• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip bir evlilik

[
Bu cümleler ile
Hemen sonra bu cümleleri yazan kişi nasıl aynı oluyor anlayamadım. Arada kafanız doğru mu çalıyor sonra eski haline mi dönüyor ne oluyor size konu sahibi?
bence
dışarıya karşı olan hali ile
evde kendisi ile olan halinin arasındaki fark bu

yani benim anladığım
bu adam hakim/savcı
dışarıdan iyi eğitimli, iyi aile babası, adil merhametli, kariyeri olan ve bir ağırlığı da olan bir adam
kesin evlenmeden önce de o pozlardaymıştır
sorsan kesin herkes aa x bey mi çok iyi adamdır, merhametlidir diyordur, o adam bu yani. efendi düzgün erkek.

evlenince de karısının altınları yemiş, eve 1 kuruş faydası olmamış işte....

Benim eşim merhametsiz bir insan değil,

'Eşim merhametsiz değil' dediğinizde insanı sinir basıyor. Yahu bu adam 3 senelik evliliğin boyunca sana borcunu kapatma hesabı yaptıra yaptıra hayatını berbat etmiş, maddi manevi sürmüş daha ne kadar merhametsiz olacak?
Konunuzdan anladığım iki şey var bir, sizin çalışkan bir kadın olduğunuz ve eşinizin ise bunu kullanmak için sizinle evlendiği, diğeri ise, eşinizin siz maddi desteği kestiğinizde hayatınızdan çıkacağı oldu.

'Eşim merhametsiz değil' dediğinizde insanı sinir basıyor. Yahu bu adam 3 senelik evliliğin boyunca sana borcunu kapatma hesabı yaptıra yaptıra hayatını berbat etmiş, maddi manevi sürmüş daha ne kadar merhametsiz olacak?
Konunuzdan anladığım iki şey var bir, sizin çalışkan bir kadın olduğunuz ve eşinizin ise bunu kullanmak için sizinle evlendiği, diğeri ise, eşinizin siz maddi desteği kestiğinizde hayatınızdan çıkacağı oldu.
Adam yağlı kapı bulmuş bırakmaz.

bence
dışarıya karşı olan hali ile
evde kendisi ile olan halinin arasındaki fark bu

yani benim anladığım
bu adam hakim/savcı
dışarıdan iyi eğitimli, iyi aile babası, adil merhametli, kariyeri olan ve bir ağırlığı da olan bir adam
kesin evlenmeden önce de o pozlardaymıştır
sorsan kesin herkes aa x bey mi çok iyi adamdır, merhametlidir diyordur, o adam bu yani. efendi düzgün erkek.

evlenince de karısının altınları yemiş, eve 1 kuruş faydası olmamış işte....

Ben saygın bir mesleği olduğunu düşünüyorum. Evlenirken konu sahibine bir bardak bile almamış birisi. saygın bir mesleği olsaydı kumarbaz bile olsa yine bir şeyler yapardı diye düşünüyorum.

Ben saygın bir mesleği olduğunu düşünüyorum. Evlenirken konu sahibine bir bardak bile almamış birisi. saygın bir mesleği olsaydı kumarbaz bile olsa yine bir şeyler yapardı diye düşünüyorum.
saygın bir mesleği olduğunu düşünmüyorum mu demek istediniz?

tayinciler, zaten tayinciyiz diye ev dizmemiş tekrar, olanı kulanmış.

yani adam devlette- onun olduğu şehre onun ljomanına taşınmışlar. (kadının beni aldatsan ben burdan gidemem 1 kuruşum yok demesi de bundan lojman adamın aldatılsa, ayrılmak istese kadın evden gitmek zorunda kalacak, böyle çok örnek gördük.)

askerliği otomatik tecilli, bunun olduğu 3-5 meslek grubu var zaten (borsa filan deyince polis mi dedim ben ilk hatta, polis memurları bayılır bu işlere)

lojmanları var ve
hukukçuyuz diye kendisi dedi

+
meslekle ev dizmenin ne alakası var
en güzel evleri inşaat ustası abiler, toptancı kabzımal abiler filan diziyor, karılarına da dirseğe kadar bilezik diziyor....
asıl saydığım bu mesleklerde adamlarla asla ve kata evlenmeyecek olan
belli mesleklerde kadınlar benim de param var diye istemiyor evlenirken bişey ve bazen de sonuç bu olabiliyor.

tayinciler, zaten tayinciyiz diye ev dizmemiş tekrar, olanı kulanmış.

yani adam devlette- onun olduğu şehre onun ljomanına taşınmışlar. (kadının beni aldatsan ben burdan gidemem 1 kuruşum yok demesi de bundan lojman adamın aldatılsa, ayrılmak istese kadın evden gitmek zorunda kalacak, böyle çok örnek gördük.)

askerliği otomatik tecilli, bunun olduğu 3-5 meslek grubu var zaten (borsa filan deyince polis mi dedim ben ilk hatta, polis memurları bayılır bu işlere)

lojmanları var ve
hukukçuyuz diye kendisi dedi

+
meslekle ev dizmenin ne alakası var
en güzel evleri inşaat ustası abiler, toptancı kabzımal abiler filan diziyor, karılarına da dirseğe kadar bilezik diziyor....
asıl saydığım bu mesleklerde adamlarla asla ve kata evlenmeyecek olan
belli mesleklerde kadınlar benim de param var diye istemiyor evlenirken bişey ve bazen de sonuç bu olabiliyor.

Bu konu bana çok garip geldi. Normalde kumar oynayan adamlar kötü anlamda cesur ve cömert olurlar. Ama bu konuda adam cimri. Bir kere daha kumar oynayıp bir şeyler yapabildi ki kumarbaz adamlardan beklenen hareket bu fakat 3 sene boyunca hiç bir şey yapmamış olması insanı düşündürüyor. Bilemedim bana sanki farklı bir hayatı var gibi geldi.

Evet bizim saygın mesleklerimiz var, dışarıdan herkes imreniyordur muhtemelen ama ben öğrenci iken bile böyle rezil yaşamamıştım.
Eşim gerçekten kötü bir insan değil ben bir yatırım yaptım ama tutmadı yanlış yaptım bunları telafi edeceğim diyor, 4 aydır tatil organizasyonları, kartımı vereyim alışverişe çık vs evde de keza öyle beni mutlu etmek için çabalıyor ama o kadar kırgınım ki. Kendisi de farkında hiç iyi olmadığımın. Bu arada hiç dememiştir bana alma/gezme/harcama. Ama ben kocam dibim dibindeyken bunları yapamazdım ki. İçimde korku vardı sürekli, kıtlık anksiyetesi yaşadım her an batabilir elimde tutayım ve eşime vereyim diye.
Bilmiyorum keşke böyle olmasaydı. Başkası anlatsa ben de direkt boşan derim, yaşayınca öyle olmuyormuş. Ben içimi dökmek ve akıl almak istedim. Gözlerimdeki perde kalktı 4 aydır..

Konunun gidişatı çok ilginç geldi. Neden derseniz konu eğilip bukulse de, baska haksızlıklara uğramış olsanız da özünde kumar konusu. Burada bir kumar konusu olup da bir şekilde toparlanır diye davranılan ilk kişi olabilirsiniz. Başta da konuyu biraz eksik anlattığınız ve konunun kumar olduğunu bir türlü anlayamadiginiz için böyle oldu diye düşünüyorum. Siz sitede kumarla ilgili başlıkları bugün bir girip okuyun tekrar değerlendirin durumunuzu derim.

Yok ben illa boşanmam, zorda kalirim diyorsanız da şöyle bir şey olabilir; eşiniz askerliğini yapsın. Bedelli yapmasın. Bu sürede hem biraz burnu sürtülür hem paranın ne kadar zor kazanildigini ve önemli durumlarda birikim olması gerektiğini anlar hem de bir süre kumandan uzak durur. Siz de en azından bu 6 ay yine ucuz lojmanda tek yaşayıp boşanma provasını yapmış olursunuz. Belki kendiniz diyeceksiniz ki ben böyle yalnız daha iyiyim. Ben olsam bu durumu evliliğin devamı için şart koşardım.

Bu konu bana çok garip geldi. Normalde kumar oynayan adamlar kötü anlamda cesur ve cömert olurlar. Ama bu konuda adam cimri. Bir kere daha kumar oynayıp bir şeyler yapabildi ki kumarbaz adamlardan beklenen hareket bu fakat 3 sene boyunca hiç bir şey yapmamış olması insanı düşündürüyor. Bilemedim bana sanki farklı bir hayatı var gibi geldi.
ya şu anki profille herşey olur
hakim/savcı profiliyle düz polis memuru profili arasında birkaç adım mesafe kaldı

malum olayda binlercesi ihraç oldu. yerine özel üniversite ya da saçma sapan okullardan filan mezunu avukatları avukatlıktaki süreyi kıdeme sayıp bin bin doldurdular parti referansıyla...olacağı bu. duruşmada PUBG oynayıp, sanığı dinlemediği için "tutukluluk halimin devamını talep ediyorum" diyen sanığa "reddine" diyen hakimlerimiz var artık. genel kalite o kadar düştü ki, böyle örnekler hiç tuhaf değil yani.

adam kumar oynamıyor yalnız!
borsa "oynuyor" (evet borsada yatırım yapmıyor, resmen borsa oynuyor bu adam, orası doğru da)
bunların beyaz yakalı diğer verisyonu da kryptopara işinde olanlar daha önce de kaldıraçlı işlem yapanlar furyası vardı.
neyse, bu adamlar kumar oynuyorum diye düşünmüyor, onu demek istiyorum...

"3 sene boyunca hiç bir şey yapmamış olması insanı düşündürüyor" derken ne demek istediniz bilmiyorum da borsacı/ coinci kendini çok bi b.k biliyorum sanan beyaz yaka erkek işte.

Konunun gidişatı çok ilginç geldi. Neden derseniz konu eğilip bukulse de, baska haksızlıklara uğramış olsanız da özünde kumar konusu. Burada bir kumar konusu olup da bir şekilde toparlanır diye davranılan ilk kişi olabilirsiniz. Başta da konuyu biraz eksik anlattığınız ve konunun kumar olduğunu bir türlü anlayamadiginiz için böyle oldu diye düşünüyorum. Siz sitede kumarla ilgili başlıkları bugün bir girip okuyun tekrar değerlendirin durumunuzu derim.
Heh evet, bir nevi kumar gibi bu olay da. Kumarbaz koca konularında da karısı, ailesi falan borcunu kapatıyor ilkin. Sonra adam yine başa sarıyor.
O yüzden kumarbazın borcunu ödemeyin diye bir ton yorum yapılıyordu o konulara. Neden? Çünkü adam her battığında çıkaracak biri olunca batmaktan çekinmiyor.
Papua, bence de durumun kumar konularıyla epey benziyor.
Şimdi bile arabayı almamak, eşinin merhametine çok güvenmek, askerliğine kadar düşünmek gibi durumun vehametine uymayan fikirler içindesin. Hemcinsin olarak kötülüğünü istemeyiz, bunları bil diye söylüyoruz. Bil ki önlem al.

"3 sene boyunca hiç bir şey yapmamış olması insanı düşündürüyor" derken ne demek istediniz bilmiyorum

Demek istediğim bazı adamların gizli hayatları ilişkileri olabiliyorlar.
4 ay önce uzaktan tanıdığım birisi öldürüldü, adamın imam nikahlı karısı ve bu kadından da 2 tane çocuğu varmış birisi bebek. Oda sürekli eşine parayı batırdım, işlerim kötü gidiyor borcum var gibi bahanelerle kandırıp kadının bütün maaşını diğer kadına yediriyormuş. Acaba böyle birşey olabilir mi diye düşündüm.

Son düzenleme:
Evet bizim saygın mesleklerimiz var, dışarıdan herkes imreniyordur muhtemelen ama ben öğrenci iken bile böyle rezil yaşamamıştım.
Eşim gerçekten kötü bir insan değil ben bir yatırım yaptım ama tutmadı yanlış yaptım bunları telafi edeceğim diyor, 4 aydır tatil organizasyonları, kartımı vereyim alışverişe çık vs evde de keza öyle beni mutlu etmek için çabalıyor ama o kadar kırgınım ki. Kendisi de farkında hiç iyi olmadığımın. Bu arada hiç dememiştir bana alma/gezme/harcama. Ama ben kocam dibim dibindeyken bunları yapamazdım ki. İçimde korku vardı sürekli, kıtlık anksiyetesi yaşadım her an batabilir elimde tutayım ve eşime vereyim diye.
Bilmiyorum keşke böyle olmasaydı. Başkası anlatsa ben de direkt boşan derim, yaşayınca öyle olmuyormuş. Ben içimi dökmek ve akıl almak istedim. Gözlerimdeki perde kalktı 4 aydır..

Papu kızım milleti çıldırttın artık sende hiç akıl yok mu??? Sen bu kafayla ve pasif kişilikle nasıl avukatlık yapıyorsun, diğer insanların haklarını nasıl savunuyorsun Allahın aşkına? Umarım boşanma davalarına bakmıyorsundur müvekkileleri de ezdirirsin ... gerçekten şaşkınım avukat dediğin ultra dişli insanlardan oluşan bir meslek grubu, sen etrafındaki diğer avukatlara da mı bakmadın hiç, hiç mi akıllanmadın onları d ageçtim sürünmeyi 3 yıl nedne kabul ettin ... Allah akıl fikir versin. Paraları geri iste bir şekilde topla zararını en aza indir kaç bundan daha mantıklı bir çıkış yolu yok senin için. Boşanamam şu bu diye zırıldanacaksan da bir daha konu açma gözünü seveyim.

Heh evet, bir nevi kumar gibi bu olay da. Kumarbaz koca konularında da karısı, ailesi falan borcunu kapatıyor ilkin. Sonra adam yine başa sarıyor.
O yüzden kumarbazın borcunu ödemeyin diye bir ton yorum yapılıyordu o konulara. Neden? Çünkü adam her battığında çıkaracak biri olunca batmaktan çekinmiyor.
Papua, bence de durumun kumar konularıyla epey benziyor.
Şimdi bile arabayı almamak, eşinin merhametine çok güvenmek, askerliğine kadar düşünmek gibi durumun vehametine uymayan fikirler içindesin. Hemcinsin olarak kötülüğünü istemeyiz, bunları bil diye söylüyoruz. Bil ki önlem al.
Yani kadın gelip düzgünce yazdigi, konuyu da illa borsa yatırımı diye anlattığı için az tepki geldi bence de. Ama bu kadar işi bilmeyip, krediler çekilip, eksi bakiyelerle borsa demek bildiğin kumar oynamak demek. Bu saatten sonra kumarın verdiği heyecanı hazı bırakacağını sanmıyorum. Yok illa ayrılmam diyorsa bunun bir karşılığı olması lazım. Alsın arabayı üstüne, adamı da essek gibi göndersin askere. Parası olmayan adamın bedellide işi ne? Gitsin biraz düşünmeye vakti olsun ben ne yaptım diye. Bu erkek milletini 18inde okuldan da önce vercen hakkaten askere bak bakalım nasıl adam oluyorlar. Annelerinin prensesi, sorumluluk almamış, iki kurusu bile idare edemeyen heriflerden gına geldi.

Yani kadın gelip düzgünce yazdigi, konuyu da illa borsa yatırımı diye anlattığı için az tepki geldi bence de. Ama bu kadar işi bilmeyip, krediler çekilip, eksi bakiyelerle borsa demek bildiğin kumar oynamak demek. Bu saatten sonra kumarın verdiği heyecanı hazı bırakacağını sanmıyorum. Yok illa ayrılmam diyorsa bunun bir karşılığı olması lazım. Alsın arabayı üstüne, adamı da essek gibi göndersin askere. Parası olmayan adamın bedellide işi ne? Gitsin biraz düşünmeye vakti olsun ben ne yaptım diye. Bu erkek milletini 18inde okuldan da önce vercen hakkaten askere bak bakalım nasıl adam oluyorlar. Annelerinin prensesi, sorumluluk almamış, iki kurusu bile idare edemeyen heriflerden gına geldi.
Ben de parası olmayanın bedelli askerlik isteğini anlamsız buluyorum. O konuda sana katılıyorum açıkçası.
Ya parasını kendi bulacak ya da gidip uzun dönem yapacak paşa paşa. Baksana daha Papua düşünüyor, düşünmemesi lazım.
Ben de para batırıp da uslananı daha görmedim. Var böyle akraba tanıdık, ömür boyu borç harç icralarla yaşayıp gidiyorlar maalesef.

Papu kızım milleti çıldırttın artık sende hiç akıl yok mu??? Sen bu kafayla ve pasif kişilikle nasıl avukatlık yapıyorsun, diğer insanların haklarını nasıl savunuyorsun Allahın aşkına? Umarım boşanma davalarına bakmıyorsundur müvekkileleri de ezdirirsin ... gerçekten şaşkınım avukat dediğin ultra dişli insanlardan oluşan bir meslek grubu, sen etrafındaki diğer avukatlara da mı bakmadın hiç, hiç mi akıllanmadın onları d ageçtim sürünmeyi 3 yıl nedne kabul ettin ... Allah akıl fikir versin. Paraları geri iste bir şekilde topla zararını en aza indir kaç bundan daha mantıklı bir çıkış yolu yok senin için. Boşanamam şu bu diye zırıldanacaksan da bir daha konu açma gözünü seveyim.
ya o iş öyle olmyor Cherry ya
öyle dizilerdeki cevval savcı filan değil yani bunlar genel olarak
ha avukat özelde iş yapıp cevval olup parasını da kazanabilir ,evet, ama bunlar devlette ben öyle anladım.

benim tanığım kadın savcı -erkek danıştay tetkik hakimi bir çift var

ki kadın iyi hukuk fak. mezunu, aslında adamdan daha kıdemli ve aslında hukukçu olan da o (adam hukuk mezunu değil, bilen bilir danıştayda hukuk bitirmeden de oluyor, ama 2-3 sene sınavlara hazırlanmış İİBF bitirip evde sınav çalışmış filan)

neyse bu kadın hep dolu
işini çok iyi yapıyor
parti marti öyle siyasi bi bi şeysi yok, seküler eski türkiye zamanlarından kalma
inan başını kaşıyacak vakti yok
lojmandan adliyeye adliyeden lojmana işi bilen insan da kalmadığı için şimdi hele hiç vakti yokmuş, öyle duydum.
adli tatilde bile dosya okuyor
inan etrafta ne olup bitiyor farkında değil...

dünyadan o kadar haberi yokki
o kadar olur yani
alışveriş yaptığı 3-5 marka var annesiyle de genç kızken o markaları alırmış hala onları alır
ne biliyim çocuğu olduğunda bakıcı teyze başkasına 10 bine bakıyorsa bunlara 20 bine baktı zamanında..bir de bin nazla niyazla. çünkü cidden naiflikten ölecek kadın bırak cevvalliği. (böyle o marka olmazsa olmaz, o semt olmazsa olmaz var ama bunlarda en azından bak, parayı harcarlar yani)

sonuçta o çocuğu güya disipline etmeye çalışırken böyle hödük gibi salak gibi bişey ettiler. çocuk obez de oldu. çünkü tee 20 sene önce bak daha millet crannberry raspberry ayıramazken bu kadın bakıcıya 3 çeşit proteinli lifli ek gıda hazırlayıp dolaba koyup gidiyordu (kadın zaten ya çalışıyor ya yemek yapıyor, öyle yaşadı senelerce) ve çocuğa hergün belli bir liste mutlaka yediriliyordu filan. zorlaya zorlaya çocuk obez şimdi.

özel üniversteyi de ite kaka zorla kazandı. kazandıklarını okul parasına veriyorlar.
büyüğü çok disipline etmek istedik ters tepti diye küçüğü de saldılar o da eşkiya gibi bir şey oldu

ay say ay bitmez. bu kadın bizimle filan da konuşmazdı
konuşamaz yani çünkü günlük hayat içinde ne konuşulur bilmiyor
(ben o sıralarda bilkentte okuyan bir kızım yani ben de salak bir şey değilim, bizim tüm aile de mühendis vs. herkes zehir gibi yani düşün)
şimdi eminim daha beter olmuştur....aşırı teknik alandaki mühendislerin hayata karışamaması gibi oluyor bunlarınki de.

Yok ben illa boşanmam, zorda kalirim diyorsanız da şöyle bir şey olabilir; eşiniz askerliğini yapsın. Bedelli yapmasın. Bu sürede hem biraz burnu sürtülür hem paranın ne kadar zor kazanildigini ve önemli durumlarda birikim olması gerektiğini anlar hem de bir süre kumandan uzak durur. Siz de en azından bu 6 ay yine ucuz lojmanda tek yaşayıp boşanma provasını yapmış olursunuz. Belki kendiniz diyeceksiniz ki ben böyle yalnız daha iyiyim. Ben olsam bu durumu evliliğin devamı için şart koşardım.
Ve siz hala bu adamın bedelli askerlik parasını düşünüyorsunuz!!

Eşimle 3 sene flört ardından evlendik, 3 senelik evliyiz, meslektaşız, iyi denilebilecek gelirlerimiz var, ailesini çok sever sayarım, eşimi de bu saydıklarım haricinde çok seviyorum, ama…

Evlenirken kenarda bir lirası yoktu, yalnızca bol arızalı bir arabası vardı. benim bir miktar birikimim vardı, arabam eşyalarım vs vardı, borcum yoktu.

Nişanı tamamen kendim karşıladım elbisesi organizasyonu yemesi içmesi. Düğün için de gelinliğimi dahi kendim aldım, davetiye, balayı cartcurt karşıladım. Düğün salonu ödemesi için de kendisine destek oldum yarısını ödedim diyebilirim. Takı toka istemedim. Ailesi ne uygun gördüyse taktılar. Benim için çok önemli de değildi. Fuzuli hiçbir şeye de para harcamadık her şey olması gerektiği gibi hatta olması gerektiğinden daha basitti.

Evlenince onun yaşadığı şehire geldim, onun evine yerleştik ev tutma maliyetimiz olmadı. Benim bekarken aldığım eşyaları getirdim, eve bir su bardağı almadım. Tayinciyiz gerek yok dedim zira onun yine parası yoktu, ıvır zıvır borçları vardı, açıkçası ben de birikimin eşyaya gitmesini istemedim, borca girmek de istemedim çünkü eşimle gezip tozup yiyip içmek istedim.

Kendisi o dönem bir miktar birikim yaptı benim birikimimden katkat fazlasını borsada değerlendiriyordu.

Evlendikten 3 ay kadar sonra eşimin arabasının büyük masrafları olmaya başladı, yüksek meblalara tamir ettirdik, arabasını sattık, elimdeki tüm birikimi verdim, üzerine kredi çektik, ona yeni bir araba aldık ve kıtkanaat günlerimiz başladı.. inanın bu gelirle bir çorap almayı lüks sayıyordum.. maaşımızın çoğu krediye gidiyordu, onun borsadaki parasına ise dokunmamıştık:) 6 ay sonra rahatlayacağımızı söylemişti…

Yemeden, gezmeden tozmadan, görmeden geçen aylar…bu arada benim eşşek gibi çalışırken böyle yaşamaktan bıktım kredi çekip kart borcumu kapatacağım ve insan gibi yaşayacağım diye ağladığım bir gece, dişimizi sıkalım 6 ay idare edelim, kart borcu için kredi çekilmez diye beni avuturken birkaç gün sonra evde bulunan 15 kadar çeyrek altını bozup kredi kartını kapattı ben borçlarla devam etmek zorunda kaldım…

evliliğimizde 9. Ayı tamamlamış tam elim azcık rahatlamışken, kendisi hala borç döngüsü içinde debelenmeye devam ediyordu, çünkü tüm gelirini borsaya akıtıyordu. kocamın borçları artık bende anksiyete yaratmaya başlamıştı, patladı patlayacak gibi düşünüyordum ve elimde ne varsa ona göndermekten, ona krediler çekmekten yine kendime ve evime faydam olmuyordu. Maaşımın hayrını göremeden aylar aylar geçti..Bu arada onun borsadaki parası katlanmaya devam ediyordu:)

Evliliğimizin 2. Senesinde artık borsadan çıkıp parasıyla borçlarını kapatmasını söyledim, zira ayda 50 bin tl eksi hesap faizi ödediği için eve de bana da hiçbir faydası yoktu. Bende de kocam her an patlatacak anksiyetesi başlamış kendimi kıstıkça kısmıştım.. inanın sigara haricinde masrafım yoktu. Çünkü kocamın maaşı yok gibi bir şeydi o kadar borcu vardı ki.. hesaplarıma göre borsadaki parası eksi hesaplarını da kredilerini de kapatıyordu..

borsadan çıkması konusunda İkna edemedim, borsaya ve eksi hesaplarına ayda 50 bin lira faiz ödemeye devam etti.. bir sene sonra artık borsadaki para kuşa dönmüş, eksi hesaplarını kredilerini döndüremeyen kocam benden düğün altınlarımı da istedi:)

Düğün altınlarımı da bozup verdim.. elimde bir lira kalmadı..

Birikimimle, arabamla borçsuz evlendiğim bir adamla 3 sene sonra elimde bolca kredi borcundan başka hiçbir şey kalmadı. 3 senelik evliliğimde bu kadar geriye gittiğimi görünce kafamı duvarlara vurmak istiyorum.

Tüm masrafları ortaklaşa üstlenerek, sırf erkek diye karşı tarafa yük olmaktan imtina ederek çıktığım bu yolda kendine 3 senedir bir çanta dahi alamamış bir kadın görüyorum..

Eşimin çok çok borcum var ağlamalarına kanıp tüm gelirimi ona verdiğime inanamıyorum… eşşek gibi çalışırken kendimi bu kadar ihmal ettiğime, kendi hakkıma bu kadar girdiğime inanamıyorum…

Eşim güya pişman, güya üzgün, güya artık benim mutluluğum için uğraşıyor ama her şey boş geliyor. Bana 3 senede varlık içinde bu kadar yokluk yaşattığı için onu affedemiyorum.

Ben ailemle yaşarken, bekarken, öğrenciyken yaşamadığım bir sefaleti evliliğimde yaşadım. Sabit gelirlerimiz bu kadar yüksek olmasına rağmen belki asgari ücretli iki çiftten daha alt düzeyde bir hayata layık görüldüm..

Her şeyi yerine koyacağım diyor peki bana evliliğimin üç senesini verebilecek misin? Çok yıprandım, standartlarım yükselsin diye evlenmemiştim ama bu kadar düşeceğini bilsem yüzüne bakmazdım…
Aşırı ılgınc
Bir gün bende bambaşka bı konuda bu kadar aşırı, aşırı verici, kör veya artık nasıl tabir ediliyorsa karsılık bulamıyorum
Boyle olur muyum acaba
İnanılmaz aşık olarak evlendım
Halen öyle Bi gram eksilmedim
Ama şöyle de olmadım
Duruşum, asiliklerim ya da asiLLiklerim, yeri gelir cingenelıklerım olur hosuma gitmeyen her ama her durumda, büyük küçük.

Olsun beyim tamam beyim evet beyim sen uzulme beyim bu nedir hanımefendi
boyle olunmaz, ben aşık olmama rağmen soyluyorum bakın aşık olan öyle Bi değişik olur ya güya

Siz nasıl oluyorsunuz ben mi aşık değilim, yoksa siz son peygamber misiniz

Çok anlamsız
Sanki çocuğunuz.

Back