Garip bir evlilik

arkadaşlar diyorum ya aptalım zaten ben, tüm bu yaşadıklarım benim aptallığımın bir eseri.
Ben yaşadığım şeyi buraya sakince anlatmış olabilirim evde yeterince cıngar çıkarıyorum, ama zamanı geri alamıyorum.
Ben hayatımın hiçbir evresinde para hesabı yapmadım, ailem bana güzel bir gelecek hazırladı, iyi bir mesleğim var ama ben kafamı kullanamadım.
Eşim de elimden silah zoruyla almadı elbet bu paraları direkt gönder de demedi hatta ben yolladım diyorum ya benim aptallığım.
Geçen üç seneme yanıyorum işte

Artık düzeleceğim diye de bır emarenız yok.
Bedellı askerlik çıkardınız şimdi de.

Kafamda dönüp dolaşıyor geçen yıllarım. Parayı yerine koyabilirim mesele para değil, arsam var, borcu devam eden bir arabam(daha iyisini peşin alabilirdim o ayrı) görece iyi bir maaşım var. ben para peşinde koşmadım ki tek arzum kaliteli bir hayat ve mutlu bir evlilikti.. bunlara sahip olamamak beni çıldırtan asıl.

Artık düzeleceğim diye de bır emarenız yok.
Bedellı askerlik çıkardınız şimdi de.
Ben eşime çıkartıp bedelli askerlik parası vereceğim demiyorum, eşimin bu parayı biriktirmesi için ona alan açıyorum..
eşime piyango çıkmayacağına göre ve evlilikte kazançlarımız da ortaksa bu para öyle böyle yine benim standartlarım düşürülerek temin edecek, kredi çekse seneye ortak masraflara katılım sağlamayacak mesela… ben de kısmak zorunda kalacağım. o yüzden diyorum şimdiden biriktirsin.. ben şuan kendi harcamalarımı yapabiliyorum yeni yeni. eşimin çapını görmek istiyorum esasen. Al borcunu harcını kapattım bakayım bi sene sonra sen ne durumdasın diyeceğim

Aboooo daha askerlik var onu karsilayacaksiniz.merhametsiz degil diyip durmussunuz sevmiyor diyoruz seviyor diyip durmussunuz o zaman bu adam salak. Hesap kitap bilmiyor. Ne diyelim simdi. Kurnaz diyoruz yok cakal diyoruz yok adam askerligide odetirse tosuncuk bunun yaninda halt yemis

Ohaaa diyorum... Karısının hiç mi haberi olmamış yahu, 2 tane çocuk var ortada, kimbilir kaç yıllık ilişki

Çapini mi adamin capı yok ki adama piyango ciksa adam gider borsada bir gunde batirir

Bu yaşadıklarımı anlatabildiğim bir kişi bile yok aileme söylesem kahrolurlar ilk defa paylaşabildim

Papua hukukçuyum demişsin ben de hukukçuyum. Sizin yaşadığınıza benzer şeyi yaşayan bir arkadaşım geçen arayıp eşinin bu durumundan dolayı boşanacağını söyledi ki onlarda 4-5 yıllık evli bir çocukları var eşi de hukukçu düzelmeyecek deyip kararını kesin olarak verdi.
Ben ve eşimde hukukçuyuz ama tüm kazanılan ben talep etmediğim halde benim için kazanılıyor gibi sanki. Biz de yatırım yapıyoruz ama kazandığımız kadar, borçla borsaya, coine girilmez bu aklı başında insan işi değil. Hemcinsin ve meslektaşın olarak üzüldüm açıkçası. Bir de kalkmış askerlik diyorsun hala. Düşünme arkadaşım düşünme!! anladığım kadarıyla yaşlarınız 30 ve ya yakın bu işe bulaşıpta kurtulanı akıllananı mesleğin içinden biri olarak söylüyorum hiç görmedim. Gayet güzel bir işin ve gelirin var hayatını sadece kendin için yaşa 3 yılın acısını çıkartarak yaşa. Bu da sana son tavsiyem. Umarım kendin için bir karar verirsin...

Kocanız çakal önce bunu idrak edin.Sizi iyi niyet kisvesi altında bir güzel sömürmüş.Altınları vermeyip kendinize birikim yapsaydınız en azından akıllı bir kadın olarak yolunuza devam ederdiniz

Okurken çok üzüldüm ne hayallerle başlamış nasıl devam etmişsiniz. Umarım istediğiniz gibi bir evlilik bundan sonra önünüze serilir.
Yanlış anlamazsaniz iki şey sormak istiyorum. İkinize ait olan 15 adet çeyreği size sormadan mi bozdurmus?
Bu nasıl bir borç ki 3 yılda kapanmamış katlanmış da katlanmış. Sizden gizlediği bir şeyler olabilir mi

Bu yaşadıklarımı anlatabildiğim bir kişi bile yok aileme söylesem kahrolurlar ilk defa paylaşabildim
siz bu evliliği sınıf atlamak için, standartlarınızı yükseltmek için yapmamışsınız. belli. evlenmeden belli bir standardınız varmış -öyle anlaşılıyor.
bakın sizin durumunuz kocasından dayak yiyip de kariyerinden, diplomasından, maaşından utanıp da söyleyemeyen kadınlara benziyor
bu kadınlar içinde pişman olmayanını görmedim ben.

Eşim gerçekten kötü bir insan değil ben bir yatırım yaptım ama tutmadı yanlış yaptım bunları telafi edeceğim diyor,

kredilerini döndüremeyen kocam benden düğün altınlarımı da istedi:)

Düğün altınlarımı da bozup verdim.. elimde bir lira kalmadı..
Yooo gayet kötü bir adam.
Elinizde avucunuzda ne varsa tüketmiş ve bencilce hareket etmiş.

Kendi birikimi de varken hep sizden yemiş.

Konuyu baştan okuyunca, ispatlayamam ama şuraya yazabilirim ki bu adamın ayrıca gizli bir birikimi vardır.
Ve bu hayatınız boyunca değişmeyecek,
son zamanlardaki o süt dökmüş kedi gibi,
ben alırım ederim tavırları göz boyama.
Bir süre ağzınıza bal çalacak,
sonra yine dahiyane bir fikirle gelip yine sizi sömürecek

Kusura bakmayın ama sizinki saflık, iyi niyet, sevme sevilme, olayını geçmiş.
Adam vampir gibi kanınızı iliginizi sömürmüş
Siz ya bu adama hastalik derecesinde bağımlısıniz yada evlilikte başarısız olduğunuzun düşünülmesini istemediğiniz için bu evliliğe devam ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…