♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam kizlar bende katilmak istiyorum cok ihtiyacim var diger topigw girdim burayi gordum ben geri donmek istiyorum bazi tanidik isimler gordum ozledim sizi kizlar bazi nedenlerden diyetten koptum ama yola devam uzulmek yok sbedencim bende varim benide eklermisin ozledim seni
hosgeldin canim bekliyordum seni iyiki geldin bizde seni ozledik :))pes yok devam devam

fantastikaaa fantastikaaa moralim bozuldu kizimin durduk yere ateşi yükselmeye basladi ense boyun sirt daha çok yaniyo ama 38 veya kusurati filandir neden boyle oldu acaba offf. hastada degil anne yüreği cok zor. ayagimda suan gec uyuyum bari kontrol edeym

fantastikaaa fantastikaaa moralim bozuldu kizimin durduk yere ateşi yükselmeye basladi ense boyun sirt daha çok yaniyo ama 38 veya kusurati filandir neden boyle oldu acaba offf. hastada degil anne yüreği cok zor. ayagimda suan gec uyuyum bari kontrol edeym
Uyurken ince giydir ve uzerini fazla ortme belkide gecer benim oglaninda oyle oluyor tamam hasta olcak diyorum bazen sonra atlatiyor ama ben dolven veriyorum ne yapayim gece cok cikar diye korkuyorum ise yariyor

Insallah edinicez ya yapan nasil yapiyor alistiktan sonra kolayca oluyor demek ki. Benim babam her oturusta nerdeyse 1 ekmek yer ama cok yavas yiyor ve acikmadan asla bir seyler yemiyor ve benden zayif su an :KK53:
Nasil yedigimiz de cok onemli yani.

Aliriz insallah emeklerimizin karsiligini:KK5:
:KK19: sindirim ağızda başlar ne kadar çiğnersek o kadar yapismaz yaglar diye biyrm. amin canim insllah. benim babamda yer kilo ayni ama karni büyüdü gec saat yemekten ama birakti artık:KK54:

Bu arada ben telefondan giriyorum evde internetimiz yok. Paketimin bitmesine yakin haber veririm ama bazen zirt diye farkina varmadan bitebiliyor. O zamanlar bildirim yapamazsam cikarmayin lutfen listeden. Paketim yenilenir yenilenmez gelirim ben
tamam canım. bende genelde haftalik sinirsiz cepnet aliyrm 6 tl ye. evdeki neti 6 ayligina dondurduk. bide aylik 1 gb geliyo

Uyurken ince giydir ve uzerini fazla ortme belkide gecer benim oglaninda oyle oluyor tamam hasta olcak diyorum bazen sonra atlatiyor ama ben dolven veriyorum ne yapayim gece cok cikar diye korkuyorum ise yariyor
bizim ates en son gecen sene haziran gibi asida çıkmıştı. icim o kadar Üzgün ki inşallah bişey olmaz bizde de calpol var iyiki hatirlattin babasi gelince uyaniyor o ara veriyim zaten üstünü örttürmyr tulumda giymez.

X