Garip bir evlilik

Bir de yeni moda oldu üniversite mezunu saygın mesleği olanlara ne hikmetse herkes imreniyor nereden uyduruyorsunuz bunu Allah aşkına kendini eğitememiş insan imrenir.

Yanılmak istiyorum hala daha çoğu şeyi üstleniyorım lütfen sen para biriktir diyorum. Çok mücadele ettim 3 senem gitti evliyken bir 3 sene de evlilik öncesi… filmin sonunu görmek istiyorum sanırım
hala yanlis yapiyorsunuz. bugun kendinizden kisarsiniz, yarin da evladinizdan. kendi masraflariniz icin esinizden para alin, kendi paranizi da biriktirin. cok uzucu

Eşin seni aşırı aşağıya çekmiş. Hala kendini suçluyorsun! Benim çocuklarımın babası gece kalkıp nefeslerini dinlerdi. Her gün işteyken fotoğraflarını atmamı isterdi. Bir hukukçu olarak bilirsin ki eşler de ailelerde arkadaşlarda mahkeme koridorunda belli olur. Neyse biz boşandıktan sonra çocukları el oldu! En son da konu açmıştım hatta nafaka azaltma davası açmıştı. Yani tanıdığımızı sandığımız( merhametli, ahlaklı, muhteşem) insanları biz öyle görmek istiyor olabiliriz

Bir de yeni moda oldu üniversite mezunu saygın mesleği olanlara ne hikmetse herkes imreniyor nereden uyduruyorsunuz bunu Allah aşkına kendini eğitememiş insan imrenir.
Ne bileyim ben akademik başarı/kariyer seviyorum ondan sanırım herkes sever gibi geliyor.. komşunun kızı gs lisesinde mesela, iş arkadaşımın ikizlerinden biri koç tıpta diğeri boğaziçi işletmede çocukları ne zaman görsem diyorum valla allah benim evlatlarıma da nasip etsin diye.. görümcem hekim imreniyorum valla kaç tane hekim var ki trde

Ne zaman yerine koyacakmış . Süre verin bir ay vs ödesin bulup edip. Sonra da bosanın geçin. İseyaramaz adamın teki

ben kendi hayatıma/alışverişime/gezmeme tozmama ve tabi bir miktar da birikime odaklanacağım.
Haklısınız aynı maaşı alırken onun bedellisini benim düşünmem de ayrı bi salaklık:) kendi bilir ona göre yemesin içmesin biriktirsin ben kuruş vermeyeceğim..
“Ben” odaklı bir hayata geçiyorum.. beni dibe çekti epey ama çıkmak benim elimde.. ben toparlandığımda manen, hala borç morç ıvır zıvır derse de yapacak bir şey yok artık kendi seçimi olur..
Üzüldüğüm şey inanın para değil, ben arkadaşlarım “bu ay kartım çok geldi ödeyemiyordum kocama dedim xx tl yolladı” gibi şeyler diyince şaşıyorum mesela, ben düştüğümde ekonok dar boğaza girdiğimde beni toparlayacak bir eşimin olduğunu hiç düşünemedim.. kendimi güvende hissedemedim..
Ya da arkadaşım hamileliğini söylediğinde xx tl muayene ücreti yy tl doğum paketi bi sene izin alcam vs dediğinde aklım direkt “nasıl maaşı olmadan geçinecek” gibi şeylere gitti çünkü bir kocanın karısının geçimini temin etmek zorunda olduğunu, evliliğin iki kişilil bir kurum olduğunu evlilikte tecrübe edemedim.. ben hep tek tabancaydım..
Kendimi övmeyeyim ama ben mantık insanıyımdır, sağduyulu ama mantıklı.. beni gerçekten tanıyan bilen insanlar böyle rezil bir halde olduğumu bilse şok olur. Annem dahi beklemez benden..
İnsanlara öyle çok güvenmem ama eşimin aklına güvenmiştim, yanılmışım…
İnanın paradan ziyade zamanıma üzülüyorum, ben o sürede kaç şehir gezerdim, kaç ülke, kaç insan tanırdım, kaç kursa giderdim, cilt bakımlarına, londrada dil eğitimine.. potansiyelim harcandı..
Bana diyor vericem sana hepsini sanki piyango çıkacak, ortak gelirimizden tasarruf yapıp verecek güya.. ama kaybettiğim zamanı nasıl verecek bilmiyorum.
Yani insanlar o kadar normal hayatlar yaşıyor ki ben o normal hayatlara özeniyorum borçsuz harçsız güle oynaya geçen evliliklere özeniyorum..

500 binle borsa oynanmaz, kumar oynanır. Adam sizi keklemiş kusura bakmayın. Kaldıraçlı ya da coin Vs takılmış bir şeyler. Borsada gün içinde en fazla %10 kaybedebilirsin. Lak diye bir kaç günde batma şansın yok yani. Açın gözünüzü bu adam ne yapıyor bakın biraz ama ya, yıllarca ne borsası bu demediniz mi? Kumarbaz herife sermaye sağlamışsınız.

Hepsi evet güzel yerlere gelmişler ne mutlu peki insanî değerleri nasıl ülkemizde bir yozlaşma söz konusu artık çocuğum illa ki üniversite okusun çok iyi yerlerde olsun demiyorum çevresine vatanına insanlara doğaya duyarlı bir evlat olması önceliğim en önemlisi de özgüvenli olsun burada birçok konuda okuyoruz kadınlar okuyor üniversite mezunu eşiyle sorun yaşıyor ciddi sorunlar üstelik ayrılmıyor sorunları örtpas ediyor

Bence boşanın ne düzelecek ki yine borca sokacak sizi girmezseniz evde baskı kuracak sen değiştin diyecek. Böyle evlilik olmaz. Ayrıca her seyi üstünüze almıssınız ne gerek var biraz da eşinşz yapsaydı. Adama son model raba cekmenize gerek yoktu. Arabası yoksa otobüse dolmusa binsin .

Ben sizin masumluğunuza çok üzüldüm ya Adamın elinde kenarda bir birikim varsa alın gitsin. Sonra bakın çaresine genceciksiniz değişim sancılıdır. Kimseye emeğinizi yedirtmeyin.

Ben kumar oynadığını sanmıyorum, bu şekilde cimri insanlar riske girmeyi sevmez. Sadece parasına para katıp ekside bırakarak kendini eşine muhtaç gösterip eşten para koparmak.

Hayır borsa eminim, borsada hisseleri düştüğü için böyle olmadık zaten, borsadaki tutar erirdi biterdi giderdi… eşim hisseler düşünce maaşını yatırdı hisse aldı, kartların asgarisini ödedi, kartlar patladı, ek hesaplara girdi, diyorum ya maaşının yarısına sadece ek hesap faizi ödüyordu kalanı dakredi kartına vs.. büyük kalemleri de tek başıma ben karşılıyordum e ben de patladım haliyle tek başına böyle bir rezil döngü işte

Yani her şey film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden, çeyizci kızları ayıplardım 3-4 takım yemek takımıydı tüm küçük ev eşyalarıydı özene bözene alırlardı ya.. sefaları olsun valla.. ben iyi markaların (sahte) kürklerini alırdım renk renk evlenmeden önce hiç maddi olarak sıkıştığımı bilmem.. lükse düşkündüm şimdi inanın 3 senedir alışveriş yapmadığım için alışverişi unuttum alışveriş de bir kültürmüş ben körelmişim

Şimdi bana kızacaksınız ama doğru olanı söylüyorum maddi herşeyi erkek karşılamalı.Sevgiliyken de evliyken de.Ben iki kere evlenmiş biri olarak söylüyorum ilkinde sizin gibiydim hiç bir isteğim yoktu,maddi bir kuruş almazdım,ne altın ne pahalı şeyler hiç bişey istemedim.Nede ayrı bir ev istedim.Onun beni sevmesinden başka bir beklentim yoktu.Çocuğuna ödevler yaptırırdım,yemeğini hazırlardım,oyunlar oynatırdım bir teşekkür bile etmezdi.Peki ne oldu ? Ben değersiz oldum o kadar değersiz olmuştum ki beni cebinde görüyodu zaten.Aradan zaman geçti şuanki eşimle tanıştım herşeyin en en iyisini istedim,bir dediğimi iki etmemesine rağmen yetinmedim,sürekli ailesiyle de eşimlede kavgalar çıkardım,hep onlar haklıydı ama hep ben haklıyım diye kavgalar ederdim,bana kimsenin yapamayacağı kadar büyük maddi manevi şeyler yaptı.Bunlara karşılık hep daha fazlasını isteyip ağzına MIÇTIM.Sonuç; Hayatımda hiç sevilmediğim kadar sevildim ilgi görmediğim kadar ilgi gördüm.Hayattan öğrendiğim şey şu ki ilişkilerde veren taraf sizseniz bir şeyler istemezseniz ezilirsiniz.Ama tam tersi aldıklarınızla yetinmeyip hep haklıyım edalarında adamın ağzına mıçarsanız el üstünde tutulursunuz.Buna eşinizin aileside dahil.

O kadar haklısın ki

O kadar haklısın ki
Siz maddi zararınızı kurtarıp boşanın bu adamdan çok ciddiyim.Adam kendini düşünüyor kendini sağlama alıyor sizin üzerinizden geçiniyor bu ilişkide en çok seven sizsiniz o belli.Altınınızıda aldırın kredilerinizide kapattırın.Altın sizin hakkınız dinen de hukuken de.Her kadının boşanma ihtimaline karşı kenarda kolunda bilezikleri olmalı.

Acaba eşinden boşanmaya korkuyor musun? Rezil olan sen değilsin o herif. Peki bu rezil kişiyi hala seviyor musun yoksa?
Senin evliliğin şu şekilde ya kurtulur ya da boşanıp sen kurtulursun. Evde bir kıyamet koparacaksın. E devlet şifresini isteyeceksin. Ordan girip risk merkezi yazıp raporları açacaksın. Benim dandik bir mağazaya elden taksitli alışverişim var o bile çıkıyor orda. İşte o zaman karar vereceksin tamam mı devam mı diye. Yoksa böyle işin içinden çıkamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…