Garip bir evlilik

Gelinliğinize varacak kadar destek olmak nedir bir erkeğe ben vallahi anlamıyorum. Yapamıyorsa evlenmesinler arkadaşım diğer hata da tüm birikiminden bahsetmen. Sınırlarımız olmalı evlilikte örneğin ben kredi sevmiyorum asla çekemem gb. Prensipli davranırsak böyle şeyler yaşamayız bence. İyi niyetinizi kullanmış açıkçası .umarım evliliğinizin devamı çok güzel olur

Siz akıllanmazsınız cidden.
Bir şeyler olsun istiyorsanız ilk önce eşinizin, eve, size para harcamayı öğrenmesine müsade edeceksiniz. Yapmak istediği, almak istediği şeylere hayır demeyeceksiniz. Gerekirse evin birikim yapan taraf siz olursunuz.
3 yılı ekonomik anlamda heba etmiş adama sen birikim yap ben göreceğim demeniz yeni bir hayal kırıklığına kapı açmak demek.
Pişman olmalara doyamayacaksınız belli ki.

Son düzenleme:
Gerçekten yaptınız mı bunu???Adama sorumluluk vermeyip sen birikim yap demek al balyozu yuvamizin temelini yık demek.Adamin bu kadar rahat davranmasinin sebebi sizsiniz yaşananlardan tecrübe edinmek sıfır.Tum ihtiyaçları masrafları ona aldırıp birikim yapacak sizdiniz Adam sizin için hiç zora girmiyor bravo canavarı büyütmek için tüm şartları sağladınız......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…