♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bugünün özeti

Sabah
2 b limonlu su
3 y.k nesfit
1 y.k yulaf ezmesi
Süt

Ara
5 yeşil erik

Ara
Zrncefilli Türk kahvesi

Ogle
6 y.k tavuklu yeşil mercimekli bulgur pilavı
Yogurt
Yağsız salata

Ara
1 y.k. kadar dut kurusu
Cay
1 tane yemlik

Aksam
5 y.k koyun yoğurduna yesillik ve 1 dilim çavdar ekmeği dograyip yedim

Spor
1 saat yürüyüş
15 mekik
6 leg raise
10 sn plank

Su son 3 hareketin zamanla artacagi bir program uyguluyorum..

Bu günki menün süper cnm. Sporunda gayet basarili. Isteyince yapabiliyorsun devamini da görmeyi diliyorum. Takipteyim cnm

bugün
sabah
4 hurma

öğle
yumurta
yoğurt+yeşil mercimek soğuk çorba yaptım

ara
200gr çilek

akşam
bol yeşillikli nohut salatası

akşamda buaralar canım çilek istiyor 200gr yerim galiba

Nohut toplam 4-5 kaşığı geçmiyosa, cilegin 200 gr da kac adet ediyor bilmiyorum 5-6 adeti geçmiyorsa super bir menu canim

Sabah
Sade nescafe

Ögle
Yarim karniyarik
1.5 kase cacik
2 ekler

Aksam
Biraz cigköfte
2 bardak salgam

Spor
30 dk eliptik bisiklet
100 squat
50 mekik

Sabah kahvaltı yapmaman tercih mi canin mi istemiyo canim? Ama super menü. Umarım bende zamanla böyle yerim eklerler bu menu icinde göze carpmiyor bile bence

Ben de katılabilir miyim? Aktif bir yarışmaya çok ihtiyacım var çünkü kilo vermemde duraklama dönemindeyim.
Hedefim 55, boyum 173 cm. Kilomu da dediğiniz tarihte yazarım, en son 61,7 idi

Hayırlı akşamlar kızlarrrr
Menü bildirimimi yapayım hemen
Sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta, 1 domates
Akşam 1 kase yayla çorbası, yarım kase taze fasulye
Spor da
45 dakika yürüyüş yapabildim bugün sadece

ben kalori takibide yapıyorum nohut haşlanmış 50 gr yiyorum çilekleride tartıyorum 100gr 26 kalori var

Anladim canim ben miktarları bilmediğim için tereddütte kaldım. Ama azmis demekki afiyet olsun. .
Tabikisi anlatırım
Hatta 99 kiloydum ben çok şükür 7 ayda hepsi gitti

Süreç nasil ilerledi? menuler hep böyle az miydi? O süreç içinde yazdigin bir günlük var mıydı?
Bunaltmayayim diyorum ama cok soru var kafamda:))
Spor hep böyle agir mıydı?
1.5 saat yürüyüş, 100 squat falan??

Yok canım rahat rahat sorabilirsin seve seve cevaplarım aynı yollardan ben de geçtim bilirim.
Boyum 172 kilom 60.
99 dan düştüm. eylül ayında başlamıştım nisanda hedefime ulaştım.
Spor ilk 3 ay hiç yapmadım hareket etmekten nefret eden biriyim çünkü.Birde kilo aşırı olunca iki adımda tıkanırdım.
20 kilo kadar verince başladım spora.Leslie yaptım ilk zamanlar plates yaptım. Verilen kilo çok olunca illa ki sarkma olacaktı bunun için git git sporu arttırdım.
Özellikle sguat çok işe yaradı bende iç bacak sıkılaştırmada.Üst bacağım çok kalındı çünkü.Şimdilerde her gün tempolu yürüyüş yapıyorum.
Yemek hep 2 öğün yedim.Akşamı baya erken yedim karnım yatarken guruldamıyorsa sorun var demektir.
Haftada bir gün ödül günüm saat farketmeden miktar olmadan çatlayana kadar yediğimi bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…