ateşleneme sinir olmuyor haplarıda ben kullanmak istemedimAyy çok erken Allah yardımcın olsun. Şimdi drlar hapla falan bu dönemi uzatıyo diye biliyorum.Ateşlenmede oluyor mu? ben zaten sıcakta alev alırım menopoz dönemimi düşünemiyorum
söylecek söz yok bence çok güzel bir gün geçirmişsin
Bu günki menün süper cnm. Sporunda gayet basarili. Isteyince yapabiliyorsun devamini da görmeyi diliyorum. Takipteyim cnmBugünün özeti
Sabah
2 b limonlu su
3 y.k nesfit
1 y.k yulaf ezmesi
Süt
Ara
5 yeşil erik
Ara
Zrncefilli Türk kahvesi
Ogle
6 y.k tavuklu yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yogurt
Yağsız salata
Ara
1 y.k. kadar dut kurusu
Cay
1 tane yemlik
Aksam
5 y.k koyun yoğurduna yesillik ve 1 dilim çavdar ekmeği dograyip yedim
Spor
1 saat yürüyüş
15 mekik
6 leg raise
10 sn plank
Su son 3 hareketin zamanla artacagi bir program uyguluyorum..
bugün
sabah
4 hurma
öğle
yumurta
yoğurt+yeşil mercimek soğuk çorba yaptım
ara
200gr çilek
akşam
bol yeşillikli nohut salatası
akşamda buaralar canım çilek istiyor 200gr yerim galiba
Sabah
Sade nescafe
Ögle
Yarim karniyarik
1.5 kase cacik
2 ekler
Aksam
Biraz cigköfte
2 bardak salgam
Spor
30 dk eliptik bisiklet
100 squat
50 mekik
Bu günki menün süper cnm. Sporunda gayet basarili. Isteyince yapabiliyorsun devamini da görmeyi diliyorum. Takipteyim cnm
Kahvalti yapacak vaktim olmuyor cnm. Isyerinde de yapamiyorz o yüzden kahve iciyorm kahve benibtok tutuyor.Sabah kahvaltı yapmaman tercih mi canin mi istemiyo canim? Ama super menü. Umarım bende zamanla böyle yerim eklerler bu menu icinde göze carpmiyor bile bence
Oluruz tabiki cnm ne demekSağol canim benim. Bende boyle devam etmeyi umuyorum. Kendimi dizginlemeyi ogrenene kadar bana göz kulak olursaniz cokkk mutlu olurum
Tabikisi anlatırımSagol Canım moral oldu bu bana.
Suuuu:)) bana neler yaptığını anlatirsin dimi
ben kalori takibide yapıyorum nohut haşlanmış 50 gr yiyorum çilekleride tartıyorum 100gr 26 kalori var
Tabikisi anlatırım
Hatta 99 kiloydum ben çok şükür 7 ayda hepsi gitti
Yok canım rahat rahat sorabilirsin seve seve cevaplarım aynı yollardan ben de geçtim bilirim.Anladim canim ben miktarları bilmediğim için tereddütte kaldım. Ama azmis demekki afiyet olsun. .
Süreç nasil ilerledi? menuler hep böyle az miydi? O süreç içinde yazdigin bir günlük var mıydı?
Bunaltmayayim diyorum ama cok soru var kafamda:))
Spor hep böyle agir mıydı?
1.5 saat yürüyüş, 100 squat falan??