Papu kızım milleti çıldırttın artık sende hiç akıl yok mu??? Sen bu kafayla ve pasif kişilikle nasıl avukatlık yapıyorsun, diğer insanların haklarını nasıl savunuyorsun Allahın aşkına? Umarım boşanma davalarına bakmıyorsundur müvekkileleri de ezdirirsin ... gerçekten şaşkınım avukat dediğin ultra dişli insanlardan oluşan bir meslek grubu, sen etrafındaki diğer avukatlara da mı bakmadın hiç, hiç mi akıllanmadın onları d ageçtim sürünmeyi 3 yıl nedne kabul ettin ... Allah akıl fikir versin. Paraları geri iste bir şekilde topla zararını en aza indir kaç bundan daha mantıklı bir çıkış yolu yok senin için. Boşanamam şu bu diye zırıldanacaksan da bir daha konu açma gözünü seveyim.
ya o iş öyle olmyor Cherry ya
öyle dizilerdeki cevval savcı filan değil yani bunlar genel olarak
ha avukat özelde iş yapıp cevval olup parasını da kazanabilir ,evet, ama bunlar devlette ben öyle anladım.
benim tanığım kadın savcı -erkek danıştay tetkik hakimi bir çift var
ki kadın iyi hukuk fak. mezunu, aslında adamdan daha kıdemli ve aslında hukukçu olan da o (adam hukuk mezunu değil, bilen bilir danıştayda hukuk bitirmeden de oluyor, ama 2-3 sene sınavlara hazırlanmış İİBF bitirip evde sınav çalışmış filan)
neyse bu kadın hep dolu
işini çok iyi yapıyor
parti marti öyle siyasi bi bi şeysi yok, seküler eski türkiye zamanlarından kalma
inan başını kaşıyacak vakti yok
lojmandan adliyeye adliyeden lojmana işi bilen insan da kalmadığı için şimdi hele hiç vakti yokmuş, öyle duydum.
adli tatilde bile dosya okuyor
inan etrafta ne olup bitiyor farkında değil...
dünyadan o kadar haberi yokki
o kadar olur yani
alışveriş yaptığı 3-5 marka var annesiyle de genç kızken o markaları alırmış hala onları alır
ne biliyim çocuğu olduğunda bakıcı teyze başkasına 10 bine bakıyorsa bunlara 20 bine baktı zamanında..bir de bin nazla niyazla. çünkü cidden naiflikten ölecek kadın bırak cevvalliği. (böyle o marka olmazsa olmaz, o semt olmazsa olmaz var ama bunlarda en azından bak, parayı harcarlar yani)
sonuçta o çocuğu güya disipline etmeye çalışırken böyle hödük gibi salak gibi bişey ettiler. çocuk obez de oldu. çünkü tee 20 sene önce bak daha millet crannberry raspberry ayıramazken bu kadın bakıcıya 3 çeşit proteinli lifli ek gıda hazırlayıp dolaba koyup gidiyordu (kadın zaten ya çalışıyor ya yemek yapıyor, öyle yaşadı senelerce) ve çocuğa hergün belli bir liste mutlaka yediriliyordu filan. zorlaya zorlaya çocuk obez şimdi.
özel üniversteyi de ite kaka zorla kazandı. kazandıklarını okul parasına veriyorlar.
büyüğü çok disipline etmek istedik ters tepti diye küçüğü de saldılar o da eşkiya gibi bir şey oldu
ay say ay bitmez. bu kadın bizimle filan da konuşmazdı
konuşamaz yani çünkü günlük hayat içinde ne konuşulur bilmiyor
(ben o sıralarda bilkentte okuyan bir kızım yani ben de salak bir şey değilim, bizim tüm aile de mühendis vs. herkes zehir gibi yani düşün)
şimdi eminim daha beter olmuştur....aşırı teknik alandaki mühendislerin hayata karışamaması gibi oluyor bunlarınki de.