Garip bir evlilik

Sizin gibi biriyle kim olsa evlenir evlenirken bile herşeyinizi siz yapmışsınız. Adam tam bir uyanık kusura bakmayın. Evlilik sorumluluğu olmayan pinti. Siz çok fedakar ve iyi niyetlisiniz. Benim bir arkadaşımın eski eşi vardı ev almışlardı kız kendi maaşıyla evi geçindirir krediyi adam derdi boşanırken senin evde hakkın yok hep ben ödedim dedi. Sanki evi başkası geçindirmiş gibi. Allah böyle kan emiciler uzak eylesin.

Papua, aslında nişanla başlamış senin hikayen. Şimdi bana katılmayan olacaktır ama bir şey nasıl başlarsa öyle gidiyor.
Şöyle anlatayım, her şeyi ben yaptım, masrafı kıstım, elimde olanla yetindim demişsin ya? Eşine hiçbir şey bırakmamışsın, gelinliğini bile kendin almışsın mesela. Evlenmişsin, eve bardak aldırmadım demişsin.
Fedakarlığın bile bir ölçüsü vardır. Bazı erkeklere iyi gelmiyor bu kadarı, azıtıyorlar. Talep etseydin, aldırsaydın, istiyorum şunu bunu deseydin belki bu kadar tırmanmazdı bu iş. Hiçbir şey istemeyene madalya vermiyorlar işte.

Valla kusura bakmayın.Amiyane tabirle eşiniz cok şanslı ama siz değilsiniz.Kendi nişanını yap düğününü yap kayinvalideye araba bilmemne o borsada paraya kiyamasın.Hayatta benim için en önemli şey kendim için söylüyorum saf yerine konmamak Bana sorarsanız paramı bu evlilik mi para derim.İnanin insanın yaş aldıkça farkettigi birşey var mal mülk para insanın en iyi arkadaşı kim ne derse desin isterse beğenmesin.İnsallah çocuğunuz yoktur biraz bakın derim ben duruma Sizin gibi kadını kim sevmez giden hep sizden maşallah

Elinizde birşey kalmamışki amacına ulaşmış tabi artık ben alırım der.

Borsa dediğin şey hisse senedi ve fon ise doğru yerlere yatırım yapılırsa insan kazançlı çıkıyor. Ben denedim, oradan biliyorum. Ytd.

Bu kadar mutsuzsan, yıpranmışsan boşanmayı bir düşün. Çünkü evli kaldığı süre boyunca daha çok borcun olacak.

Sen yeterince kendini elestirdigin için hiç bir şey demeyeceğim ,eşin de para bitince ne hikmetse muma dönmüş borsada para varken dur dur dur sık dişini derken iyiydi asalak !

Şimdi insanları evlenirken görüyorum iste diyorum eşya, altın, ne istersen. Yapamayacak olan da evlenmesin. Ben bir çöp istemedim ne eşimden ne ailesinden. Her şeyi birlikte yapalım dedim sonuca bak bir canım kaldı elimde.
Kendimi deli gibi hissediyorum hayatım boyunca hiç kıskanç bir insan olmadım haset etmedim zaten her şeyim varmış benim ailem benim için her şeyi yapmış, bu yaşta insanların hayatına imrenir oldum. Yardımcı personelim evlendi 20li yaşlarda genç kız evinde olan eşyalar bende yok, altına araba alındı, ben de bekarken aldığım arabanın parasını yedirdim ne diyeyim ki

Çok üzüldüm size. İçten hissettim yaşadıklarınızı. Hak ettiğiniz hayatı yaşayın bırakın bu adamı. Soldurmuş sizi.
Evet beni soldurdu köreltti içimi çürüttü çok üzgünüm kendime de geleceğime de güvenim kalmadı 8 senedir çalışıyorum, başladığım günle aynıyım şu an. Kendime nasıl yaptım bunu bilmiyorum

Yahu kızım niye verdin hef şeyi deli misin divane misin bari altındaki arabayı satmasaydınvermeyin şu adamlara paranızı kalıyorsunuz dımdızlak ortada sonra

Zararın neresinden dönersen kardır. Bu hayatı çekmek zorunda değilsin. Olmadığı yerde bırakmayı bilmeyince herşey içinden çıkılamaz bir hal alıyor. Tecrübeyle kazanılmış bir öğrenim. Nasıl bir hayat yaşamak istediğine karar verip bunun için adım atmak zorundasın. Kendin için..

Arabanda mı gitti cidden..

Valla sinirlendim gece gece amma enayi yerine koydurmuşsun kendini kızım. Anan baban arkadaşın da mı yoktu hiç kimse yapna demedi mi???

paraları iste versin kv kpnin evini de bas yapış yakalarına para diye... topla paraları öyle boşan bu nasıl bir şerefsiz asalak bir adamdır yarabbi

Ayrılmak standartlarınizi yükseltecekse neden olmasın.İnsanin iki kişinin parasi azdır beraber idare ediyorlardır buna saygı duyarım.Arsa alır ev alır altın alır borç olur saygı duyarım.Ama böyle hep gidecek nerden benden nereye borsaya oraya buraya saygı duyamam saygı bitince sevgide biter bende.Ben insanların kolay tiparlanacağınada inanmıyorum.

Anan baban arkadaşın da mı yoktu hiç kimse yapna demedi mi???
tam olarak bu cümleyi yıllar önce çok yakın bir arkadaşımın eşi benim için kullanmıştı. Ozaman üzülmüştüm şimdi diyorum ki ne kadar haklıymış adam ben görmemişim. Geç bir aydınlanma oldu

Araba meselesi şöyle, eşim olacak yatırım üstadı arabamın modeli eskidiği için yenisini alalım dedi, o dönem hala düğün altınım ve eşimin borsadaki parası duruyordu. Arabamı satıp üzerine 200 bin verip 0 araba alacaktım. Eşim direkt alalım dedi eksi hesaptan ve krediyle aldık, sonrasına araba satıldı, ben arabanın parasının bi kısmıyla borcu kapattım ve kalan araba satışının 1/3 parasını eşime borçlarını kapatsın diye yolladım. Onu da borsada yedi. Yani bekarken aldığım arabanın 1/3ünü yedi. Ben o parayla kredimi kapatsam hala 2 sene faiz ve kredi borcu ödemezdim. Salak ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…