekten ama birakti artık
Evet aynen oyle ne kadar cignersek o kadar iyi.

tamam canım. bende genelde haftalik sinirsiz cepnet aliyrm 6 tl ye. evdeki neti 6 ayligina dondurduk. bide aylik 1 gb geliyo

Aa hangi operator o ya 6tl ye sinirsiz iyiymis valla.
Gecmis olsun cocuguna bu arada sirkeli bez koy istersen alnina, yuzunu boynunu kollarini sil o bezle

Günaydıııınnnnnn hepimize hayırlı günler olsun inşaallah...
Bugün 6 da uyandım kızlar çok dinç hissediyorum kendimi.
Biraz plates yaptım kahvaltımı yaptım saç ve cilt maskemi yaptım beklemedeyim şimdi

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için.
Hiç alet kullanmadım ben başlarda leslie sguat sonlara doğru yürüyüş sguat.
Üst bacak hiç incelmez benim diyordum 70 ten 53 e indi şükür

Çok çok teşekkür ederim canım benim.
Spor yaparsan kalmıyor tatlım her taraftan gidiyor.
Biz sülale olarak iri yapılıyızdır.Babam dedi ki kızım ne kadar uğraşırsan uğraş o basen ve bacaklar incelmez bizde genetik bu dedi. Hırslıyımdır bide ben sen misin onu diyen şimdi 36-38 civarı giyiyorum

Masallah canim cok hos olmussun darisi basimiza ins.zaten azmine ve iradene hep hayran oldum.birazda ben oyle olabilsem keske.
Cümlemize maaşallah subhanallah olsun inşaallah.
Olursun canım benim yazın daha fazla hareket daha fazla sıvı ve ter atma ile bu iş tamamdır

Bayagi erkencisin canim. Masaallah sana yani. Ben de simdi ev islerine giriyorum.
menu bildirimine buhun bende baslayacagim

Bayagi erkencisin canim. Masaallah sana yani. Ben de simdi ev islerine giriyorum.
menu bildirimine buhun bende baslayacagim
Evet ya baktım uykumu almışım yatıp durmanın alemi ne dedim.
Diğer ev eşrafının uyanmasını bekliyorum
Ev işlerinin sabahtan hallet öğle sonuna da çay kahve keyfi yaparsın ohh mis

Evet ya baktım uykumu almışım yatıp durmanın alemi ne dedim.
Diğer ev eşrafının uyanmasını bekliyorum
Ev işlerinin sabahtan hallet öğle sonuna da çay kahve keyfi yaparsın ohh mis

Ah canim oyle buyuk temizlik yapiyorum suan
heryer daginik.pazaryesiye anca biter gibi. Malum kucuk cocuk olunca ancak.
ya ben is yapip yorulunca sabaha elim yuzum sisiyor. Odem tuyuyorum yorgunluktan.

Ah canim oyle buyuk temizlik yapiyorum suan
heryer daginik.pazaryesiye anca biter gibi. Malum kucuk cocuk olunca ancak.
ya ben is yapip yorulunca sabaha elim yuzum sisiyor. Odem tuyuyorum yorgunluktan.
Çok ayakta kalıyorsan o yapar canım.
Ben de hem yürüyüş yaptığım hem okulda nöbetçi olduğum günler öyle oluyorum.
Ya bebek olunca çok zor oluyor allah yardımcın olsun canım.
Çok sıkmadan yormadan kendini yap işlerini tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…