- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
geçen sene bi 10 kilo vermiştim dışardan yemeyi kesmek çok etkili olmuştu. okula da sandviç götürüyorum hem cebe de faydalı :)Bende sandovic hazirliyayim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen sene bi 10 kilo vermiştim dışardan yemeyi kesmek çok etkili olmuştu. okula da sandviç götürüyorum hem cebe de faydalı :)Bende sandovic hazirliyayim bari
marul domates peynir salatalık :) kepek ekmeği arasına. okulum uzakta baya erken çıkmam lazım orda yicem :)Sandovicin neyli canim ilham almak icin sorayim dedim
Oglun büyümüs masallah benimkide 15 aylik oldu ilk disi cok sükür bu ay cikti amma da gec kaldi yani korkmaya baslamistmBende sandovic hazirliyayim bari
hosgeldin canim bekliyordum seni iyiki geldin bizde seni ozledik :))pes yok devam devamSelam kizlar bende katilmak istiyorum cok ihtiyacim var diger topigw girdim burayi gordum ben geri donmek istiyorum bazi tanidik isimler gordum ozledim sizi kizlar bazi nedenlerden diyetten koptum ama yola devam uzulmek yok sbedencim bende varim benide eklermisin ozledim seni
Neyli yapsam peynir domates iyi olur yageçen sene bi 10 kilo vermiştim dışardan yemeyi kesmek çok etkili olmuştu. okula da sandviç götürüyorum hem cebe de faydalı :)
Her cocuk ozeldir unutma benimki 22 aylik oldu ve cok hareketli ona cok zaman ayirmam gerekiyor sagolsunOglun büyümüs masallah benimkide 15 aylik oldu ilk disi cok sükür bu ay cikti amma da gec kaldi yani korkmaya baslamistm
Sinavda birbiriyle fisfis fisildasan ve topuklu ayakkabi giyip tikir tikir gürültü yapan gözetmenlere sinir sinir sinir oluyormya :)marul domates peynir salatalık :) kepek ekmeği arasına. okulum uzakta baya erken çıkmam lazım orda yicem :)
Sbedencim buradayim senin topiginde veririmhosgeldin canim bekliyordum seni iyiki geldin bizde seni ozledik :))pes yok devam devam
topuklu giymem ağzımı bile açmam :)Sinavda birbiriyle fisfis fisildasan ve topuklu ayakkabi giyip tikir tikir gürültü yapan gözetmenlere sinir sinir sinir oluyormya :)
Ben hic topulu giymem herzaman spor normaldede fisirtida yok plmaz oyle sey yazikSinavda birbiriyle fisfis fisildasan ve topuklu ayakkabi giyip tikir tikir gürültü yapan gözetmenlere sinir sinir sinir oluyormya :)
Bende öylesine okuyorm iste isletme atraksiyon olsum diye :)topuklu giymem ağzımı bile açmam :)
ikinci üni fln mıBende öylesine okuyorm iste isletme atraksiyon olsum diye :)
Uyurken ince giydir ve uzerini fazla ortme belkide gecer benim oglaninda oyle oluyor tamam hasta olcak diyorum bazen sonra atlatiyor ama ben dolven veriyorum ne yapayim gece cok cikar diye korkuyorum ise yariyorfantastikaaa moralim bozuldu kizimin durduk yere ateşi yükselmeye basladi ense boyun sirt daha çok yaniyo ama 38 veya kusurati filandir neden boyle oldu acaba offf. hastada degil anne yüreği cok zor. ayagimda suan gec uyuyum bari kontrol edeym
Hmm cok guzel sinavin da basarilar dilerim okumak guzeldir ben ikinciyi okumak isterdim ama olmadi kimbilir daha sonraBende öylesine okuyorm iste isletme atraksiyon olsum diye :)
sindirim ağızda başlar ne kadar çiğnersek o kadar yapismaz yaglar diye biyrm. amin canim insllah. benim babamda yer kilo ayni ama karni büyüdü gec saat yemekten ama birakti artıkInsallah edinicez ya yapan nasil yapiyor alistiktan sonra kolayca oluyor demek ki. Benim babam her oturusta nerdeyse 1 ekmek yer ama cok yavas yiyor ve acikmadan asla bir seyler yemiyor ve benden zayif su an
Nasil yedigimiz de cok onemli yani.
Aliriz insallah emeklerimizin karsiligini
tamam canım. bende genelde haftalik sinirsiz cepnet aliyrm 6 tl ye. evdeki neti 6 ayligina dondurduk. bide aylik 1 gb geliyoBu arada ben telefondan giriyorum evde internetimiz yok. Paketimin bitmesine yakin haber veririm ama bazen zirt diye farkina varmadan bitebiliyor. O zamanlar bildirim yapamazsam cikarmayin lutfen listeden. Paketim yenilenir yenilenmez gelirim ben
hoşgeldin canım ekledimSelam benide alırmısınız
bizim ates en son gecen sene haziran gibi asida çıkmıştı. icim o kadar Üzgün ki inşallah bişey olmaz bizde de calpol var iyiki hatirlattin babasi gelince uyaniyor o ara veriyim zaten üstünü örttürmyr tulumda giymez.Uyurken ince giydir ve uzerini fazla ortme belkide gecer benim oglaninda oyle oluyor tamam hasta olcak diyorum bazen sonra atlatiyor ama ben dolven veriyorum ne yapayim gece cok cikar diye korkuyorum ise yariyor