Yok canım rahat rahat sorabilirsin seve seve cevaplarım aynı yollardan ben de geçtim bilirim.
Boyum 172 kilom 60.
99 dan düştüm. eylül ayında başlamıştım nisanda hedefime ulaştım.
Spor ilk 3 ay hiç yapmadım hareket etmekten nefret eden biriyim çünkü.Birde kilo aşırı olunca iki adımda tıkanırdım.
20 kilo kadar verince başladım spora.Leslie yaptım ilk zamanlar plates yaptım. Verilen kilo çok olunca illa ki sarkma olacaktı bunun için git git sporu arttırdım.
Özellikle sguat çok işe yaradı bende iç bacak sıkılaştırmada.Üst bacağım çok kalındı çünkü.Şimdilerde her gün tempolu yürüyüş yapıyorum.
Yemek hep 2 öğün yedim.Akşamı baya erken yedim karnım yatarken guruldamıyorsa sorun var demektir.
Haftada bir gün ödül günüm saat farketmeden miktar olmadan çatlayana kadar yediğimi bilirim.
Bi soru da ben sorabilir miyim?Yok canım rahat rahat sorabilirsin seve seve cevaplarım aynı yollardan ben de geçtim bilirim.
Boyum 172 kilom 60.
99 dan düştüm. eylül ayında başlamıştım nisanda hedefime ulaştım.
Spor ilk 3 ay hiç yapmadım hareket etmekten nefret eden biriyim çünkü.Birde kilo aşırı olunca iki adımda tıkanırdım.
20 kilo kadar verince başladım spora.Leslie yaptım ilk zamanlar plates yaptım. Verilen kilo çok olunca illa ki sarkma olacaktı bunun için git git sporu arttırdım.
Özellikle sguat çok işe yaradı bende iç bacak sıkılaştırmada.Üst bacağım çok kalındı çünkü.Şimdilerde her gün tempolu yürüyüş yapıyorum.
Yemek hep 2 öğün yedim.Akşamı baya erken yedim karnım yatarken guruldamıyorsa sorun var demektir.
Haftada bir gün ödül günüm saat farketmeden miktar olmadan çatlayana kadar yediğimi bilirim.
Rica ederim tatlım.Canim cevabin için cok tesekkur ederim..
bu iki öğün yemek her zaman mi boyleydi yoksa diyet seklin mi buydu?
Yani diyetten sonra mi böyle beslenmeye basladin?
Duraklama dönemini çok yiyerek atlattım canım.Bi soru da ben sorabilir miyim?Duraklama dönemlerini nasıl atlattın ben pes etmekten çok korkuyorum şu ara
Rica ederim tatlım.
Ben hep iki öğün yedim canım ya sabah akşam yani.
Ama her insana uymayabiliyor işte ben 2 öğün yiyerek kilo verebildim bazıları da 6 öğün yiyerek verebiliyor.
Yatarken midende açlık hisset yeter canım o yetiyor zaten.Haklısın ben de iki ogunde dayanamam akşam zivanadan çıkarım. 5 öğün ancak pakliyor beni valla:)
Yatarken midende açlık hisset yeter canım o yetiyor zaten.
yumurta süt tavuk bunları sınırsız ye ertesi güne eksi çıkarsın muhakkak
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAldım tuyolari cebime koydum canim ictenligin için teşekkür ederim. Bunlari unutmayacağım inşallah. .
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
İstersen bi ara önce ve sonra fotosu da atabilirim
Becerebilirsem atarım şimdiCokkk isterim:)))
su çok istikrarli içimi açıyor . sporunu disiplince yapardi devamda ediyor hayranimCanim cevabin için cok tesekkur ederim..
bu iki öğün yemek her zaman mi boyleydi yoksa diyet seklin mi buydu?
Yani diyetten sonra mi böyle beslenmeye basladin?
aramızaBen de katılabilir miyim? Aktif bir yarışmaya çok ihtiyacım var çünkü kilo vermemde duraklama dönemindeyim.
Hedefim 55, boyum 173 cm. Kilomu da dediğiniz tarihte yazarım, en son 61,7 idi
Teşekkür ederim canım benimsu çok istikrarli içimi açıyor . sporunu disiplince yapardi devamda ediyor hayranim
Hoşbuldum. =) Ah inşallah gitmiyor bundan sonra bakalım yarışarak gider belkiaramıza
hoşgeldin canım. 6 7 kilo fazla değil verirsin inşallah
Waawww super otesi fıstık olmuşsun. Tebrik ederim. Bacaklar taş olmus valla onceki halinden eser yok:))
senin yine iyi canim ya benim durum bi sürü kilo vermem gerekiyor of ofHoşbuldum. =) Ah inşallah gitmiyor bundan sonra bakalım yarışarak gider belki