♥haftalık kilo verme yarışması♥

hoşgeldin aramiza canim. arada oluyor öyle.birak duraklamayi bende artma bile oldu :/
teşekkür ederim canım bende artma olmadı şimdilik bünye herhalde alıştı az ve sık yemeye bende 3 gün biraz değişiklik yapıp 3 ögün ve biraz fazla yedim bugün eski uygulamaya devam ediyorum bakalım pazartesi ne çıkacak sonuç

Hosgeldın cnm , ne güzel gaza gelmen
hoşbuldum teşekkür ederim, gaza gelmek güzelde gazın devamı kesilmez inşallah:KK17:Uzun zamandır herşeyi bırakmıştım,
ne rejim ne spor, herkeste olduğu gibi başla bırak başla bırak yalama gibi oldu.. azmim kırıldı, iradesizlik, güven eksikliğide yapıyo..Sayenizde tekrar Bismillah dedim bakalım :KK66:

Hoşbuldum teşekkürler , inşallah en kısa zamanda bol kilolalardan hep beraber kurtuluruz. Buranın faydasının gerçekten çok olduğunu düşünüyorum. Ben başlayalı 3 gün oldu ama kendimi salmamak, bırakmamak için karşılıklı iletişim şart gibi, en azından bi sorumluk olur
inşallah canim. kesinlikle faydali buralar. benim eski topik sessizlesti ben kilo aldim motivem bozuldu. bana buralar iyi geliyor. tabii en azindan birlik berabelik icinde takiliriz kilo vermek amacini unutmayiz

Aslında boyum iyi ama çevremdeki kişilere göre ben biraz uzun kaçıyorum, topuklu giydiğim zaman kütle olarakta yer kapladığımdan :) rahatsız oluyorum. 1,64-1,67 çok ideal bence. Topuklu giymeye hasret kaldım. Gerçi iyi tarafından bakıyım düz tabanlarda çok rahat:)
ben 164 düm canim ama kilom kisa görünmeme sebep oluyor sanırım. Eşim boyumla dalga geçiyor sacmaliyor. 8 cm kadar bi ayakkabim var kilomla beraber giymek rahatsız ediyor dev gibi hissediyorum ama problem kilo

merhabalar

öncelikle geçmiş olsun
menüde sebze meyve ve süt ürünlerine yer vermiyormusunuz bu durum yapdığınız diyetlemi alakalı
Sağol canım. kafama gore takılıyorum. cokelik tereyagi tukettim ve iki bardak köy sütü ictim.yazmayi unuttum fasulyenin yaninda kendi mayaladigim yogurttan yicem bir kase

ben 164 düm canim ama kilom kisa görünmeme sebep oluyor sanırım. Eşim boyumla dalga geçiyor sacmaliyor. 8 cm kadar bi ayakkabim var kilomla beraber giymek rahatsız ediyor dev gibi hissediyorum ama problem kilo
boyunda gayet normal canım , kılolu halinide gordum hıcte kısa durmuyorsun , gayette hossun cnm

sabah : 2 dılım ekmek + 1 dılım peynır + salatalık + domates + yesıl cay
oglen : 1 tabak karnabahar yemegı + yoğurtlu semız otu
aksam : 1 dolma + yarım kase yoğurt yemeyı düşünüyorum

Ahh o kilolar her şeyde,heryerde sıkıntı..Sen o kiloları ver bak o boy nasıl serpilecek, nasıl uzun olduğu ortaya çıkacak, hele topukluyla süper ..

Bende menümü yazıp çıkayım kızlar
Sabah: 1 adet yumurta,2 zeytin,yarım dilim ekmek , 1 çatal peynir
Ara Saat 10:30 : 1 Adet Salatalık
Öğlen: 7 çatal tavuk döner,yarım kepçe çorba, salata, 1 dilim ekmek
Ara: 1 adet yumurta haşlanmış çok acıkmıştım
Akşamıda hafif geçiririm inşallah herkese iyi akşamlar

Boy 1.69
Kilo en son 90.7 canım
Utanarak söylüyorum malesef
utanma canim. mücadele veriyorsun. bende gördüm o kilolari.

boyunda gayet normal canım , kılolu halinide gordum hıcte kısa durmuyorsun , gayette hossun cnm
canim kot giyince üstüne bide tunik giyince baya sisman duruyor bacakalrim. bugun bende hastanedeki boy aylarindan ayyy dedim bu ne. arasi bile gorunmuyor birbirine dege dege yuruyor bacaklar kalinliktan :) spor ayakkabilarimda bir cm topuk var . yeni alcam biraz topuklu.

Ahh o kilolar her şeyde,heryerde sıkıntı..Sen o kiloları ver bak o boy nasıl serpilecek, nasıl uzun olduğu ortaya çıkacak, hele topukluyla süper ..
evet canim kilolar hayatimi mahvetti kiyafet alisverisi her şey sıkıntı .

X