Garip bir evlilik

üzülerek söylüyorum ama eşiniz aşırı bencil sizde aşırı ve gereksiz verici bir insansınız. En başından eşinize ait tüm sorumluluğu alarak onu prensese çeviren siz olmuşsunuz. Evlilikte de olsa her şey alma verme dengesi üzerine kuruludur. Siz o dengeyi en baştan sağlayamamışsınız. Yine üzülerek söylüyorum ki eşiniz asla değişmeyecek ve olan size gençliğinize, yıllarınıza olacak… işim gereği böyle evliliklerle çok karşılaştım ve bu adamlar asla değişmiyor değişmeyecekte. Size tavsiyem kaçın kurtarın kendinizi. Yoksa bu 3 yıla 30 yıl ekler pişmanlıkla geçen bir ömre yazık edersiniz…

Neyine bu kadar aklın gitti? Ben 7 yılda aydım.
Neyse bence eşin kumarbaz! Borsa da kazanmıyorsa inadına eksi 50 bin hesapla oynuyorsa böyle biri tedavi olmadan düzelmez. Kaldı ki ben biraz da çakallık seziyorum. Seni hep aşağıda çekmiş. Özgüvenini kırmış. Ona araba aldık dedin. Neden bize demedin? Bence her şeyi kendine hak görmüş.
Bir iş arkadaşım var Ada’mun bekarlık arabasını sattırdı üzerine de kredi çektirdi aracı kendi üzerine aldı. Ve kendinin bekarlık birikimi duruyor. Adamın yarısı maaş alıyor. Erkek evi geçindirir diyerek üç beş destek çıkıyor. Yurt dışı yurt dışı geziyor. Eşinin kredi katları patlamış durumda. Sürekli marka lüks 3 er 5 er alıyor. Ve hep şunu diyor. Kim baskınsa o değerlidir. Haklı da. Adam her şeyin en iyisi sensin diyor. Atıyorum sesi çok kötü. Sesin bile güzel diyormuş Yani sen kendi elinle kendi değerini düşürmüşsün. Ben de sana benzer şeyler yaptım. Psikoloğum seni annesi yerine koymuş eşi gibi düşünmemiş. Parayı kestiğin an olanlar olmuş dedi. Bence boşanman gereken bir evlilik. Ben hiçbir artı göremedim.
Son olarak e devletinden risk raporuna bak bakalım borçları ne durumda. Ben sana yalan söylediğini de düşünmüyorum

Bence eşimiz borsada hiçbir zaman kazanmadı tam tersi sürekli kaybetti.
borsada bazı kağıtlar kazanır bazı kağıtlar kaybeder, zarar edilebilir yani buna bişey demiyorum

ama nasıl oluyor da kredi borcu varken, sürekli faiz ödeniyorken, eksideyken borsada devam edilebiliyor? kadın üstüne başına bir şey almıyor, adamın parası borsada. bu kadar saçma şey az olur. zarardaysa üstüne eklemesin bari.

benim bildiğim coin borsa ya da x bir yatırım, birikim olan, kenarda duran, eve hemen lazım olmayan bi parayla olur. araba, düğün, eşya gibi şeyler de (e madem evlenme yani o zaman!) para isteyen şeyler, malum.

bunları yaparsın ya da bari düzenli, zamanla ödenecek hale getirirsin, geriye paran kalıyorsa borsada kağıt al, altın al, arsa al, ne yapıyorsan yap (evlilikte tabii ki eşle birlikte yapılmalı ama insan kendi parasıyla kendine göre de bir miktar alana sahip olmak isteyebilir, bunu da normal görüyorum ben)

", kendisi hala borç döngüsü içinde debelenmeye devam ediyordu, çünkü tüm gelirini borsaya akıtıyordu"
ne demek by yavv?

yani borsa bildiğim kadarıyla bugün sat emri versen 2 güne para hesabına geçiyor, insan buna senelerce neden katlanır. kredileri ödemeyip faiz bindireckesin, üstüne maaşı da yatıracaksın kartopu büyür çığ olur tabi. yavaş yavaş elindeki kağıtları satsa da çıksaydı çoktan artıya geçeceği durumu gereksiz yere uzatmış da uzatmış neden çünkü karısı var, nasılsa öder.

Borsada kim para ne oldu? Altınladımveememelıydınız

Bazi evliliklerin bu sekilde bittigini de kabullenmeliyiz. Yani beni seviyor cinsel hayatimiz harika mukemmel
Aaa parami veriyorum ama surekli beni sever oper bu huylari iyidir. Aldatmaz. Sacimi oksar aglarim yanimda olur vs..... Bu boyle uzar gider.
Halbuki buda cok yanlis bir evlilik.ayni hataya dustum ama ben sadece dugun takilarimi verdikten bie kac ay sonra toparlanamayacaggini anladim an çaktim olayi.yani bizimki ben haric herkese yağdirdi bana gelince bir olalim yardim et kari kocayiz vs. Dedi. Tabi ben sizin gibi iyi niyetli saf olamadim. Altinlar gittikten sonra essek gibi sen bakacaksin bu eve dedim daha bir lira faydam olmaz sana dedim. Kendisi yuksek maas aliyordu ben daha dusuk. Ben 8 senelik evlilikte sadece iki sene eve faydam oldu. 6 sene boyunca kendi maasimi hep yedim kiyafetler cantalar parfumler estetiklerim. İstersen bosa dedim altinlaarla resmen iki daire parasini yedin dedim. Git ailelere yuzun varsa soyle senin salakligina ne diyecekler dedim. Gecenlerde de bir arkadasina toplu parayi vermis mal geride alamiyor. Cpcugunda durumu kotuye gitmis. Cocugumuz olacak suan ayriyiz beyin getirmiyorki cocugum olacak cepte para olsun demiyor. Dedimki kendini ayarla liste atacagim cocugun eksiklerini senle ailen alacaksiniz dedim. Yani sizinde akillanmaniz lazim cok gec kalmissiniz. İnsanin ici yaslanir sizin evliliginizde. Benimkinde beni ayakta tutan kendime ayirdigim zaman ve paramdi kendimden ödün vermedim. Sizde bir an once kendinize gelin. Kadin bekarliktaki standartlarini dusurecekse hic evlenmemeli bence bu cok onemli bir gercek

Ben şunu anlamadım: her ay nasıl borcu olabiliyor? Kredi kartı borcunu altın bozup kapatmış, sizin de maaşınızın 1/3ğ kadar borcunuz kalmış. Masraflı arabayı satıp yenisini almışsınız, onun da sabit bir kredi ödemesi vardır.
Yani bizim de borsada değerlendirdiğimiz bir paramız var, ama sizin denklemi anlamadım. Bankadan avans vs çekip sürekli yeni senet mi alıyor?

Şu an durum nasıl? Artık 1 kuruş vermiyorum demişsiniz ev kirası ve faturaları ödüyor mu? Siz onun hesap hareketlerini takip edebiliyor musunuz? Şifreler sizde var mı?

Birşey alınacaksa hep eşiniz almalı. O bişey aldıysa siz de oteli filan ödemeyin. Elinizi cebinize atmayın. Ben ilk defa böyle bişey duydum o alinca ben de aldım diye. İki yıldır ücretsiz izindeyim. Martta dönüyorum ise. İki yıl boyunca eşimden para konusunda hiçbir şey şey duymadım. Bazı dönemler hayatım dikkat edelim birşey almayalım der , zorunlu ihtiyaçlar dışında. Ama gıda,gezme ve çocuklar konusunda herşeye evet der. Biraz toparlayinca istediğini al sorun yok der böyle böyle idare ettik yani. Bana dikkat edelim derken kendi savurursa aile olamamışız demektir.kendine almaz bana ve cocuklara alır birçok şeyi. Erkek fedakâr olur. Ben eşime zorla kıyafet ayakkabı alıyorum herşeyim var diyor

Evlilikte ayrımları sevmem ama size gerekli bence. Paranızı ayırın herkes kendi kesesine göre yürüsün.

Kim ne derse desin. Ben hep diyorum erkeklere bu derece maddi yardım etmeye ve destek çıkmaya karşıyım. İşlerini bu kadar kolaylaştırmaya hiç gerek yok.

Bir de ne var biliyor musunuz erkek sevdiği kadına para harcar ama sizin eşiniz sizi mini banka olarak kullanıyor. O eşinize ben bile çok sinir oldum. Lütfen kendinize gelip yazık etmeyin. Ve harcadığınız tüm parayı almadan asla gurur yapıp boşanmayın. Giden yıllarınızı getiremez ama en azından içinizi bir nebze soğutur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…