- 28 Ocak 2021
- 2.901
- 1.911
Eşimi malesef çok seviyorum.. bu saydığım maddi sıkıntılar haricinde eşime dair kötü bir şey söyleyemem. Boşanmadan da bir miktar korkuyorum tabi.. malesef muhafazakar bir iş çevrem var.. eşimle çevremiz ortak.. evliliğin bazı artıları var.. bir de sanki pişman gibi hissediyorum eşimi para için dehlemek içime sinmiyor hem, sanki bir şansı hakediyor gibi düşünüyorum ama tabi benzer bir şey yaşanırsa kendi yoluma bakmaktan başka çarem yok daha fazla hayatımı ziyan edemem..Acaba eşinden boşanmaya korkuyor musun? Rezil olan sen değilsin o herif. Peki bu rezil kişiyi hala seviyor musun yoksa?
Senin evliliğin şu şekilde ya kurtulur ya da boşanıp sen kurtulursun. Evde bir kıyamet koparacaksın. E devlet şifresini isteyeceksin. Ordan girip risk merkezi yazıp raporları açacaksın. Benim dandik bir mağazaya elden taksitli alışverişim var o bile çıkıyor orda. İşte o zaman karar vereceksin tamam mı devam mı diye. Yoksa böyle işin içinden çıkamazsın
Ay saçmalama , tabii ki de kendine geleceksin, ayrıca 8 sene nedir ki, daha genceciksin. Burda 19 yılını yedirmiş ablaların varken ayıp yani ağlamaEvet beni soldurdu köreltti içimi çürüttü çok üzgünüm kendime de geleceğime de güvenim kalmadı 8 senedir çalışıyorum, başladığım günle aynıyım şu an. Kendime nasıl yaptım bunu bilmiyorum
İnanın ben de parayı mesele etmiyorum.. evliliğimin ilk 3 senesinde maddi sıkıntıdan yüzüm gülmedi, sürekli para hesabı yapmaktan anam ağladı.. evimde bekarken aldığım orta kalite eşyalar, ne bileyim tabak çanak bile yoktu doğru düzgün uyumlu, perdeler kısa vs.. kendime doğru düzgün bi şey alamadım, tatile bile senede max 1 kere gittim, takı toka severim alamadım ki değerli mücevher severim bi altın küpe alamadım ya ben kendime. Öğle yemeği bile yemedim evden götürdüm öyle bir borç döngüsü. Para hesabı yapmaktan hayatın keyfine varamadım e eşime de güleryüz göstermedim sürekli ağla zırla ne biçim hayat bu diye. İnsanların hayatlarını kıskandım durdum xler şuraya gitmiş, yler şunu almışlar, zler şurda yemişler… bu beni o kadar dibe çeken bir his oldu ki hayatımda böyle bir duyguya kapılmamıştım. Bu bende değersizlik hissi de yarattı, bilmemkim benden daha mı güzel daha mı akıllı neyi var da kocasının prensesi de ben bombok bir hayat yaşıyorum diye sorguladım.. hayatında bir gün çalışmamış kadınların refahı sinirimi bozdu. Şimdi o günlerden kalan travmalarım var mesela küçük bir şeyi alırken bile 50 kere düşünüyorum çünkü abartmıyorum 3 senedir hiçbir şey alamadım kendime.. zevkim gustom köreldi.. hayatım 3 sene geri gitti ve gelecek 3 senede de anca toparlanıcam muhtemelen.. paradan ziyade eşime bana bu duyguları bu yokluğu yaşattığı için kızıyorum kendime de kendimi düşünmediğim için.. sinir hastası gibiyim inan evde ağlama nöbetleri geliyor bazen kendi kendime konuşuyorum.. çok yıprandım.. ben böyle bir hayata layık değildim bu hissi aşamıyorumAy saçmalama , tabii ki de kendine geleceksin, ayrıca 8 sene nedir ki, daha genceciksin. Burda 19 yılını yedirmiş ablaların varken ayıp yani ağlamaTatlım ben bile telafi ettiysem, sen haydi haydi edersin...he para geri gelir merak etme de yaşadığın sinir stres yanına kar kalacak deneyim olarak, ona yapacak bişey yok...
Hemen kabul et, sakın geri çevirme. Hemen yarın düşündüm de galiba böyle olmalı de ve arabayı üstüne al. Aynı gün satışa çikar ve kayıtdışı hale getir. (Sen hukukcuymuşsun yolunu bilirsin) Sonra da yine tavina getirdigin bir dönemde yüksek tazminatli bir boşanma protokolü koy önüne....Benim plan buydu ve tıkır tıkır işledi, bir ev araba ve hatırı sayılır bir birikimle zarardan döndüm, içim soğumadi hala çok ofkeliyim ama en azından maddi olarak hincimi aldım biraz...Benim eşim merhametsiz bir insan değil, ben ona istanbul gibi yerde cebimde 1 lira yok, sen beni aldatsan ben evden ayrılamam bu yaşta ailemden para isterim beni bu hale düşürdün dediğimde, arabayı bana devretmeyi vs teklif etti.. yılın diyeti araba mı dedim.. zaten ben de eşim de hukukçuyuz, olası bir boşanmada haklarımı biliyorum eşim de bunların hukuken olmasa da ahlaken ve vicdanen benim olduğunun farkında.. ailesi de durumun az biraz farkında benim yanımda olurlar..
Ben çok güzel bir hayatım olacakken kendi hayatımı rezil eden bir zavallıyım:)
Altınları alacak, borçları ödeyip düzlüğe çıkacak, askerlik parasını biriktirecek, size kendini ıspatlamak için kenara da koyacak, gezme tozmanızı desteklicek. Tamam güzel de bu adam ayda 1 milyon mu kazanıyor? Fotosentezle mi yaşıyor?Şimdi babam aradı, bizim düğüne gelen birinin düğününe gidecekmiş, bu işler de borçtur malum, ne taktı listeden bakar mısın ben de onu takayım dedi, çeyrek takmış.. bu konuşmayı eşime anlattım kendi yemediğim düğün altının borcunu takacak bir de babam enayiliğe bak dedim. Ne altınmış yaa dedi alacam altınlarını diyorum dedi. Evet dedim altınlarımı da o arabamın parasından sana gönderdiğim parayı da vereceksin.. o arabada senin ne hakkın vardı ki zaten..
Ben böyle diyince kalktı gitti odasına şuan konuşmak istemiyorum dedi. Yaa dedim senin duymaya tahammül edemediğini yaşadım ben..
Bir de trip atıyor yarabbim
E madem öyle ne demeye arabayı adamin üstüne yaptınız? Benim de bekarken arabam vardı, eşimin yoktu. Sattiktan sonra daha iyisini alırken üstüme aldım çünkü benim param niye eşim üstüne alsın ki?Şimdi babam aradı, bizim düğüne gelen birinin düğününe gidecekmiş, bu işler de borçtur malum, ne taktı listeden bakar mısın ben de onu takayım dedi, çeyrek takmış.. bu konuşmayı eşime anlattım kendi yemediğim düğün altının borcunu takacak bir de babam enayiliğe bak dedim. Ne altınmış yaa dedi alacam altınlarını diyorum dedi. Evet dedim altınlarımı da o arabamın parasından sana gönderdiğim parayı da vereceksin.. o arabada senin ne hakkın vardı ki zaten..
Ben böyle diyince kalktı gitti odasına şuan konuşmak istemiyorum dedi. Yaa dedim senin duymaya tahammül edemediğini yaşadım ben..
Çünkü önce eşime aldık araba, benim bekarken aldığım arabam vardı o zamanlar. Onun eski arabasını satıp aldık üzerine kredi çekti, araç kredisini kim çekiyorsa onun üstüne oluyor araba. Ben bankaya dahi gitmedim. O gidip aldı etti onun üzerine oldu.E madem öyle ne demeye arabayı adamin üstüne yaptınız? Benim de bekarken arabam vardı, eşimin yoktu. Sattiktan sonra daha iyisini alırken üstüme aldım çünkü benim param niye eşim üstüne alsın ki?
Hımm hala çok kibarsın. O adam bu kibarlığa layık değil. Ben boşanma aşamasında demiştim ki onca şey yaptım karşılığı bu muydu? Yapmasaydın dedi ve bitti. Yani artık kendini kullandırtma. Muhtemelen sen parayı kesince gerçek yüzü ortaya çıkacaktır. Düşünsene sokakta ki herhangi birini getirip böyle bir evlilik sunsan belki eşinden daha Erdemli davranırdı. Seni gazlamak için demiyorum ha sakın yanlış anlama. Kendine gel ve daha fazla kullanmasına izin verme diye söyledim. Dilerim bu süreçte daha da hasr almazsın.Eşimi malesef çok seviyorum.. bu saydığım maddi sıkıntılar haricinde eşime dair kötü bir şey söyleyemem. Boşanmadan da bir miktar korkuyorum tabi.. malesef muhafazakar bir iş çevrem var.. eşimle çevremiz ortak.. evliliğin bazı artıları var.. bir de sanki pişman gibi hissediyorum eşimi para için dehlemek içime sinmiyor hem, sanki bir şansı hakediyor gibi düşünüyorum ama tabi benzer bir şey yaşanırsa kendi yoluma bakmaktan başka çarem yok daha fazla hayatımı ziyan edemem..
Aslında baktım borcu işte kredi kartı, ıvır zıvır kredileri haricinde yok. Zaten şu borsa laneti haricinde savruk da değildir. Borsayla irtibatı da yok ondan da eminim.. gözlemliyorum. Ben 4 aydır kendime bakıyorum evime bir şeyler alıyorum maddi olarak rahatladım.. ama birikim de yapabiliyorum altındı dolardı.. malesef savruk olamıyorum çünkü bir sorun olduğunda evliliğimde kenarda dişe dokunur bir param olması gerektiğini biliyorum yeni bir düzen kurmak için.. eşimden de aynı şeyi bekliyorum esasen diyorum belli bir müddet sonra elinde ne olacak, bana karşı hali tavrı, çıkartıp bana xx gr altın verecek mi bu yediklerimin bir kısmı diye. Bilmiyorım zaman gösterecek…
Ben böyle sakin sakin anlatıyorum ama kaç kere kıyamet kopardım, ağlama krizleri vs. Şimdi içimde kırgınlık var kendime ve eşime kızgınlık. Kendi hakkıma girdiğim için kendimi affetmiyorum. İnsanın önceliği her zaman kendisi olmalı.
Ağzına sağlık , tam yerinde hem de çok sağlam laf sokmuşsunŞimdi babam aradı, bizim düğüne gelen birinin düğününe gidecekmiş, bu işler de borçtur malum, ne taktı listeden bakar mısın ben de onu takayım dedi, çeyrek takmış.. bu konuşmayı eşime anlattım kendi yemediğim düğün altının borcunu takacak bir de babam enayiliğe bak dedim. Ne altınmış yaa dedi alacam altınlarını diyorum dedi. Evet dedim altınlarımı da o arabamın parasından sana gönderdiğim parayı da vereceksin.. o arabada senin ne hakkın vardı ki zaten..
Düğün altınları kasadaydı hala öyle biliyorlar haberleri yok.Aileniz bu durumunuza ne diyor mesela?
Aranan vardı yok.
Kaç yıldır evlısın ortada birşey yok.
Kimse sormuyor mu?
Durumunuza çok üzüldüm, kocanız benim asabimi bozdu.Bu kadar fedakarlığın karşılığı trip atmak, küsmek odalara saklanmak olmamalı Kocanız borcunu ödemez,bana o guveni vermedi yağ gibi üstte çıkıp sizi maddiyatcı,iyi gün dostu,bencil olarak yaftalayip geri adım atmanızı sağlayacakDüğün altınları kasadaydı hala öyle biliyorlar haberleri yok.
Ona araba aldık
Ben yazmıştım ama kaçırdınız sanırım ben de araba aldım ama ben eski arabamı satıp peşin ya da belki max 100-200 bin koyup yeni araba alabilecekken kredi çekip aldım, araba satışından gelen paranın 1/3ünü yedi çünkü.
Yani 3 senelik evlilikte arabalar değişti ya çok göze batmıyor o yüzden kalanı da biriktirdik diye tahmin ediyolardır.
Çünkü annem bana emlak sitelerinden link atıyor alma olanağım varmış gibi ya da evine şunu al bunu al diye fikir veriyor
Papua senin de eve hiç merakon yok hiçbir şey almıyorsun diye sitem ediyor
Paramın olmadığını bilmiyor yani bu duruma geldiğimden haberi yok
Eşimin ailesi de az biraz farkında ama detay çok bilmezler
Zaten uzağız ailelerden çok haberdar değiller yani
Kendi bilir ben artık kendimi düşünmeliyim kendi konforumu mutluluğumuDurumunuza çok üzüldüm, kocanız benim asabimi bozdu.Bu kadar fedakarlığın karşılığı trip atmak, küsmek odalara saklanmak olmamalı Kocanız borcunu ödemez,bana o guveni vermedi yağ gibi üstte çıkıp sizi maddiyatcı,iyi gün dostu,bencil olarak yaftalayip geri adım atmanızı sağlayacak